My Lender Laina – Avittaa taloutta fiksulla lainalla

Myös MyLender on uudistunut! Etsitkö lainaa arjen menoihin, unelmiin tai muita suunnitelmia varten?


myLender on perinteinen kulutusluotto, jonka voi helposti rinnastaa pankkiluottoon.Haluaisitko päästä helpolla ja saada lainan netistä?

Tai olisitko kiinnostunut ”niputtamaan” vanhat roikkuvat osamaksut, luottokorttivelat tai kalliit pikavipit lainojen yhdistelyä varten suunnitellulla luotolla?

Jos vastaus edes yhteen kysymyksistä oli myönteinen, jatka lukemista lisää myLender -lainasta.

MyLender Laina on kerralla tilille maksettava lainasumma, joka on pankkien kulutusluottoihin verrattavissa.

Se on vakuudeton laina ilman takaajatarvetta, jonka saa haettua netistä 24/7.

Saat haettua alustavan lainapäätöksen heti 500 – 30.000 € lainalle, joka on varustettu 1 – 12 v. maksuajalla. Maksuajan pituuteen vaikuttaa valittu lainasumma.

Palvelu tarjoaa kulutusluottoa ja yhdistelylainaa sekä kaikki asiointi hoituu myLender Online -palvelun kautta!

Tutustu MyLender -palveluun >>

 

Tiedot – MyLender lyhyesti:

My lender laina on joustava ja sen ikäraja on todella korkea 26 vuotta, mikä on harvinaista.

 • Ikäraja: 26 vuotta.
 • Hae lainaa: 500 – 30.000 euroa.
 • Lainatuote: Kulutusluotto tai yhdistelylaina.
 • Maksuaika: 1 – 12 vuotta.
 • Lainaa sähköisesti ilman vakuuksia ja takaajia.
 • Hakemuksen voi jättää palveluun 24/7.
 • Laina on sopivan kuukausierän kulutusluotto tai yhdistelylaina.
 • MyLender Onlinessa pystyt hoitamaan kaikki laina-asiat helposti vaikka puhelimen avulla.
 • Tarjoaa selkeän luoton selkeillä lainaehdoilla ilman yllätyksiä.
Huomautus kaikille: MyLender -palvelun ikäraja on todella korkea, vertaa laina alkaen 19 vuoden ikärajalla – yli 20 vaihtoehtoa ja pääsy noin 50 palvelun tarjontaan, joissa kaikissa on pienempi ikäraja (keskimäärin 20 vuotta)

 

Mitkä ovat ehdot ja vaatimukset lainan saamiselle?

Hakijan tai mahdollisesti hakijoiden, jos haette yhteisvastuullista lainaa, täytyy molempien olla vähintään täysi-ikäisiä ja julkisia merkintöjä luottotiedoissa ei saa näkyä tai hakemus hylätään suoraan.

Tulojen täytyy olla bruttona vähintään 1000 euroa / kk ja raha-asiat pitää olla hoidettu moitteettomasti.

Lainanmaksusuoritus tehdään hakijan ilmoittamalle pankkitilille (vain suomalaispankit) sekä sähköinen allekirjoitus hoidetaan pankkitunnuksilla. Hakijalta kysytään hakemuksessa myös sähköpostia ja puhelinnumeroa.

 

Onko lainojen yhdistäminen palvelussa mahdollista ja onko se helppoa?

Kyllä vain – ja erittäin helppoa!

Voit tämän kautta säästää merkittävästi lainanhoitokustannuksia ja kokonaiskuluissa sekä saat varmasti pienemmän kuukausimaksuerän. Helpotat myös taloutta sitä kautta, että jäljellä on enää vain yksi selkeä & edullisempi kulutusluotto maksettavana useamman laskun sijasta.

Yhdistelylaina on vaivaton ja haet sitä samalla tavalla kuin normaalia kulutusluottoakin samalla kaavakkeella. Lainojen yhdistämisestä ei peritä lisämaksuja.

 

Mikä on myLender Online?

Lainayhtiön tarjoamassa Online-palvelussa pystyt hallinnoimaan lainaasi suoraan Internetistä käsin.

Sieltä näet mm. auki olevan lainasaldon, erääntyvät laskut ja lisäksi voit nostaa lisälainaa tilillesi tarvittaessa. Myös lainan korottaminen ja lyhennysvapaiden kuukausien aktivoiminen onnistuu kätevästi.

Online-palvelusta löytyy vielä tämän lisäksi kourallinen muita maksuttomia tai maksullisia lisäpalveluita.

Emme tehneet aikaisemmin yhteistyötä myLenderin kanssa, mutta tämä on muuttunu 2018 vuonna. Voimme suositella teille myös vertailtavaksi rinnalle uutta Komplett pankkia ja Freedom Rahoitusta, jotka molemmat myöntävät kulutusluottoa alk. reilun 4 %:n vuosikorolla.

 

Millaisella korolla MyLender lainaa irtoaa?

Lainalaskuri näyttää kuukausierän sentin tarkkuudella ja siinä voit kokeilla eri summia sinulle parhaalta tuntuvalla maksuajallaLainan kustannukset muodostuvat vuosikorosta, lainan avausveloituksesta ja tilinhoitopalkkiosta.

Kulut ilmoitetaan tarkasti maksuttoman tarjouksen ohessa (hakemukseen pääset tästä), jonka kuka tahansa voi pyytää maksutta näytille. Tarjousta ei ole pakko ottaa vastaan.

Näet lainapalvelun kotisivuilta olevasta lainalaskurista aina suunnan, miltä kuukausierä näyttää kunkin lainasumman kohdalla tietyllä valitsemallanne maksuajalla.

Esimerkki lainan takaisinmaksusta:

Jos lainasumma on 7000 € ja maksuaikaa on 7 vuotta, maksat 199 euron lainan avausveloituksen, kuukausittaisen 9 euron tilinhoitopalkkio, jolloin todelliseksi vuosikoroksi muodostuu 26,8 % (sis. kaikki kustannukset).

Kuukausierä on 163,79 euroa ja kokonaiskulut yhteensä 13758,36 euroa. Huom. Tämä on suuntaa antava arvio ja lopullinen korko näkyy vasta lainatarjouksessa, joka on henkilökohtainen.

Suosittelemme pyytämään aina monesta paikasta tarjouksen ennen kuin teet päätöksen, lisää valikoimaa lainoille voit tutkia täällä.

 

Ylläpidon kokemuksia myLender laina -palvelusta.

Tämä selkeä suomalainen lainapalvelu on vielä tuntemattomampi monelle, mutta kokemukset siitä ovat olleet hyvät niin lainapalvelun kuin asiakaspalvelunkin puolelta.

MyLender palvelee päivittäin 24h vuorokaudessa ja kokemuksia pystynee kehumaan vähintäänkin hyviksi.

Palvelusta saat haettua lainaa aina luotettavasti ja nopeasti. Koko verkkosivu on suojattu vahvimmalla TLS-suojauksella, joka on kivijalkapankkien, valtion laitosten ja –konttorin käyttämä protokolla.

Selkeäkäyttöinen Mylender laina myönnetään sähköisellä hakemuksella, joten kulutusluottohakemus on myös vaivaton täyttää. Kaikki tarpeellinen tieto palvelusta löytyy sen verkkosivulta ja lainaehdot on annettu hyvin selvästi kuluttajan luettavaksi ennen lainasopimuksen varsinaisesti sähköistä allekirjoittamista.

myLender luotto on vertailukelpoinen uuden Avida Financen ja kovaa tahtia kuluttajia puoleensa vetävän Norwegian lentoyhtiön omistaman Bank Norwegianin kanssa.

 

MyLender – Yhteystiedot & asiakaspalvelu infot:

 • Sähköposti: lainahakemus@mylender.fi
 • Kotisivut: https://www.mylender.fi
 • Asiakaspalvelu: Ma-pe klo 09:00 – 17:00
 • Lainan hakeminen: Voit laittaa hakemuksen vireille kellon ympäri
 • Puhelinnumero: 010 323 7200. (arkisin klo 09:00 – 17:00)
 • Osoite: PL 149, 00131 Helsinki.
 • Y-Tunnus ja yrityksen tiedot: 2714535-7, My Lender Oy
Onko sinulla kysyttävää tai kommentoitavaa? Olkaa hyvä.

Kommentoi

Olethan ihminen? *