Pikasiirto – Pähkinänkuoressa ja kokemuksia

Pikasiirto on kätevä palvelu, kun haluat siirtää rahaa tililtä toiselle ja erityisesti silloin, kun teet eri pankkien välisiä siirtoja, jotka eivät tapahdu välittömästi.

Oikeastaan missään muussa tapauksessa siitä ei olekaan hyötyä, koska siirrot eivät ole ilmaisia ja taas jos lähettäjällä sekä vastaanottajalla on samat pankit, niin siirto kuluton ja tapahtuu reaaliajassa.

Palvelu on siis erinomainen, jos vastatili, on jokin muu, kuin miltä rahat lähtevät ja varojen siirto halutaan suorittaa sillä sekunnilla.

Pikasiirto mahdollistaa Instant-siirrot eri pankkitilien välillä eli siirtonopeus on luokkaa sekunnista kahteen

Pikasiirto on kätevä palvelu ja siitä on vain hyvät kokemukset huolimatta, että pieni veloituskulu meneekin kutakin siirtoa kohdenSe on kuitenkin ottanut laajan suosion Suomessa ja ja siltä löytyy jo Danske Bankin, POP-Pankin, Handelsbankenin, S-Pankin, Aktian, Nordean tuki ja mitä luultavimmin pian jokaisen suomalaispankin tuki.

Voit siis siirtää eri pankkien välillä rahaa sekunneissa kellon ympäri viikonpäivästä huolimatta.

Meidän henkilökohtaiset mielipiteet kyseisestä konseptista ovat positiiviset.

 

Palvelulla on nyt jo tässä vaiheessa kaikki käytetyimmät suomalaispankit ”hallussaan” ja pian pienet vähän tunnetkin varmasti ampaisevat mukaan tähän pelkästään heitä hyödyttämään nykyaikaiseen digi-palveluun.

 

Pikasiirto kokemuksia

Pikasiirto verkkopankissa toimii juuri niin kuin sen kuuluukin. Siirrot tapahtuvat välittömästi huolimatta siitä, minkä pankin käyttäjä olet, tai minkä pankin tilille siirrät rahaa.

Toki miinuspuolena siinä tulee pieni hinta aina siirtoa kohden, joka on luonnollista, kun haluat rahaa nopeasti eri pankin tililtä toiselle.

Normaalisti kun tässä tuppaa oleman 1-3 vuorokauden viive, vaikka tätäkin ollaan osittain saatu kurottua umpeen, mutta aivan uskomattoman hitaasti.

Pitääkö hintaa sitten kohtuullisena vai kohtuuttomana? Sinä kaiketi päätät itse, ei se mikään edullisin ainakaan ole.

Mutta pikavippeihin lankeamisen se kyllä voittaa, mikäli tarvitset lyhytaikaista jelppiä frendiltä tai sukulaiselta.

Pikasiirto kokemuksia kehuvat myös keskisuomalainen ja kauppalehti

Se on saanut myös Kauppalehdeltä ja Keskisuomalaselta tunnustuksen ja peukut eli Pikasiirron toimivuutta, turvallisuutta ja kätevyyttä ei voi kiistää.

Lähteet: Kauppalehti

Se on turvallinen ja nopea sekä ilmoittaa se olevansa edullinenkin. Tästä voidaan kuitenkin olla eri mieltä, riippuen kuka numeroita tujiottaa.

2,9% + 2 euroa siirtoa kohden ei kuulosta edulliselta, vaikka muita kuluja ei lisätä.

Jopa ilmainen laina (silloin kun niitä vielä oli) lyhyellä maksuajalla saattoi tulla helposti edullisemaksi ja rahatkin kulkivat aivan yhtä nopeasti. Nyt on kuitenkin ehkä turha tuijottaa menneisyyteen.

 

Pikasiirto on aivan kuin tavallinen tilitransaktio, mutta odottamaan et joudu rahojen rysähtäessä heti tilille.Emme ensikädessä suosittele palvelua muuta kuin ”hätätapauksiin” ja jopa helppo vippi kaverilta voi tulla oikein pelattuna edullisemaksi (toisin sanoen kuluttomaksi kokonaan).

Ennen kuin teet pikasiirtoja, vertaa erityisesti pienet ja nollakorkoiset pikalainat pitkällä maksujalla, jos niitä vielä on, sillä voit törmätä positiivisiin yllätyksiin.

Pidä kuitenkin huomio, että korottomuus on yleensä sidottu vain lyhyeen maksuaikaan eli korkeintaan pariin kuukauteen.

 

Pikasiirto ja sen asiakaspalvelu

Asiakastuen löydät Facebookista ja Twitteristä kätevästi tai ihan mailin kautta tuki@pikasiirto.fi

Asiakasneuvojien tasosta olemme kuulleet eriäviä mielipiteitä, mutta palvelusta ei taas ole noussut negatiivisia viestejä ilmoille.

Korkeasta hinnasta on napistu, mutta siinäpä nuo negatiiviset ”kokemukset” oikeastaan sitten olivatkin.

Sen kautta voit siis siirtää rahaa vain ja ainoastaan omalle henkilökohtaiselle tilille ja siinä ei ole Pikasiirto -palvelutukea.