Pikasiirto – Pähkinän kuoressa ja kokemuksia

Pikasiirto on kätevä palvelu, kun haluat siirtää rahaa tililtä toiselle ja erityisesti silloin, kun teet eri pankkien välisiä siirtoja, jotka eivät tapahdu välittömästi. Oikeastaan missään muussa tapauksessa siitä ei olekaan hyötyä, koska siirrot eivät ole ilmaisia ja taas jos lähettäjällä sekä vastaanottajalla on samat pankit, niin siirto kuluton ja tapahtuu reaaliajassa.

Palvelu on siis erinomainen, jos vastatili, on jokin muu, kuin miltä rahat lähtevät ja varojen siirto halutaan suorittaa sillä sekunnilla.

Pikasiirto mahdollistaa Instant-siirrot eri pankkitilien välillä eli siirtonopeus on luokkaa sekunnista kahteen

Pikasiirto on kätevä palvelu ja siitä on vain hyvät kokemukset huolimatta, että pieni veloituskulu meneekin kutakin siirtoa kohdenSe on kuitenkin ottanut laajan suosion Suomessa ja ja siltä löytyy jo Danske Bankin, POP Pankin, Handelsbankenin, S-Pankin, Aktian, Nordean tuki ja mitä luultavimmin pian jokaisen suomalaispankin tuki. Voit siis siirtää eri pankkien välillä rahaa sekunneissa kellon ympäri viikonpäivästä huolimatta.

Meidän henkilökohtaiset mielipiteet kyseisestä konseptista ovat positiiviset.

Näitä pankkeja pikasiirto tukee mm. tällä hetkellä, mutta se repii joka kuukausi uusia pankkeja mukaan eli pian sen arsenaalista löytynee ne kaikki

Palvelulla on nyt jo tässä vaiheessa kaikki käytetyimmät suomalaispanki ”hallussaan” ja pian pienet vähän tunnetkin varmasti ampaisevat mukaan tähän pelkästään heitä hyödyttämään nykyaikaiseen digi-palveluun.

Pikasiirto kokemuksia

Pikasiirto verkkopankissa toimii juuri niin kuin sen kuuluukin. Siirrot tapahtuvat välittömästi huolimatta siitä, minkä pankin käyttäjä olet, tai minkä pankin tilille siirrät rahaa. Toki miinuspuolena siinä tulee pieni hinta aina siirtoa kohden, joka on luonnollista, kun haluat rahaa nopeasti eri pankin tililtä toiselle.

Normaalisti kun tässä tuppaa oleman 1-2 vrk:n viive, vaikka tätäkin ollaan osittain saatu kurottua umpeen.

Pitääkö hintaa sitten kohtuullisena vai kohtuuttomana? Sinä kaiketi päätät itse, ei se mikään edullisin ainakaan ole. Mutta pikavippeihin lankeamisen se kyllä voittaa, mikäli tarvitset lyhytaikaista jelppiä frendiltä tai sukulaiselta.

Pikasiirto kokemuksia kehuvat myös keskisuomalainen ja kauppalehti. joten ihan käypä palvelu se on


Se on saanut myös Kauppalehdeltä ja Keskisuomalaselta tunnustuksen ja peukut eli Pikasiirron toimivuutta, turvallisuutta ja kätevyyttä ei voi kiistää. Lähteet: 1) Kauppalehti.fi sekä 2) KSML.fi.


Se on turvallinen ja nopea sekä ilmoittaa se olevansa edullinenkin. Tästä voidaan kuitenkin olla eri mieltä, riippuen kuka numeroita tujiottaa. 2,9% + 2 euroa siirtoa kohden ei kuulosta edulliselta, vaikka muita kuluja ei lisätä. Jopa ilmainen laina lyhyellä maksuajalla saattaa tulla helposti edullisemaksi ja rahatkin kulkevat aivan yhtä nopeasti.


Pikasiirto on aivan kuin tavallinen tilitransaktio, mutta odottamaan et joudu rahojen rysähtäessä heti tilille.Emme ensikädess suosittele palvelua muuta kuin ”hätätapauksiin” ja jopa helppo ja nopea vippi voi tulla oikein pelattuna edullisemaksi (toisin sanoen kuluttomaksi kokonaan).


Ennen kuin teet pikasiirtoja, vertaa erityisesti pienet ja nollakorkoiset pikalainat pitkällä maksujalla, sillä voit törmätä positiivisiin yllätyksiin. Pidä kuitenkin huomio, että korottomuus on yleensä sidottu vain lyhyeen maksuaikaan eli korkeintaan pariin kuukauteen.


Pikasiirron Asiakaspalvelu

Asiakastuen löydät Facebookista ja Twitteristä kätevästi tai ihan mailin kautta tuki@pikasiirto.fi

Asiakasneuvojien tasosta olemme kuulleet eriäviä mielipiteitä, mutta palvelusta ei taas ole noussut negatiivisia viestejä ilmoille. Korkeasta hinnasta on napistu, mutta siinäpä nuo negatiiviset ”kokemukset” oikeastaan sitten olivatkin. Ihmiset ovat esittäneet tosin mitä ihmeellisempiä kysymyksiä, esim. pikasiirto Bank Norwegian talletustilitä on irrallinen palvelu, eikä liity tähän varsinaiseen Pikasiirto -palveluun millään tavalla.

Sen kautta voit siis siirtää rahaa vain ja ainoastaan omalle henkilökohtaiselle tilille ja siinä ei ole Pikasiirto -palvelutukea.

Onko sinulla kysyttävää tai kommentoitavaa? Olkaa hyvä.

Kommentoi

Olethan ihminen? *