Masterpass on uusi digitaalinen lompakko

Uusi Masterpass digilompakko mahdollistaa nopeamman ja turvallisen shoppailun pian jo maailmanlaajuisesti

Olet varmasti kuullut jo tässä vaiheessa vähintään jotain digitaalisista lompakoista, mutta et välttämättä vielä ole ottanut sellaista omaan käyttöön. Se on kuitenkin vain ajan kysymys.

Mastercardin Masterpass on juuri yksi tälläisistä digilompakoista, johon kaikki ostokset, kuitit, summat ja korttitiedot tallentuvat turvallisesti. Sen avulla voit käydä kätevästi maksu- & ostoshistorioita läpi ja summata kuukauden kulut näppärästi.

Digilompakko on erittäin turvallinen, kätevä ja nopea tapa maksaa verkossa ja lähimaksulla kaupoissa – maailmanlaajuisesti.

Masterpass on mullistava innovaatio, joka mahdollistaa maksun muutamassa sekunnissa.

Kun näet maksupainikkeen tehdessä ostoksia, tiedät, että kauppa tukee Masterpass -digi wallettia.Maksat sen kautta näin yksinkertaisesti:

  1. Napsauta Masterpass -painiketta.
  2. Kirjaudu turvallisesti omaan digilompakkoon.
  3. Hyväksy ja viimeistele ostoksesi – tässä olikin jo kaikki!

Hyvin yksinkertaista, vai mitä olet mieltä?

Jos haluat maksaa sen avulla kaupassa, asetat vain puhelimen maksupäätteen lähelle ja maksu on valmis. Maksaminen on erittäin turvallista!

 

Mitä kautta voin saada Masterpassin?

Voit hankkia oman pankkisi mobiilisovelluksen, jonka yhteydessä saat myös oman Masterpassin. Sen käyttäjäksi rekisteröidyt ilmaiseksi ja helposti Aktian, Nordean ja Resurs Bankin kautta.

Pian lähitulevaisuudessa mukaan ampaisevat varmasti myös kaikki muutkin pankit. Ole teknologian edelläkävijä ja ota digilompakko edes koekäyttöön jo tänään!

 

Missä kaikkialla sillä voi maksaa?

Masterpass toimii jo yli 35 eri maassa ympäri maailmaa ja vuosien määrä lisääntyy silmiinpistävän nopeasti. Verkkokauppoja, jotka ovat omaksuneet tämän maksutavakseen, on alati kasvava määrä sen ylittäessä jo 350 000. Määrät tulevat varmasti tuplaantumaan tai triplaantumaan seuraavan parin vuoden aikana.

Sen avulla shoppailet turvallisesti ja nykyaikaisesti niin meillä Suomessa kuin ulkomaillakin!

 

Mitkä kaikki luottokortit ovat Masterpass -yhteensopivia?

Masterpass on kaikkien saatavilla ja voit lisätä digilompakkoon Mastercardin, Visan, Diners Clubin ja American Expressin luottokortteja.

Tällä hetkellä se ei vielä tue ihan kaikkia luottokortteja, mutta tämäkin on vain ajan kysymys sen yleistyessä nopeaa vauhtia maailmanlaajuisesti.

Jos sinulla ei ole vielä omaa luottokorttia, etsi vertailusta sopiva kortti vaikka heti.

 

Muuta tietoa ja yleisiä kokemuksia:

Jos sinulla on oman pankkisi mobiilisovellus, voit hankkia oman digilompakon heti ja ottaa sen välittömästi käyttöön. Se ei maksa sinulle mitään.

Yhä useampi kauppa on ottanut – ja on ottamassa – Masterpass-maksujärjestelmän käyttöönsä eli se on tehnyt selväksi, että kyseessä ei ole vain tähdenlento, vaan se on tullut jäädäkseen. Yleensäkin digilompakoiden kasvu on ollut lennokasta.

Meillä on Mastercardin omasta digitaalisesta lompakosta erinomaisia kokemuksia: käyttöönotto ja itse käyttäminen ovat todella tehty helpoksi. Jos sinulla on älypuhelin, niin haluat varmasti ottaa käyttöön myös ”älymaksamisen”, sillä olisi aivan älytöntä, mikäli et näin tekisi.

Masterpassilla maksaessa saatat saada myös lisäalennuksia, joita voit tutkia itse Mastercardin suomalaisilta verkkosivuilta täältä. Kauppoja on kuitenkin niin valtava ja päivittäin kasvava määrä, että jokaista ajankohtaista tarjousta et välttämättä löydä listattuna sivuilta.

Väärinkäytösten riski on lähes olematon, sillä tallennat korttitiedot vain yhden kerran yhteen ainoaan paikkaan. Tämä luo lisää turvallisuutta ja koska käytössä on vain yksi sovellus, et tarvitse mitään muuta maksamiseen, joka sekin vähentää riskiä pienissä määrin, mutta kaikki on kuitenkin kotiinpäin.

 

1 Comment
  1. Vastaa onmuttaeikäytös 4.2.2018 at 19:42

    Otettu käyttöön mutta jotenkin tuntuu että hyöty ei ole kovin suuri. Miksi ei vain viilata masteria tai visaa kaupassa ja lähimaksulle en ole koskaan nähnyt suurta väkitarvetta. En ole koskaan abc lla yli 2 minuuttia kahvia ja munkkia odottanut ja ei ole varmaan kellään niin kovin kiirekään. Masterpass on tulevaisuutta edellä?

Kommentoi