Pivo: Suomen suurin mobiililompakko.

Pivo on uusi suomalainen OP:n mobiililompakko, lue esittely, keskustele ja kokemuksia: jaa omat vapaasti kommenttikentän kautta.

Oletko jo ottanut haltuun mobiilimaksamisen? Oletko kokeillut Pivoa?

Jos et, niin tässä vaiheessa on hyvä lähteä tutustumaan mobiilimaksamisen todella kovaa vauhtia yleistyvään maailmaan.

Kotimainen Pivo on yksinkertainen käyttää ja sillä maksat verkossa, kaupan kassoilla ja teet kavereille tai perheenjäsenille siirtoja kätevästi. Sen voit ladata koekäyttöön kaikille mobiililaitteille ilmaiseksi parissa minuutissa.

 

Kuka voi käyttää Pivoa?

Pivoa pystyy käyttämään kuka tahansa täysi-ikäinen Nordean, OP:n, Aktian, S-pankin, Danske Bankin, POP-Pankin, Säästöpankin tai Oma Säästöpankin sekä Handelsbankenin ja Ålandsbankenin asiakkaat. Sovellus on tehty yhteensopivaksi kaikille Android, Windows ja iOS -laitteille.

Nuoremmille (10 – 17 -vuotiaille) on olemassa oma Pivo Junior. Tämän hauskan ja samalla taloudenhallintaa opettavan sovelluksen lapsi tai nuori voi ottaa käyttöön yhdessä vanhemman kanssa tämän henkilökohtaisilla pankkitunnuksilla.

Pivo Junior käyttöönotto vaatii OP:n tilin ja Visa Electron -pankkikorttia. Kun sovellus on aktivoitu, voi sen käyttäjä tarkkailla omaa tilin saldoa ja kulutustaan kirjautumalla sovellukseen.

 

Maksa kaverille pelkän puhelinnumeron kautta

Pivolla voit tehdä maksuja kaverille, perheenjäsenille tai kenelle vain pelkästään puhelinnumeron avulla. Sen avulla voit myös esimerkiksi kysyä rahaa lainaan tai pyytää rahaa jälkeenpäin vaikka ravintolalaskun jakamiseksi (jos maksoit koko laskun etukäteen pois), lue lisää tästä palvelun kotisivuilta.

Et tarvitse tilinumeroa, sillä siirrot voit näpyttää suoraan kohteeseen näpyttämällä vain puhelinnumeron.

Pivolla maksat frendille suoraan syöttämättä tilinumeroa: pelkkä puhelinnumero riittää!

Turvallinen ja luotettava mobiililompakko kaikkien käyttöön. Sinun ei tarvitse tietää toisen tilinumeroa tai jakaa omaasi. Riittää pelkästään, että maksajalta ja vastaanottajalta löytyy Pivo -mobiililompakko.

 

Näin käytät Pivo -sovellusta maksamiseen:

Tämän videon kautta näet hyvin, kuinka helppoa ja simppeliä tämän digilompakon käyttö on!

Sillä on turvallinen maksaa ja siinä pätetyt verkkopankissa asetetut turvarajat. Jokainen maksusuoritus täytyy hyväksyä omalla Pivo- turvakoodilla. Maksutapahtumat lähtevät aina siltä kortilta, jolta haluat/olet asettanut oletuskortiksi tai Osuuspankin asiakkaana voit tehdä maksuun myös suoraan omalta tililtä.

 

Kokemuksia Pivon käytöstä ja sillä maksamisesta:

Pivo on sanojensa mukaan helppokäyttöinen digitaalinen lompakko ja kilpailukykyinen muihin mobiililompakkoihin, kuten Mastercardin Masterpassiin. Pivo on kuitenkin monipuolisempi ja eroaa edellä mainitusta jossain määrin.

Se on OP-Ryhmän kehittämä ja kaikkien pankkien asiakkaat voivat ottaa mobiililompakon käyttöön koska vaan ilmaiseksi.

Sovellusta on päivitetty paljon ja se on huomattavasti toimivampi kuin sen ensimmäinen julkaistu beta-versio, jossa oli aika reilustikin moitittavaa. Jos siis kokeilit betaa tai ensimmäisiä versioita ja hylkäsit Pivon, suosittelemme ottamaan sen toiseen testiin, jos sinulla ei ole vielä mitään digilompsaa käytössä.

Se sopii todella hyvin esimerkiksi löytöjen maksamiseen (kirppariostot jne.), sillä voit tehdä siirron nopeasti ja turvallisesti syöttämällä vain puhelinnumeron, mikäli myös myyjältä löytyy oma Pivo -tili.

 

Onko sinulla kysyttävää tai kommentoitavaa? Olkaa hyvä.

Kommentoi