K-Plussa Maksuaika luottokortti – Kokemuksia

K-Plussa Maksuaikakortti eli entinen K-Plussa Mastercard on hyvä valinta luottokortille.

K-Plussa maksuaikakortti kokemuksiaErityisesti, jos tykkäät kerätä Plussa-pisteitä tai yleensäkin, mikäli asiointinne keskittyy pääasiassa K-ketjun kauppoihin.

Se on vuosi- ja avausmaksuton kortti, jonka tilaat helposti verkosta nettipankkitunnuksilla pankin määrittämällä luottorajalla.

Voit yhdistää K-Plussa kortin ominaisuudet omaan Debit/Credit -korttiin Säästöpankissa, OP:ssa, Nordeassa ja Danske Bankissa tai voit hakea suoraan OP:lta uutta sen myöntämää luottokorttia.

 

Kansainvälinen maksu- ja luottokortti hyvillä ominaisuuksilla

Siinä yhdistyvät kansainvälisen luottokortin ominaisuudet ja Mastercardin käyttö on mahdollista jo lähes 100 miljoonassa ostopaikassa ympäri maailman.

Saat kortille aina korotonta maksuaikaa keskimäärin 35 vuorokauden ajan ja nostat käteistä automaateista niin Suomessa kuin ulkomaillakin.

Nostot onnistuvat kaikista automaateista, joista löytyy Mastercard -tuki eli melkein kaikista.

Myös kaikki verkossa tehdyt ostokset hoituvat K-Plussa luottokortilla turvallisesti ja kortissa tulee aina mukana Ostoturvavakuutus, joka on tarkemmin avattuna, kun jatkat esittelyn lukemista.

 

Mitä edellytyksiä kortin saamiselle on?

Luottokortin myöntäjänä on aina jokin yläpuolella mainituista pankeista ja kortin saaminen vaatii aina keskimäärin 20 vuoden ikää. Lisäksi hakijalta tarvitaan:

 • Luotto- ja oikeustoimikelpoisuutta Suomeen
 • Nuhteetonta maksuhistoriaa puhtaine luottotietoineen
 • Talouden pitää olla riittävän hyvässä hapessa ja tulot vaikuttavat luottorajaan
 • Hakijalla pitää olla osoite Suomessa ja verkkopankkitunnukset

Hakijan on hyväksyttävä myös vakiomuotoiset Eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot.

 

Kokemuksia K-Plussa maksuaikakortista

K-Plussa maksuaikakortista hyödyt jokaisena vuoden päivänä silloin, kun teet ostokset K-ketjujen kaupoissa ja muistat käyttää sitä. Ja kun se on kiinni maksukortissa, niin tämä tapahtuu automaattisesti.

Kortti on kätevä helposti OP:n kautta haettava kortti tai vaihtoehtoisesti voit lisätä Plussa-ominaisuuden omaan nykyiseen luottokortiin (OP, Nordea, Danske Bank ja Säästöpankki). Siinä yhdistyvät kansainvälisen luottokortin ominaisuudet ja K-Plussa-kortti.

Meillä on kortista hyviä kokemuksia ja sen hakeminen on helppoa netissä, mikä on toki jo tänä päivänä yleistä.

Luottoraja

Luottoraja suoraan OP:lta haetussa K-Plussa maksuaikakortissa  on enintään 10.000 €.

Jos haluat yhdistää Plussa-ominaisuudet nykyiseen luottokorttiin, on luottoraja silloin sama, mikä nykyisessä luottokortissannekin on. Ison luottorajan tarvitseville suosittelemme Norwegian -luottokorttia.

Kortti on erinomainen perusluottokortti, josta ei kerry vuosittaisia maksuja, etkä maksa avausmaksua. Koroton keskimäärin 35 vrk:n maksuaika on myös aina plussaa.

Jos Mastercardin tunnusluku on unohtunut tai haluat tarkistaa saldon / auki olevan luoton, niin kaikki järjestyy helposti verkossa tai asiakaspalvelun kautta puhelinsoitolla.

Vertaa luottokortit: valitse paras täältä tai hae toinen vuosimaksuton luottokortti rinnalle eri eduilla.

 

Kampanjaetuja on voimassa rajoitetusti

Huom! Kampanjaetuja on välillä voimassa ja juuri nyt sellaista ei ole olemassa. Aikaisemmin on ollut tarjolla mm. tuplapiste-etuja, josta on ihan suoraa rahallista hyötyä.

Tarkistathan aina, onko kampanja voimassa, mikäli sitä ei ole päivitetty sivullemme. Näistä kuitenkin tiedotetaan usein sähköpostin välityksellä, mutta harvan arkea kampanjaedut yleensä ”hetkauttavat” merkittävästi, sillä jokapäiväiset arkiset ostokset tehdään silti kortilla tuttuun tapaan.

 

Luoton lyhentäminen: päätät itse lyhennyserät ja eräpäivän

Saat päättää kuukausittaisen maksuerän aina hakemuksessa, mutta voit muuttaa sitä jälkeenpäin. Saat samalla myös valita eräpäivän.

Kyseessä on jatkuva luotto eli aina, kun lyhennät luottoa, kasvatat käyttövaraa. Voit maksaa minimierälyhennyksen tai luottoa suuremmissa erissä. Luottokorttien lisäksi myös uudemmat joustoluotot ovat ottaneet tätä samaista ”aluetta” osittain haltuun pistäen hanttiin maksu- ja luottokorteille.

Vaikka korkokatto on yleisesti voimassa, niin yleisesti ottaen (ei aina) joustavien lainojen korot ovat kuitenkin silti epäsuotuisia luottokortteihin verrattuna.

 

K-Plussa maksuaikakortti ja korko

Jos luottoa lyhentää erissä, joudut maksamaan käytetystä pääomasta korkoa. Korko on 3 kuukauden euribor + 10,95 %, kun luotolla on korollista velkaa.

Korotonta maksuaikaa sen sijaan saat aina keskimäärin 35 vuorokautta, jonka hyödyntäminen on erittäin kannattavaa.

Muita kustannuksia:

Kortissa ei ole avausmaksua tai muita juoksevia kuluja, mutta kun luottosaldoa on käytössä, maksat aina 5 € / kk laskutuspalkkion.

Jos et tarvitse jatkuvaa luottoa, voit saada edullisemman kertaluoton kilpailuttamalla lainan – tämä on maksutonta ja monen kohdalla kannattavaa nyt, kun kilpailutuskumppaneina toimii myös suomalaisia pankkeja.

Esimerkki: Todellinen vuosikorko laskettuna 1500 € käytössä olevalle luotolle on 18,29 % (3/21).

Laskelma on tehty olettaen, että luottokortin kuukausimaksu on 0 €, tilinhoitomaksu on 5 € / kk. Luoton korko, maksut ja palkkiot pysyvät samana koko luottoajan ja se maksetaan takaisin 12 erässä, jotka ovat saman kokoisia aina kuukauden välein.

Arvio luoton kokonaiskuluille näiden pohjilta on 2046,21 €.

 

Mitä hyötyä Tuoteturvasta on?

Saat ilmaisen vakuutuksen ostoksillesi 365 vuorokaudeksi, joka on voimassa kaikkialla maailmassa. Tuoteturva toimii myös verkkokauppaostoksissa. Se korvaa sellaiset K-Plussa MasterCard -luottokortilla tehdyt hankinnat & esineostot, joiden hinta on vähintään 40 €.

Tämä edellyttää vain sen, että kauppa on tehty nimenomaan kyseisellä kortilla.

Jos ostat esimerkiksi pesukoneen tai älypuhelimen, saat sille automaattisesti 365 vuorokauden tuoteturvan, joka saattaa (tapauskohtainen harkinta) korvata tuotteen sen rikkoutuessa.

 

K-Ryhmän kaupat ja nettikaupat

Lisäksi Plussa-kumppaneita on yli 100 määrän kasvaessa jatkuvasti ja yhteistyössä toimii lukuisia tahoja, mm. Nordea pankki.

Jos harkitset luottokortin hankintaa: suosittelemme tutustumaan myös Stockmann Mastercardiin. Valikoimaa tosin riittää ja suurin osa löytyy meiltä!

Ei ole myöskään väärin omistaa kahta eri vuosimaksutonta luottokorttia, vaan pelkästään fiksua, kun haluat saada itsellesi kaikki mahdolliset bonukset.

 

Kuka toimii kortinmyöntäjä ja asiakaspalvelutiedot:

Plussa-edut tarjoaa Kesko Oyj, itse luottokortin myöntää OP Vähittäisasiakkaat Oyj ja kortissa olevan Ostoturvavakuutuksen tarjoaa Pohjola Vakuutus Oy.

 • Yritys taustalla: OP Vähittäisasiakkaat Oyj
 • Y-tunnus: 0751699-0
 • Osoite: Gebhardinaukio 1, 00510 Helsinki (PL 1020, 00013 Op)
 • Asiakaspalvelu: Puhelimitse 010 252 010
 • Aukioloajat: Arkisin klo 09:0 – 16:30

Muita luottokortteja

Tässä muutama hieman erilainen kortti: löytyy virtuaalisuutta 60 vrk korottomalla maksuajalla, ultraluksusta ja Amerikan mallista korttia.

 1. akryyli 23.11.2017 at 08:53

  Kortin voi saada alle 20.vuotiaana, minä hain heti kun täytin 18 v muuraritöissä ja sain myönteisen päätöksen heti 1000 euron luottorajaan ja nyt on jo korotettu 1500 euroon.

 2. Anja Leppänen 26.11.2018 at 10:10

  Olen saanut laskun jossa euroja nolla ,luoton määrä ennen maksua 0.01 mitä helvettiä tää tarkotta
  Sain laskun samanlaisen missä luoton määrä ennen maksua 0.54 maksoin sen sitte tuli 5euron maksu maksoin sen ja mitähän tosta nyt tulee.nyt menee mekäläiseltä hermot näytin sitä laskua sotkan myyjälle jä hänkin vähän ihmeissään kun 00 euroo ,mutta kuka katsoo laskun yläpulta jos alhaalla lukee 00

 3. Teuvo Kilpilinna 3.7.2019 at 19:45

  Minulla on Mastercard kortti. Haluan poistaa paperilaskun ja lopettaa koko Credit ominaisuuden ja lopettaa koko K Pluskortin. En tarvitse enää sitä Mastercard korttia. Kiitos tähänastisesta!
  Terveisin Teuvo

  • Ylläpito 7.7.2019 at 07:11

   Terve,

   Jos teillä on K-Plussa Mastercard, niin kannattaa olla heihin yhteydessä asian tiimoilta. Me kun emme pysty tähän vaikuttamaan, mutta kyseessä on helppo prosessi, kunhan luotto on maksettu pois.

   Yst terveisin, Ylläpito Aaron

 4. Miila Lumijärvi 16.10.2019 at 11:18

  Antaako k-plussa mastercard ostoturvan matkoihin ja lentoihin?

  • Ylläpito - Talouteen.com 17.10.2019 at 07:26

   Hei,

   Erinomainen kysymys ja on joskus antanut. Tästä kannattaa kysäistä heiltä ja ottaa ihan paperitodistus mukaan, mikäli näin on ja itse asiassa täällä suunnassa epäilys tuohon suuntaan. Mutta etuja pamahtelee kortille kuin kortille tälläkin hetkellä, sillä näissä kun korko alkaa olemaan jo se sama vakio (osamaksulyhennys) korkokaton seurauksena.

   Terveisin, Ylläpito – Talouteen.com