K-Plussa MasterCard luottokortti – Infopaketti.

K-Plussa MasterCard luottokortti on vuosimaksuton ja siinä tulee mukana k-plussa -piste-edut.

K-Plussa MasterCard on hyvä valinta luottokortille – erityisesti, jos tykkäät kerätä Plussa-pisteitä tai yleensäkin, mikäli asiointisi keskittyy K-ketjun kauppoihin.

Se on vuosi- ja avausmaksuton kortti, jonka tilaat helposti verkosta nettipankkitunnuksilla 1000 – 4000 euron luottorajalla.

Siinä yhdistyvät kansainvälisen luottokortin ominaisuudet ja MasterCardin käyttö on mahdollista jo lähes 40 miljoonassa ostopaikassa ympäri maailman!

Saat kortille aina korotonta maksuaikaa keskimäärin 30 vuorokauden ajan ja nostat käteistä automaateista niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Nostot onnistuvat kaikista automaateista, joista löytyy MasterCard -tuki eli lähes kaikista.

Myös kaikki verkossa tehdyt ostokset hoituvat K-Plussa luottokortilla turvallisesti ja kortissa tulee aina mukana ostoturvavakuutus, joka on tarkemmin avattuna, kun jatkat esittelyn lukemista.

Mitä edellytyksiä kortin saamiselle on?

Luottokortin myöntäjänä on OP-Korttiyhtiö Oyj ja kortin saaminen vaatii aina vähintään 20 vuoden ikää. Lisäksi hakijalta tarvitaan:

 • Luotto- ja oikeustoimikelpoisuutta Suomeen.
 • Nuhteetonta maksuhistoriaa puhtaine luottotietoineen.
 • Talouden pitää olla riittävän hyvässä hapessa ja tulot vaikuttavat luottorajaan.
 • Hakijalla pitää olla osoite Suomessa ja verkkopankkitunnukset.

Hakijan on hyväksyttävä myös ”vakiomuotoiset Eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot”, jotka lyötyvät Tunnistepalvelusta tästä.

 

Yleisiä kokemuksia K-Plussa MasterCard -luottokortista.

K-Plussa kortista hyödyt jokaisena vuoden päivänä silloin, kun teet ostokset K-ketjujen kaupoissa. Kortti on kätevä helposti saatavissa oleva luottokortti, jossa yhdistyvät kansainvälisen luottokortin ominaisuudet ja K-Plussa-kortti.

K-Plussa kortista hyödyt 365 vuorokautena vuodessa.

Meillä on kortista hyviä kokemuksia ja hakeminen on helppoa. Epäselväksi on kuitenkin jäänyt, mikä on kortin varsinainen maksimiluottoraja. Hakemuksessa sille esitetään samassa kentässä sekä summia: ”1000 – 4000 euroa”, että myös ”1000 – 2000 euroa”. Jos etsit suuremman luottorajan korttia, suosittelemme Norwegian -luottokorttia (max. 10.000€ luottoraja).

Tämä ei kuitenkaan poista seikkaa, etteikö kortti olisi erinomainen perusluottokortti, josta ei kerry vuosittaisia maksuja. Koroton keskimäärin kuukauden maksuaika on myös aina ”plussaa”, jota kortissa riittää konkreettisestikin.

Jos Mastercardin tunnusluku on unohtunut tai haluat tarkistaa saldon / auki olevan luoton, niin kaikki järjestyy helposti verkossa tai asiakaspalvelun kautta puhelinsoitolla.

Vertaa luottokortit: valitse paras täältä.

 

Kampanjaetuja on voimassa rajoitetusti.

Huom! Kampanjaetuja on välillä voimassa ja juuri nyt sellainen on olemassa eri saat tuplapisteitä aina 31.12.2017 asti.

Tarkistathan aina, onko kampanja voimassa, mikäli sitä ei ole päivitetty sivullemme. Näistä kuitenkin tiedotetaan usein sähköpostin välityksellä, mutta harvan arkea kampanjaedut yleensä ”hetkauttavat” merkittävästi, sillä jokapäiväiset arkiset ostokset tehdään silti kortilla tuttuun tapaan.

Luoton lyhentäminen: päätät itse lyhennyserät ja eräpäivän.

Saat päättää kuukausittaisen maksuerän aina hakemuksessa, mutta voit muuttaa sitä jälkeenpäin. Saat samalla myös valita eräpäivän, johon sinulla on 4 vaihtoehtoa: 1. 8. 16. tai 24. päivä.

Kyseessä on jatkuva luotto eli aina, kun lyhennät luottoa, kasvatat käyttövaraa. Voit maksaa minimierälyhennyksen tai luottoa suuremmissa erissä. Luottokorttien lisäksi myös uudemmat tililuotot ovat ottaneet tätä samaista ”aluetta” osittain haltuun pistäen hanttiin maksu- ja luottokorteille.

Esimerkiksi Suomilimiitti on yksi suosituimmista, jonka uuden asiakkaan kampanjaetuna on jopa 1000 – 2000 euroa korotonta limiittiä. Yleisesti ottaen joustavien tililuottojen korot ovat kuitenkin epäsuotuisia luottokortteihin verrattuna.

Millainen korko luottokortissa on?

Jos luottoa lyhentää erissä, joudut maksamaan käytetystä pääomasta korkoa. Korotonta maksuaikaa sen sijaan saat aina keskimäärin 30 vuorokautta.

Esimerkiksi: Nostetun tai käytetyn luoton määrä ollessa 1500 euroa, kokonaisluottohinta-arvio on 1970,96 euroa (sis. kaikki kulut). Luoton todellinen vuosikorko on tässä tapauksessa 16,43 %.

Korko on laskettu 3kk Euriborin + 9,50 prosenttiyksikön marginaalin mukaisesti.

Laskelmissa on otettu huomioon palkkioiden pysyminen samana & lyhennysten maksaminen sovitusti kuukausittain takaisin. Laskennassa on käytetty 45 euroa / kk maksuerää.

Muita kustannuksia:

Kortissa ei ole avausveloitusta tai muita juoksevia kuluja, mutta kun luottosaldoa on käytössä, maksat aina 5 € / kk laskutuspalkkion.

 • Tilisiirrot OP-nettipalvelussa 2 % noston määrästä (vähintään 4 €).
 • Jos teet noston automaatista, maksat 2 % noston määrästä (vähintään 4 €).
 • Ulkomailla tehty nosto 2,50 euroa + 2,5 % noston määrästä.

(Tiedot on kerätty 10/2017 – tarkemmat ja varmasti ajantasaiset tiedot löydät vielä täältä.)

Jos et tarvitse jatkuvaa luottoa, voit saada edulliseman kertaluoton kilpailuttamalla lainan – tämä on maksutonta ja monen kohdalla kannattavaa nyt, kun kilpailutuskumppaneina toimii myös suomalaisia pankkeja.

Mitä hyötyä ostoturvasta on?

Saat ilmaisen vakuutuksen ostoksillesi, joka on voimassa kaikkialla maailmassa. Ostoturva toimii myös verkkokauppaostoksissa. Se korvaa sellaiset K-Plussa MasterCard -luottokortilla tehdyt hankinnat & esineostot, joiden hinta on vähintään 40 €.

Tämä edellyttää vain sen, että kauppa on tehty nimenomaan MasterCard- luottoa käyttäen.

Miten se toimii?

Jos ostat esimerkiksi pesukoneen tai älypuhelimen, saat sille automaattisesti 90 vuorokauden ostoturvan, joka saattaa (tapauskohtainen harkinta) korvata tuotteen sen rikkoutuessa. Jos teet oston jostain K-ketjun kaupasta, on ostoturvavakuutus voimassa tuplasti tämän eli 180 vuorokautta.

Ostoturvassa on 40 euron omavastuu.

 

K-Ryhmän kaupat ja nettikaupat:

K-Ryhmään kuuluu kasvava määrä nettikauppoja, tavan kauppoja sekä muita kumppaneita.

Lisäksi Plussa-kumppaneita on 42+ määrän kasvaessa jatkuvasti ja yhteistyössä toimii lukuisia tahoja, mm. Nordea -pankki.

Jos harkitset luottokortin hankintaa: suosittelemme tutustumaan myös Stockmann MasterCardiin. Valikoimaa tosin riittää ja löydät ne kaikki meiltä!

Kuka toimii kortinmyöntäjä ja asiakaspalvelutiedot:

 • Yritys taustalla: OP-Korttiyhtiö Oyj.
 • Y-tunnus: 0751699-0.
 • Osoite: Gebhardinaukio 1, 00510 Helsinki.
 • Asiakaspalvelu: Puhelimitse 010 252 7020.
 • Aukioloajat: Arkisin klo 09:00 – 16:30.

K-Plussan asiakaspalvelu sen sijaan on avoinna arkisin klo 09:00 – 21:00 & lauantaina klo 10:00 – 15:00. Sähköposti on plussa@kesko.fi.

 

Kadonnut kortti? Ei huolta, mutta toimi silti nopeasti.

Kortin sulkupalvelu on auki 24h vuorokaudessa joka päivä puhelinnumerosta: 020 333 tai vaihtoehtoisesti kortin katoamisilmoituksen tekeminen käy kirjautumalla ”Oma Plussa” -palveluun verkossa.

Keskustelua luottokortista: kerro omat kokemukset, kysy tai anna yleistä palautetta kommentin kautta:

Palautteen antaminen on enemmän kuin sallittua. Jokaisesta kokemuksesta on meille ja kaikille muille lukijoille tai kortista kiinnostuneille hyötyä.

6 Kommentit
 1. Vastaa blank akryyli 23.11.2017 at 08:53

  Kortin voi saada alle 20.vuotiaana, minä hain heti kun täytin 18 v muuraritöissä ja sain myönteisen päätöksen heti 1000 euron luottorajaan ja nyt on jo korotettu 1500 euroon.

 2. Vastaa blank Anja Leppänen 26.11.2018 at 10:10

  Olen saanut laskun jossa euroja nolla ,luoton määrä ennen maksua 0.01 mitä helvettiä tää tarkotta
  Sain laskun samanlaisen missä luoton määrä ennen maksua 0.54 maksoin sen sitte tuli 5euron maksu maksoin sen ja mitähän tosta nyt tulee.nyt menee mekäläiseltä hermot näytin sitä laskua sotkan myyjälle jä hänkin vähän ihmeissään kun 00 euroo ,mutta kuka katsoo laskun yläpulta jos alhaalla lukee 00

 3. Vastaa blank Teuvo Kilpilinna 3.7.2019 at 19:45

  Minulla on Mastercard kortti. Haluan poistaa paperilaskun ja lopettaa koko Credit ominaisuuden ja lopettaa koko K Pluskortin. En tarvitse enää sitä Mastercard korttia. Kiitos tähänastisesta!
  Terveisin Teuvo

  • Vastaa blank Ylläpito 7.7.2019 at 07:11

   Terve,

   Jos teillä on K-Plussa Mastercard, niin kannattaa olla heihin yhteydessä asian tiimoilta. Me kun emme pysty tähän vaikuttamaan, mutta kyseessä on helppo prosessi, kunhan luotto on maksettu pois.

   Yst terveisin, Ylläpito Aaron

 4. Vastaa blank Miila Lumijärvi 16.10.2019 at 11:18

  Antaako k-plussa mastercard ostoturvan matkoihin ja lentoihin?

  • Vastaa blank Ylläpito - Talouteen.com 17.10.2019 at 07:26

   Hei,

   Erinomainen kysymys ja on joskus antanut. Tästä kannattaa kysäistä heiltä ja ottaa ihan paperitodistus mukaan, mikäli näin on ja itse asiassa täällä suunnassa epäilys tuohon suuntaan. Mutta etuja pamahtelee kortille kuin kortille tälläkin hetkellä, sillä näissä kun korko alkaa olemaan jo se sama vakio (osamaksulyhennys) korkokaton seurauksena.

   Terveisin, Ylläpito – Talouteen.com

Kommentoi

Olethan ihminen? *