Suomen Yhdistelylaina

Suomen yhdistelylaina on 100% suomalainen erityisesti lainojen keskittämiseen ja yhdistämiseen kohdistunut palvelu. Sn avulla pääset käsiksi noin 30 pankkiin ja lainapalveluun vain yhdellä hakemuksella. Lainatarjonta on erittäin laaja, voit laittaa hakemuksen sisään aina 100 eurosta alkaen jopa 60.000 euroon asti.

Palvelusta kilpailutetaan kuitenkin keskimäärin noin 20.000 euron lainoja, vaikka voit hakea suoraa luottoa siinä samalla. Monipuolisuus on siis myös samalla integroitu kyseiseen palveluun. Palvelun motto onkin ”Yhdistä lainat ja säästä jopa useita satoja euroja – parhaimmillaan yli 1000 euroa!

Kokeile palvelua ja säästä >>

Edullista lainaa Suomen yhdistelylainalla

Yhdistelyt ovat säästäneet satoja miljoonia suomalaisilta ja siinä samassa vieneet vanhat pikavipit pois. Parhaita palveluita on monta ja kaikkia yhdistää pankit, joiden kanssa yhteistyö on mahdollistettu, näitä ovat mm. Sortter ja lukuisat muut, unohtamatta ensimmäistä Rahalaitos -palvelua. Valintaa riittää, mutta korko on aina käytännössä lähes samassa linjassa aivan pieniä desimaaleja lukuunottamatta.

Voit myös hakea uutta lainaa palvelussa

Älä anna nimen hämätä, sillä Suomen Yhdistelylaina välittää myös lainaa siinä missä muutkin välityspalvelut. Voit myös käyttää osan lainasta vanhojen maksamiseen säästäen rahaa ja käyttää loput esimerkiksi remonttiin. Korko lainoissa on aina hyvin suotuisa ja yli 10% vuosikorollisia lainatarjouksia et tule saamaan.

Suomen Yhdistelainalla omasta taloudesta parempi ote

Kun et ole velkaa enää monelle eri taholle, niin pysyt paljon paremmin perillä, paljonko lainanlyhennyksiin menee kuukaudessa. Tämän mahdollistavat Suomen Yhdistelylainan kaltaiset palvelut ja ylivelkaantunut Suomi on koko ajan muuttumassa parempaan. Tämän mahdollistivat liian helposti saatavissa olleet pienlainat ja kulutusluotot, joiden korkoluokat vaihtelivat räikeästi.