Suomen Yhdistelylaina: Kaiken kattavat tiedot

Suomen yhdistelylaina on 100% suomalainen erityisesti lainojen keskittämiseen ja yhdistämiseen erikoistunut palvelu 100 – 60.000 euron luotollaan ja yksi ainoista sellaisista, joissa ikäraja on 18 vuotta.

Suomen yhdistelylaina kokemuksiaLainojen yhdistelypalvelun kautta pääset käsiksi noin 30 pankkiin ja lainapalveluun vain yhdellä samalla hakemuksella. Korko on 4,19 – 20 % – ei koskaan tämän enempää.

Lainatarjonta on erittäin laaja, voit laittaa hakemuksen sisään ja palvelu hoitaa kilpailuttamisen ilmaiseksi. Lainat myönnetään ilman vakuuksia ja takaajia.

Palvelusta kilpailutetaan keskimäärin noin 10.000 euron lainoja ja voit siis hakea ihan suoraa normaalia kulutuslainaa siinä samalla. Monipuolisuus on siis myös samalla integroitu kyseiseen palveluun.

Lainan käyttökohteella ei oikeastaan ole väliä, eikä uuden lainan ottaminen tai yhdistelylainan korot eroa toisistaan, vaan korko on lainaajakohtainen.

Siirry hakemukseen >>

Edullista lainaa Suomen yhdistelylainalla

Palvelun motto onkin ”Yhdistä lainat ja säästä jopa useita satoja euroja – parhaimmillaan yli 2000 euroa.

Yhdistelyt ovat säästäneet satoja miljoonia suomalaisilta kuluttajilta ja siinä samassa vieneet vanhat pikavipit pois. Parhaita palveluita on monta ja kaikkia yhdistää pankit, joiden kanssa yhteistyö on mahdollistettu.

Näitä ovat mm. Sortter ja lukuisat muut, unohtamatta ensimmäistä Rahalaitos -palvelua. Valintaa riittää, mutta korko on aina käytännössä lähes samassa linjassa aivan pieniä desimaaleja lukuunottamatta. Muista, että vain vertailemalla voit voittaa eli jos halvin laina kiinnostaa – ja pitäisi – niin, vertaa lainat aina.

Voit myös hakea uutta lainaa palvelussa

Kuten edellä mainittu, palvelun nimen ei kannata antaa hämätä, sillä Suomen Yhdistelylaina välittää myös lainaa siinä missä muutkin välityspalvelut. Voit myös käyttää osan lainasta vanhojen maksamiseen säästäen rahaa ja käyttää loput esimerkiksi remonttiin. Korko lainoissa on aina hyvin suotuisa ja yli 20 % vuosikorollisia lainatarjouksia et tule saamaan. Korko on siis 4,19 – 20 % ja muut kulut korkeintaan 150 euroa vuodessa.

Korko perustuu Suomen lakiin ja asetuksiin eli uuteen korkokattoon.

Suomen yhdistelylaina kokemuksia

Näin lyhyesti, tämä kotimainen palvelu on ollut melkein koko sen olemassa olon yksi suosituimmista lainojen yhdistämispalveluista.

Korko, kotimaisuus ja vastuullisuus ovat tekijöitä, miksi suomalainen kuluttaja pitää palvelua hyvänä ja me olemme aivan samoilla linjoilla. Korostamme vastuullisuutta ja läpinäkyvyyttä.

Lainan korko ei lue missään arkistossa, vaan konkreettisessa suorassa lainatarjouksessa, joka on sinetöity heti, kun olet sen sähköisesti allekirjoittanut.

Erittäin suoraviivainen palvelu ja ehdottomasti lainan yhdistämisen tarpeessa olevan tai muuten vain järkevän korkoista kulutusluottoa etsivän yksi ensimmäisistä kohteista. Ja varmaan myös viimeisistä, koska saat kilpailutukseen mukaan suoraan noin 30 pankkia, joka tarkoittaa montaa hyvää lainatarjousta.

Suomen Yhdistelylainalla omasta taloudesta parempi ote

Kun et ole velkaa enää monelle eri yritykselle, niin pysyt paljon paremmin perillä, paljonko lainanlyhennyksiin menee kuukaudessa.

Tämän mahdollistavat Suomen Yhdistelylainan kaltaiset palvelut ja ylivelkaantunut Suomi on koko ajan muuttumassa parempaan. Tämän mahdollistivat ennen liian helposti saatavissa olleet pienlainat ja kulutusluotot, joiden korkoluokat vaihtelivat räikeästi ja vaikka korkokatto oli 50 %, niin yli 2000 euron lainoissa se oli vielä korkeampi.

Jos sinulla on vielä vanhoja yli 20 % koron lainoja tai pikavippejä, niin säästät varmasti, jos saat palvelusta uuden lainan tilalle. Muissakin tapauksissa voit säästää, mutta laskurin käyttö on silti fiksua.

Tee lainahakemus tästä heti >>