Tampereen Sähkölaitos: kokemuksia ja sähkösopimukset

Tampereen Sähkölaitos on luotettava pitkään puurtanut sähköntarjoaja, sillä se on aloittanut toimimaan vuonna 1950.

Tampereen SähkölaitosEdullisia sähkötarjouksia lupaava sähköyhtiö on pärjännyt hyvin kilpailussa ja sen Järkisähkö -sopimus on ollut 2023 vuoden jälkeen erityisesti suosion kohteena.

Tämäkään sähköyhtiö ei ole lainkaan automaattisesti halvin ja siksi kannustamme teitä aina kilpailuttamaan sähkön hinnan sekä erityisesti miettimään tarkkaan sopimuksen tyyppiä.

Jos solmit 24 kk sopimuksen kiinteällä hinnalla, niin olet todella sen kanssa naimisissa juuri kyseisen ajan. Tarkkana kuin porkkana näiden kanssa siis on syytä olla.

Kilpailuta sähkösopimus tästä

 

Sähkösopimukset Tampereen Sähkölaitoksella

Sopimusta on jos jonkinlaista tai ainakin ne kaikista tärkeimmät.

Järkisähkö

Järkisähkösopimukset tulevat aina määräaikaisena, joka tuo turvaa, koska tiedät, paljonko sähkö maksaa seuraavan sopimusajanjakson. Eli, jos teet esimerkiksi nyt 2023 kesän tienoilla 24 kk sopimuksen, olet käytännössä turvattu (tai ainakin hintatietoinen) 2025 kesään asti.

Järkisähkö tuotetaan uusiutuvin tuotantotavoin voimin, kuten ydinvoimalla.

Siistisähkö

Siistisähö on taas toistaiseksi voimassa oleva sopimus. Jos et halua määraikaisuutta, niin tämä on sinulle hyvä valinta. Myös tässä energia on tuotettu uusiutuvilla energianlähteillä.

Mitä tulee hintaan, on se ollut kuluvan vuoden samaa luokkaa sähköjätti Fortumin ja Lumme Energian kanssa näin vertailun vuoksi eli myöskään hinnan puolesta se ei ole valintana huono laisinkaan.

Pörssisähkö

Yleistyvä pörssisähkö on kerännyt lisää sopimusasiakkaita, koska ihmisistä on tullut enemmän hintatietoisia ja tarkempia sähkön hintojen suhteen. Hinnaltaan paras sähkösoppari monelle saattaakin olla juuri tämä vaihtoehto, jos hallitset tekniikat, kuten yösähkön käytön ja tiedät, milloin sähkön kulutusta kannattaa minimoida.

Myös sähkön spot-hinta (seuranta Nordpoolissa) ja mobiilisovellus sen seurantaan ovat työkaluina loistavia seurannan optimointiin.

 

Kokemuksia Tampereen Sähkölaitoksesta

Omakohtaisia kokemuksia tästä ei ole, mutta tämäkin sähkölaitos on toimittanut ja myynyt sähköä luotettavasti jo 1950 vuodesta.

Sen verkkosivut on kuitenkin vähän kulahtaneet ja kaipaisivat ehdottomasti remonttia, mutta sen ei kannata hämätä tärkeimpiä asioita.

Kukaan ei ole ainakaan verkossa valittanut paitsi asiakaspalvelun ajoittaisesta ruuhkautumisesta, joka oli sekin niihin aikoihin, kun sähkön hinta karkasi käsistä 2022 syksyllä.

Moderni uusiutuvaa ja kotimaistaa sähkö tuottava konserni ei petä ja se kehittää jatkuvasti sen energiaratkaisuja kustannustehokkaammiksi.

Hintojen vertailussa Tampereen Sähkölaitos pysyy muiden kilpailijoiden kanssa hyvin lähellä, mutta se ei ole kuitenkaan välttämättä se halvin.

Pyydä sähkösopimus -tarjousta tästä

 

Tampereen Sähkölaitos – Asiakaspalvelu ja yhteystiedot

Asiakaspalveluun voit ottaa yhteyden kaavakkeella ja kaikki sähkö-, jäähdytys- ja lämpöasiat hoituvat kuntoon päivystysnumerosta 0800 90171 nopeasti.

Myyntisopimukset ja laskutus: 020 630 3000 (pvm/mpm)

Siirtosopimukset: 020 630 3610 (pvm/mpm)

Puhelinpalvelu ovat auki arkisin klo 08:00 – 20:00 ja lauantaina klo 10:00 – 16:00.

Vikapalvelu taas on auki 24/7 ja sen puhelinnumero on sama kuin päivystyksen.

Yritys-  ja yhteystiedot

  • Tampereen Sähkölaitos Oy
  • Voimakatu 17, 33100 Tampere
  • Rahtimiehenkatu 7, 33270 (Lielahti)

Tampereen Sähköverkko Oy:n osoite on Voimakatu 17.

 

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on Sähkis palvelu?

Se on asiointipalvelu, jonka kautta seuraat laskuja ja energian käyttöä kätevästi, joka löytyy myös mobiilista.

Kuinka sopimuksen siirto uuteen asuntoon onnistuu?

Tee aina sähkönmyyntiyhtiöllesi ilmoitus, joka ilmoittaa itse sähköverkolle muunnosta. Helpointa tämä on sähköisesti tai puhelimella.

Voinko saada maksuaikaa sähkölaskulleni?

Voit ja yleensä sitä myönnetään enintään 30 vuorokautta ja yli 14 vrk siirroista veloitetaan 4,50 euroa (sis. alv).

Mistä voin seurata omaa sähkön käyttöä reaaliajassa?

Sähkis-palvelu näyttää kulutuksen tunnin tarkkuudella ja se kulkee mukana puhelimessa.

Muista, että jos haluat kysyä jotain muuta, onnistuu se kätevästi sähköisellä kaavakkeella Tampereen sähkölaitoksen kotisivuilta.

Onko sinulla kysyttävää tai kommentoitavaa? Olkaa hyvä.

Kommentoi