Lumme Energia: Kokemuksia ja arvostelu

Lumme Energia (entinen Loiste) on enemmän kuin energiaa, se on monipuolinen sähköntarjoaja, jonka kautta saat niin pörssisähköä kuin myös kiinteähintaisen sähkösopimuksen (esim. 2 vuodeksi).

Samoin Lumme Eko-paketti on uusiutuvilla energialähteillä, kuten vedellä ja tuulella sekä bioenergiagilla tuotettu.

Lumme sopii jokaiseen kotiin, konttoreihin sekä asunto- & kiinteistöyhtiöille.

Kilpailuta Lumme Energia ja useampi muu sähköyhtiö meillä, niin saat 100-varmasti päivän parhaan sähkön hinnan.

Emme tee suoraa yhteistyötä yleensä sähköyhtiöiden kautta, mutta sähkön vieläkin hieman kalliin hinnan takia teimme poikkeuksen: Fortum sähköyhtiö on ollut (kilpailutushetkellä – tarkista nykyinen tilanne aina itse) halvin vuoden aikana kilpailutuksen tuloksina.

Sopimuksia on aina vakiohintaisesta ja 24 kk takuusta sekä pörssisähköstä näiden yhdistelmiin, joten kannattaa tutkia itselle sopivin sähkösopimusvaihtoehto.

Lähetä sähkön kilpailutuspyyntö >>

Saat meiltä myös energiansäästövinkkejä ja tietoa sähkösopimuksista sekä olemme siirtyneet tarjoamaan enemmän vihreää sähköä, joka on paitsi edullista niin myös ympäristöystävällistä.

Lumme Energia kokemuksia ja arvostelu

Lue lisää, kilpailuta sähkön hinta, vertaa ja ota halvin tarjous.

Meidän kautta jokainen kotitalous tai yritys saa varmasti hyvän sähkösopimuksen. Muista myös, että voit yleensä aina kilpailuttaa sähkön uudestaan (vaikka puolen vuoden välein), ellet valitse kiinteähintaista ja määräaikaista sopimusta.

*Huomaa, että sähkön kilpailuttaminen ei edellytä toimenpiteitä, ei sisällä maksuja, etkä joudu kenenkään ”roskapostilistalle”.

 

Lumme Energia kokemuksia

Loiste on ennen loistanut hyvällä hinta-laatusuhteellaan! Se on todella enemmän kuin sähköä ja palvelun hinnoittelu on kohdillaan, vaikka asia on muuttunut vuoden aikana huonompaan suuntaan.

Kilpailuttaminen kuitenkin kannattaa tässäkin tapauksessa.

Osa voi saada parhaan tarjouksen vieläkin Lumme Energialta, siinä missä toinen taas Fortumilta, Nordic Greeniltä tai Vattenfalilta.

Myös kaikki kampanjakoodit kannattaa käyttää, joita esimerkiksi Lumme Energialla on ollut ja usein monilla muillakin yhtiöillä.

Näillä voi saada sähkösopimukseen rahan arvoisia etuja tai kWh:lle paremman senttihinnan.

Lumme Energia ei kuitenkaan nyt ole tänä vuonna loistanut hinnaltaan, joten emme suosittele sitä.

 

Lumme Energia sähkösopimus (pyydä tarjous)

Sopimuksella Lumme Energialla on tällä hetkellä Spot, Takuu, Puhdas ja Olympiasähkö sekä mittaustyyppeinä yleis-, aikakausi- ja aikasähkö.

Sähkötarjouksen pyytäminen on erittäin helppoa ja me suosittelemme käyttämään Sähkömittaria, koska se säästää aikaa ja pystyy tarjoamaan lähes kaikkien Suomen sähköyhtiöiden tämän hetkiset parhaat sähkötarjoukset.

Jos muuten olet erityisesti kiinnostunut vihreästä sähköstä eli ympäristösähköstä, kannattaa vilkaista, mitkä sähköyhtiöt kuuluvat EKOenergia -merkin kriteeristöön.

Jos olet aikeissa vaikeessa vaihtaa sähköä, nykyinen sopimus ei miellytä tai tiedät muuton olevan edessä, niin tässä tapauksessa sähkön hinnat kannatta ehdottomasti katsastaa!

 

Lumme Energia kampanjakoodi

Mistä sellaisen saa? No ainakin meiltä, jos sellaista suoraan tarjotaan, mutta netissä on paljon kampanjakoodeihin (sama käytännössä kuin alennuskoodi) keskittyneitä palveluita, joista koodin voi saada nopeammin eli kannattaa pitää silmät auki.

On järkevää pitää myös mielessä, että esim. kilpailutuksen yhteydessä et voi käyttää kampankoodia, mutta takaamme sen olevan sitäkin parempaa.

Yleensä halpaa sähkösopimusta kyttäävän kannattaa siis myös kytätä erilaisia kampanjoita, joita on usein tarjolla.

 

Lumme Energia: Asiakaspalvelu ja yhteystiedot

Jos olet Lumme Energian asiakas tai haluat sen asiakkaaksi, niin helpoiten sen tavoitat Chat-botin avulla 24/7.

Palveluneuvojat taas puolestaan ovat vastaamassa kaikkiin kysymyksiin arkisin 08:00 – 20:00 välisenä aikana.

Viikonloppuisin asiakaspalvelu palvelee 10:00 – 18:00 välillä.

Yhteystiedot

  • Prikaatinkatu 3 A, PL 40, 50101 Mikkeli
  • Y-tunnus: 2038931-6
  • Asiakaspalvelun puhelinnumero: 0800 90110 (24/7)

Puhelut ovat maksuttomia.

Jos haluat kysyä aurinkopaneeleista tai sähköauton lataamiseen liittyvistä asioista, voit olla arkisin yhteydessä numeroon 0800 92332 (klo 8-18).

 

Sähköyhtiö Lumme Energiasta kysytään

Millainen Lumme Energia pörssisähkö on?

Se tarjoaa tällä hetkellä kahta eri pörssisähköpakettia, normaalia sellaista ja EKO-sopimusta. Molemmat ovat toistaiseksi voimassa olevia sopimuksia.

Onko Lumme Energian sähkön hinta kilpailukykyinen?

Tällä hetkellä ainakin kyllä ja varmasti siihen jokainen sähköyhtiö pyrkiikin. Yleisesti sopimuksissa vasta hintatietoisena ja tarkan kilpailutuksen jälkeen tähän voi sanoa sen absoluuttisen vastauksen.

Onko palvelu joutunut konkurssiin?

Tämä on herättänyt kysymyksiä, mutta ei sinne päinkään, vaan itse asiassa Lumme Energia on pienempi sähköyhtiö, joka on yhdistänyt voimansa Loiste Sähkönmyynnin kanssa.

Onko Lumme Energia entinen Loiste?

Sen toiminta on jatkunut pitkään ja Loisteen kanssa yhdistyminen teki pienestä Lumpeesta vähän isomman Lumme Energian, joka tarjoaa sähköä aina ylös Lappiin asti. Eli käytännössä se on entinen Loiste, mutta loistavampi sellainen.

Voit kertoa omat kokemukset tai antaa palautetta Lumme Energiasta kommentoimalla.

Onko sinulla kysyttävää tai kommentoitavaa? Olkaa hyvä.

Kommentoi