Tando laina

Tando laina on täysin erilainen. Se perustuu luottamukseen ja sitä haetaan yhdessä, takaajan kanssa. Se ei niinkään katso siis historiaa. Tandolta saat lainaa netistä varmasti ja turvallisesti. Tämä täysin uniikki lainamalli Suomessa myöntää luottoa 1000 – 6000 € 24 – 60 kk asti.

Jos olet menettänyt luottotiedot joskus menneisyydessä, niin tässä voi olla sopiva tilaisuus, kunhan sinulla on luotettava takaaja mukana hommassa.

Tando kokemuksia, tiedot ja esittely

Tando on luottopalvelu, mutta se ei katso menneisyyteen. Se antaa mahdollisuuden niille monille, jolla ei ole sellaista tällä hetkellä. Sen lainat perustuvat siis 100% luottamukseen!

Jos hylätty lainapäätös osui teidän kohdalle ja mistään ei tahdo irrota lainaa, kun sitä tarvitset, on Tando sinulle sopiva vaihtoehto. Taloudellista historiaa ei otetaan huomioon ja saat reilua kulutusluottoa. Luottamus on tärkeintä ja nykyinen hetki sekä siinä samassa tulevaisuus.

Tando lainaa 6000 euroa 24 tunnissa, kunhan haet sitä luotettavan takaajan kanssa

Tando laina – Perustiedot:

 • Ikäraja:  18 – 80 vuotta
 • Lainat: 1000 – 6000 euroa
 • Maksuaika: 24 – 60 kuukautta
 • Lainatyyppi: Kulutusluotto / Laina (takaajalaina)
 • Todellinen vuosikorko: Korkeintaan 26,3 %
 • Tarvitset lainaan luotettavan takaajan aina
 • EI katso takaisin historiaan päin!
 • Myös maksuhäiriömerkinnän saaneella on mahdollisuus lainaan
 • 5 minuutin prosessi – rahat jo 24 tunnissa tilille
 • Täysin uniikki lainamalli Suomessa!

Hae lainaa tästä >>

Huomioi siis, että tarvitset lainaan takaajan. Sinulla voi olla maksuhäiriömerkintöjä, mutta takaajalla taas ei. Jos sinulla on luottotiedot kunnossa, kannattaa vertailla lainoja!


Tando lainan korko

Korko on korkokattomääritysten mukainen. Nimelliskorko ei ylitä 20 % ja todellinen vuosikorkokin on korkeintaan 26,3 %. Tältä puolelta ei siis löydy mitään valittamista.


Esimerkki, kun lainasumma on 1000 euroa ja lainan maksuaikaa 60 kuukautta:

Todellinen vuosikorko on 25,3 % ja nimelliskorko on 20 %. Maksettava kuukausittainen erä on 29,53 €. (tähän sisältyy kaikki kulut eli: kuukausikulut 3,04 € / kk, maksat luotosta korkoa siis 771,8 €.


Tando kokemuksia

Tandon lainamalli on vähintäänkin mielenkiintoinen, sillä se tekee poikkeuksen täysin muista, joka on positiivista. Poikkeuslainoja kun on markkinoilla nykyään niin vähän ja korkokatto on runnellut alaa paljon tehden kaikille lainantarjoajille asioista monimutkaisempaa. Tando luonnollisesti noudattaa tätä 20% korkokattoa ja muitakin Suomen lakeja – se on vain erilainen.

Tarvitset lainaan takaajan ja jokainen hakemus ei ilman muuta mene läpi, mutta yllättävän moni menee! Jos et siis saa lainaa muualta netistä, pankista, kavereilta – kannattaa lähettää hakemus Tandolle takaajan kanssa. Tämä tapahtuu noin 5 minuutissa!

Onko palvelu sitten turvallinen ja vastuullinen?

Turvallinen toki. Vastuullinenkin, sillä takaajan pitää olla asunnonomistaja ja tällä ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä. Takaajan täytyy myös pystyä lyhentämään lainaa, mikäli päähakija ei siihen pysty. Toisaalta tässä puhutaan luottotiedottomalle lainaamisesta, joka ei ole kovinkaan vastuullista. Tässä lainamallissa homma on kuitenkin katsojan silmissä. Kritiikkiä tulee aina, kaikille palveluille, mutta myös kannustusta ja peukutuksia.

Eli kyllä – voit hakea lainaa Tandolta takaajan kanssa turvallisesti: Hakemus >>

On jokaisen Oma päätös, kuinka hoitaa talouttaan. Jos toinen hakijoista on siis kompuroinut ”talousmatkan” varrella, kannattaa pitää huoli, että takaaja ei joudu samaan soppaan. Tässä tarvitaan siis kahden henkilön väliset selvät pelisäännöt.

Yhteystiedot ja asiakaspalvelu

 • Yritys: Aurora Financial Finland Oy
 • Y-Tunnus: 2960482-8
 • Osoite: Pihatörmä 1 A, 02240 Espoo
 • Sähköposti: hei@tandolaina.fi
 • Verkkosivu: https://www.tandolaina.fi
 • Puhelin: 09-4255-0766

Kyseessä on tuoreempi yritys ja uusi lainamallikokeilu Suomessa, katso Asiakastiedolta Tandon rekisteritiedot, mikäli haluat tietää vielä tarkemmin.

Onko sinulla kysyttävää tai kommentoitavaa? Olkaa hyvä.

Kommentoi