Veronpalautus ennakkoon 2019 vuonna

Jos haluat veronpalautukset nyt, etkä vasta elo-marraskuun välillä, jolloin ne maksetaan 2019 vuonna, niin tähän on olemassa erilaisia nopeuttavia palveluita. Tosin, Verohallinto ei maksa veronpalautuksia etukäteen.

2019 vuonna veronpalautukset maksetaan tilille elo-marraskuussa sille tilille, minkä olette ilmoittaneet Verohallinnolle (tai Veropalveluun). Muutokset tilinumeron voit tehdä täältä. Veronpalautus ennakkoon onnistuu yhä ja vinkit alapuolelta löytyvät tähän, kuinka tämä onnistuu.

Tilinumeron ilmoitus pitää olla ilmoitettuna viimeistään heinäkuun loppuun mennessä.

Mikäli tiliä ei ole ilmoitettu, saat kirjeen, jota vastaan voit käydä lunastamassa teidän veronpalautussumman Osuuspankista. Pienin palautettava summa on 5 euroa ja tätä pienempiä palautuksia ei tehdä.

Veronpalautus heti – vinkit, mistä ja kulupolitiikka

Veronpalaututus ennakkoon onnistuu vielä 2019 vuonnakin - ihan ilmaiseksi esim. 1 - 2kk ennen itse varsinaista maksua.Mikäli haluat veronpalautuksen heti ja sinulla ei ole aikaa odottaa, suosittelemme kalliimpien tätä varten suunniteltujen palveluiden sijaista ilmaisia lainapalveluita, joissa on tyypillisesti keskimäärin 30 vuorokautta korotonta maksuaikaa.

Itse Vero.fi ei tarjoa veronpalautusta ennakkoon, eikä maksuaikataulua voi nopeuttaa!

Suurin mahdollinen korkeintaan 60 vuorokauden koroton maksuaika löytyy Suomilimiitti.fi -palvelusta, josta korkein ensilaina 0% kuluilla on tällä hetkellä 2000 euroa (normaalisti se on kuitenkin 1000 euroa).

 

Veronpalautus ennakkoon – kolme parasta palvelua

Suomilimiitti tarjoaa 10 – 2000 euroa lainaa, joka on lyhytaikaisena lainana uusille asiakkaille jopa 2000 Suomilimiitiltä saat ennakkoveronpalautuksen lainan muodossa helposti ja heti.euroon asti kuluton seuraavan kuun loppuun asti. Se soveltuu siis oikein hyvin, jos haluat nopeutusta veronpalautuksiin – tai luottoa yleisesti.

Tarvittaessa lainassa on pidempikin maksuaika, jopa 49 kuukautta, mutta tässä tapauksessa ei voida puhua enää 0 %:n korosta, eikä edes mistään järin edullisesta korosta myöskään.

Palvelua voit käyttää, jos olet vähintään 21-vuotias, luottokelpoinen, asut Suomessa ja sinulla on riittävän tukeva taloustilanne.

 

Credit24 on joustoluottopalvelu, josta saat lainaa nopeasti 100 – 4000 euroa, joka soveltuu oikein hyvin, Credit24:n kautta kokemukset ennakkoveronpalautuksesta ovat hyvät.jos haluat korottoman vaihtoehdon ja veronpalautuksen heti tänään ennakkoon.

Ensimmäinen nosto on uusille asiakkaille aina ilmainen eli selviät ilman kuluja avaamalla luoton ja hyödyntämällä sen ensimmäisen ilmaisen noston. Tämän jälkeen voit vapaasti sulkea joustoluoton ilman erillisiä kustannuksia.

Palvelussa on 19 vuoden ikäraja, puhtaat luottotiedot ja osoite Suomessa ovat vaatimukset, samoin riittävät tulot.

 

Limiitti on kolmas vaihtoehto, josta saat korkeintaan 2000 euroa palautuksia nyt heti ennakkoon. Uusien asiakkaiden (väliaikaisena – tarkista tämä aina palvelun sivuilta) tarjouksena on tällä hetkellä Veronpalautus ennakkoon nyt onnistuu LimiittiSaldolta1000 euron ilmainen ensinosto kuukauden ajaksi.

Palvelusta saat aina joko 500 tai 2000 euron luottorajan sen ikärajan ollessa 18 vuotta. Luottoraja päätetään hakijatietojen mukaan Limiitin toimesta, etkä voi erikseen vaikuttaa päätökseen.

Hakijalta vaaditaan moitteeton maksuhistoria ja tarpeeksi tuloja sekä pysyvä osoite Suomessa. Limiitti on luottotili, jossa ei ole avauskuluja: sieltä voit nostaa tarpeen mukaan veronpalautukset heti tilille 0 % kuluilla (vain uutena asiakkaana, sillä jos palvelua on jo käytetty kerran, kertyy nostoista kuluja normaalisti.

Lainassa on joustava maksuaika (3 – 30 kuukautta), mutta 0% kustannuksilla pääset, kun maksat ensinoston 30 vuorokauden sisään!

Jos et saa esimerkiksi edellä mainituista palveluista hyväksyttyä päätöstä, älä myöskään erehdy ottamaan kallista pikavippiä veronpalautuksen nopettaumiseksi, vaan:

Lisää ”Veronpalautuslainoja” löydät täältä >>

Ja suosi aina ensin korottomia ratkaisuja, sillä niitä riittää – samoin edullisen koron lainoja ja muista, että pikavippi voi myös olla koroton. Myös pankkeja kannattaa kokeilla, sillä useimmilta irtoaa nopeaa joustavaa luottoa, suosittelemme yhä erityisesti kiehuvan kuumaa Norwegian lentoyhtiön pankkia.

 

Kalliimmat palvelut, jotka on nimenomaan suunniteltu ”ennakkoveronpalautusta” varten:

A-Veronpalautus kokemuksia ei voi kehua ja edellä mainitut ilmaiset lainat tulevat aina edullisemmaksi. Kyseistä palvelua voit kuitenkin käyttää, jos sinulle on tulossa yli 200 euron edestä palautuksia.

Korko on korkea, siitä ei pääse mihinkään. Maksat aina kiinteän 30 %:n koron veronpalautussumman määrästä ja päälle tulee vielä 10 euron käsittelymaksu.

Kyseessä on ”veronpalautuslaina” korkealla korolla, joka ajaa asiansa, mutta miksi käyttää palvelua, jos voit selvitä edullisimminkin?

On myös olemassa muutama muu juuri tähän erikoistunut palvelu (Veronpalautus Nyt), mutta edellä mainitussa ja yleisesti kaikissa korko on kohtuuton ja suorastaan hyvien tapojen vastainen. Suosittelemme 0% koron lainoja niille, jotka haluavat nopeuttaa hommaa tai vähintään (jos esim. kaikki korottomat ”vipit” on jo hyödynnetty) halpoja lainapalveluita, joita löydät täältä.

 

Mitä, jos haluankin muuttaa tilinumeron, jonne palautukset suoritetaan?

Jos tilinumeronne on muuttunut tai teillä on käytössä useampi tili ja haluatte saada veronpalautukset toiselle tilille, voitte kirjautua pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella ”OmaVero” palveluun täältä ja tehdä tarvitsemat muutokset. Tämä koskee kuitenkin vain yksityishenkilöitä.

Voit ilmoittaa tilinumeron myös vanhaan tapaan paperilomakkeella, mutta helpompi tapa on hoitaa se verkossa.

Sen sijaan, jos olette yritysasiakas, niin kirjaudutte palveluun verkkopankkitunnuksien sijasta Katso-tunnisteella. Tämä koskee kaikenlaisia yrittäjiä tai yrityksiä, myös yksityisiä elinkeinon harjoittajia.

 

OmaVero -palvelussa voit hoitaa käytännössä kaikki veroasiat:

OmaVerossa voit hoitaa kaikki veroasiat helposti ja esim. antaa lahjaveroilmoitukset, tehdä maksujärjetelypyynnön tai hakea ennakkoveroa tai lisäennakkoa esim. yhteisölle + paljon muuta.

Kirjaudu OmaVero -palveluun ja tutustu tarkemmin sen ominaisuuksiin. Sinne pääsyyn vaaditaan yksityishenkilöltä vain sähköiset henkilötunnukset eli joko pankkitunnukset tai mobiilivarmenne. Yritysasiakkaat taas pääsevät kirjautumaan sinne Katso-tunnisteella (molemmat jo edellä mainittuja lähteiden kanssa, mikäli nämä eivät ole teille tuttuja ennestään).

Tässä vielä video, kuinka käytät OmaVero -palvelua:

Löydät Vero.fi verkkosivuilta myös muita videoita, kuten esim. muokkaat käyttäjäprofiilisiasi, teet oikaisuvaatimuksen tai miten vastaat selvityspyyntöön.

 

Miksi OmaVero-palvelu on joskus suljettu?

Pääset kirjautumaan palveluun aina tiettyinä aikoina (kun palveluissa ei ole rajoitteita), jotka ilmoitetaan aina sivulla, esimerkiksi:

OmaVero-palvelu on välillä suljettu, mutta sivulta aina, kun se on auki.

Tietojärjestelmiä uudistetaan aika ajoin ja esimerkiksi tietoturvapalveluita kehitetään, joten palvelussa saattaa olla rajoitteita. Rajoitteet koskevat usein verkkopalveluita, mutta samalla joskus myös asiakaspalvelua.

 

Oletko ottanut veronpalautuksen ennakkoon? Kerro omat kokemukset:

Mistä niitä hait ja minkä verran maksoit lopulta kustannuksia? Selvisitkö 0 euron kuluilla, joka on artikkelin tavoite, mikäli tarvitsette palautukset nopeammin tilille, jotka napsahtavat tilille keskimäärin joulukuun alkupuolella.

2019 vuonna ne maksetaan uuden kaavan mukaan elo-marraskuun välisenä aikana eli vanha perinteinen ”ennen joulua veronpalautus” on muuttunut. Suomi muuttuu.

Onko sinulla kysyttävää tai kommentoitavaa? Olkaa hyvä.

Kommentoi

Olethan ihminen? *