Lainalaskuri – Arvokas työkalu sinulle, joka etsit lainaa

Lainalaskuri on jokaisen lainaa hakevan ykköstyökalu!

Se on yksinkertaisempi ja parempi kuin Excel ja lainatyyppi voi olla tasalyhenteinen, annuiteetti tai mikä hyvänsä. Se antaa täydellisesti, virheettömästi ja armottomasti ne numerot pöytään, jotka tarvitset.

Kuukausierän laskeminen on ykkösprioriteetti ja laina-aikaan tulee myös kiinnittää huomiota.

Todellinen vuosikorko on myös mittari, jota sinä haluat tarkastella, kun teet lainavalintoja.

Lainalaskuri on yksinkertainen ja funktionaalinen väline, jolla asuntolaina, annuiteettilaina ja tasalyheinen kulutusluotto / pikavippi lasketaan puhtaaksi heti.Mitä pienempi todellinen vuosikorko on, sen edullisempi laina tulee myös olemaan.

Todellinen vuosikorko on yleensä paljon pienempi, kun lainattu summa on suuri ja maksuaika on vuosia.

Pikavipeissä ja muissa lyhyen ajan luotoissa korko näyttää brutaalilta, koska luvut eivät valehtele ja se saattaa hämätä monia meistä.

Huomaa siis, että siinä on huomattavan iso ero, jos aiot esim. hakea 1000 euron lainan 6 kuukauden maksuajalla, kun vertailupohjaksi ottaa 10.000 euron kulutusluoton kymmenen vuoden maksuohjelmalla.

Numeroista ei kannata pelästyä, mutta tärkeintä on, että valitset lainan, joka on todellakin teidän talouden maksukyvylle sopiva, muusta ei kannata niinkään välittää. Kilpailuta lainaa aina tarkasti lainalaskuria hyväksi käyttäen niin kauan, että sopiva sellainen löytyy. Yksi vuoden parhaita kilpailutuspalveluita tällä hetkellä on mm. Lendo, mutta se  on vain yksi lukuisista nettilainanvälittäjistä, jotka hoitavat pankkilainan kilpailuttamisen teidän puolestanne.

Mistä löydän lainalaskurin?

Jokainen pankki tarjoaa kuluttajalle yksinkertaisen kalkulaattorin, jolla lainan koron ja kulut voi laskea alle puolessa minuutissa.

Netissä on lukuisia lainalaskureita, alapuolelta löydät linkit niihin:

Jos etsit vakuutuslaskuria, niin sellainen löytyy Lähi-Tapiolalta. Ajoneuvolaskuri hoitaa välittömästi auton vakuutukset kuntoon – ja vieläpä hyvään hintaan.

Lainalaskuri löytyy joka pankilta ja lähes joka palvelulta, myös meiltä löydät sellaisen. Lainalaskin hoitaa likaisen työn puolesta eli numerosyynäyksen tosin sinähän olet sitten loppuviimein vastuussa, että päädyt oikeaan ja sopivaan lainaan.

S-Pankin lainalaskuri on hyvä esimerkki, kuinka helposti oikeanlaiset numerot voi näpytellä pöytään puhelimella, tietokoneella tai taulutietokoneella.

Lainalaskuri on myös Tapioalla käytössä pankin omille asiakkaille, mutta se edellyttää verkkopankkikirjautumista.

Monet muut uudet lainapalvelut verkossa tarjoavat myös vastaavia, esimerkiksi Zmarta ja Freedom Rahoitus ovat molemmat pankkilainanvälittäjiä ja korot alkavat kulutusluotoissa vain noin 4% prosentista.

Asuntolainaan kyseiset palvelut eivät välttämättä yllä, koska lainasummat, mitä palvelut välittävät ovat 500 – 60. 000 euron väliltä. Tosin, kyllähän tuolla jonkinlaisen pytingin jo pystyyn saa tai lisälainaa edellisen päälle.

Lainalaskurilla voit kätevästi laske sinulle sopivan lainan luottomäärää, lainan maksuaikaa, korkoprosenttia ja kk-maksuerää vaihdellen.

Huomioi kuitenkin, että lainalaskurit eivät sisällytä laskelmiin mukaan lainan avauskuluja tai tilinhoitomaksuja tai muita mahdollisia kuluja, esim. lainaturvakustannuksia.

Asuntolainalaskuri on asunnon ostajan vakiotyökalu.

Asuntolainalaskurilla lasket helposti asuntolainan koron.

Esimerkiksi Hypon asuntolainalaskuri ajaa asian enemmän kuin erinomaisesti!

Pääset asuntolainalaskuriin ja Hypon kotisivuille tästä linkistä. Toinen vaihtoehto on OP:n asuntolaskin, johon voit siirtyä napsauttamalla tästä.

Tiedäthän, että vaikka asuntolainojen korot ovat mitättömän tuntuiset tätä nykyä, niin prosentin kymmenys jo tekee ison eron 100.000 – 200.000 euron asuntorahoituksessa.

Kilpailuttamalla voit säästää jopa yli 1000 euroa vuodessa 15 vuoden ajan

Asunnon lainalaskuri ei ole itsestään selvyys kaikille ja useampi meistä sivuuttaa tämän pienen pienen, mutta tärkeän faktorin – ole sinä viisas ja laske omalle lainalle paras korko.

Myös Ara osaa hoitaa korkotukilainalaskurin kautta sopivan tarjouksen.

Kun annat Aralle lainamäärän ja sopivan koron – se laskee rakentamisen jälkeiselle ajanjaksolle pääoman kunkin vuoden alussa.

Kaikki asiat on huomioitu ja erityisryhmien asuinolojen parannus on helpon puoleista. Lue lisää Arasta, jos olet tämän tyyppistä palvelua vailla.

Tiesithän, että voit käyttää kaikkia lainalaskimia avuksesi?

Ei ole väliä minkä tyyppinen laina on tähtäimessä, koska lainalaskin laskee niin pikavipin, kuluttajalainan ja pankkilainakin korot – sekä tietenkin yrityslainan ja asuntolainan samalla.

Eikä ole merkitystä, minkä laskimen valitset, koska niissä pätee sama logiikka. Kaikki numerot tulevat pöydälle heti, kun olet antanut omat numerosi.


Tämän jälkeen voit pyytää lainatarjouksen pankeilta ja välittäjiltä!

Lainalaskureit löytyy myös bullet lainatarpeisiin ja Resurs bank-, BigBank ja Etuovi.com kautta sekä myös Danske bank laskee myös iloisesti lainasi koron!

Tässä on varmasti jo riittävän hyvät eväät lainan koron laskuun.

Talouteen.com lainalaskuri tulossa

Totta se on, mutta onko se tarpeellista? Kasvavana talousnettisivuna se tuntuu velvollisuudelta eli kun tiimiltämme löytyy ylimääräinen viikko aikaa, tullaan lainalaskin tuomaan omastakin takaa.

Se tulee olemaan käytännössä identtinen vertaillessa pankkien vastaaviin, joten mitään ääretöntä lisähyötyä se ei tule tuomaan.

Tässä vaiheessa toivomme jo, että olette löytäneet etsimänne.

Mikä lainalaskuri on paras ja mistä sinulla on parhaat kokemukset?

Kokemuksiahan haluamme kuulla, joten jos voisit valaista meitä ja muita lukijoita, niin se onnistuu kommentoimalla. Löysitkö sopivan lainalaskurin? Jätä oma mielipide, kokemus tai palaute, niin kanssalainaajatkin hyötyvät siitä.

Julkaisemme pelkästään kaikki kommentit, jotka ovat hyvän maun sävyisiä ja asiallisia. Voitte myös jättää kysymyksen tai vinkin paremmista laskureista, jos sellaisia löydätte. Kiitämme paljon!

1 Comment
 1. Vastaa blank Risto Pulkka 7.2.2019 at 21:56

  Kaikki rahoitusyhtiöt ovat näköjään poistaneet sellaiset laskurit jossa olisi KAIKKI seuravaat ominaisuudet (lainamäärän ja laina-ajan ilsäksi):
  1) Lainan lyhennystapa muutettavissa (Kiinteä tasaerä, Tasalyhennys, Annuiteetti), joka löytyy enää vain muutamilla
  2) Perustamiskustannukset valittavissa (0 – x €), löysin yhdestä laskurista, tosin %-määräisenä joka sekin parempi kuin ei mitään
  3) Eräkohtaiset laskutuspalkkiot valittavissa (0 – x €), en löytänyt yhdesätkään laskurista
  Nämä sisältävät laskurin kun saatte tehtyä tulen ohjaamaan kaikki opiskelijani (tulevat merkonomit) käyttämään teidän lainalaskurianne.
  Luulisi muuten että joku lööppilehtikin / sopiva taloustoimittaja voisi tarttua juttuvinkiin
  ”Miksi pankit ovat tehneet lainojen vertailusta ja laskemisesta salatiedettä? – Talouteen.com:ila ainoa laskuri, jolla kuluttaja voi luotettavasti laskea lainan kustannuksia”

Kommentoi

Olethan ihminen? *