Ege – Kokemuksia tästä lainapalvelusta

Egeä voi muistella lämmöllä ja se ei enää myönnä uusia lainoja, kokemuksia siitä on jäänyt vuosien varrelta käteen.

Kannattaa valita jokin muu lainapalvelu, jos etsit pikalainaa esimerkiksi alapuolelta lainavertailustamme.

Ege on vanha pikavippi, mutta palvelusta saa lainaa aina 2800 euroon astiPitkän kokemuksen omaava lainapaikka ilmoitti sivuillaan korokseen vain 20 % eli se pärjäsi korkopuolellakin ja parhaassa lainavertailussa muihin verrattuna.

Lainapalvelu sijaitsi aivan ytimessä Bulevardilla ja sitä hyödynsi tuhannet suomalaiset.

 

Ege – Tiedot lyhyesti:

Kokemuksia Egestä on valtavasti, enimmäkseen hyvää sellaista.

 • Ikäraja: 20 – 70 vuotta.
 • Lainan tyyppi: Joustava pikalaina.
 • Hae lainaa: 50 – 150 euroa.
 • Maksuaika: 2 – 12 kuukautta.
 • Hae Egen pikalainaa ilmaiseksi netissä 24/7.
 • Alustava lainapäätös ilmoitetaan hakijalle välittömästi.
 • Laina maksetaan tilille jopa alle 30 minuutissa.
 • Edullinen: maksat 100 euron pikavipistä vain 5,20 euroa kuluja!
 • Lainaan et tarvitse erikseen ketään takaajaksi tai vakuuksia.
 • Selkeät kulut ja hinnasto esillä palvelun kotisivuilla.
 • Täytä hakemus maksutta vain n. 3 – 4 minuutissa!

 

 

Kenelle Ege myöntää pikalainaansa ja minkälaisilla kriteereillä?

Lainaa saa hyvin raha-asiat hoitanut 20 – 70 vuoden väliin ehtinyt suomalainen vakituisesti Suomessa asuva lainanhakija. Luottotiedoissa ei saa näkyä merkintöjä tai hakemus hylätään heti.

Isompia summia haettaessa palveluntarjoajalla on oikeus kysyä kolmen kuukauden pankkitiliotetta ja sinulta edellytetään säännöllistä tulovirtaa aina summasta riipppumatta.

Tarvitset myös sähköistä tunnistaumista varten verkkopankkitunnukset ja lainan maksusuoritus tehdään sille tilille, minkä hakija ilmoittaa hakemuksessa (vain suomalaisten pankkien tilit).

Hakemussa kysytään myös sähköpostia ja puhelinnumeroa.

Voit käyttää Ege-pikaluoton vapaasti, kuinka haluatkaan!

 

EGE lainalta saat edullisia euroja elämään.

Ege ilmoittaa 500 euron lainan todelliseksi vuosikoroksi vain 50,0 %, jolloin maksuerän määrä on 93,80 euroa ja niitä on yhteensä 6 kappaletta. Maksat yhteensä takaisin puolessa vuodessa 562,80 euroa.

Palveluntarjoajan hinnastosta näet kaikki kustannukset ja alapuolella on ote 1000 euron lainoihin asti, ei näytä kovin pahalta, vai mitä olet mieltä?

Ege hinnasto on selkeääkin selkeämpi.

Lainaan ei sisälly piilokustannuksia ja saat maksaa sen vaikka heti takaisin ilman lisäkustannuksia.

Egen kulurakenne on selkeä ja näet hinnastosta kaikki kulut, sinulta veloitetaan aina vain nostopalkkio ja muut kustannukset jäävät nollaan. Voit verrata palveluntarjoajaa muihin halpoihin pikalainavaihtoehtoihin täällä.

 

Lainahakemus on 3 – 4 minuutissa tehty:

Ege palvelu on lopettanut pysyvästi.

Tiesitkö, että Egen hakemus on nopea ja yksinkertainen ja verrattavissa esim. paremman Omalaina.fi palvelun hakemukseen nopeutensa puolesta.

Egen luotot myönnetään kahdessa eri kategoriassa: valitse omasi.

Kun olet valinnut lainasumman, jatka hakemukseen ”Luo uusi tili” -painikkeesta ja täytä hakemus loppuun. Hakemuksessa kysytään talouteen liittyviä asioita, jotka vaikuttavat varsinaiseen luottopäätökseen.

Sinulle annetaan alustava päätös välittömästi, kun olet pistänyt hakemuksen eteenpäin! (ks. mistä muualta saat lainapäätöksen heti täältä.)

Huom! Voit nopeuttaa lainan maksusuoritusta verkkopalveluun kirjautumalla hyödyntäen itsepalvelussa olevaa ”Ekspress-palvelua”. Tämän voit tehdä myös tekstiviestillä – rahat maksetaan 30 minuutin kuluessa.

Huomaa, että voit myös syöttää mahdollisen Kampanjakoodin ja säästää kustannuksisa, kun kampanjoita joskus harvoin on tarjolla!

Ege on parantunut palveluna paljon, mutta joutui silti lopettamaan.

Vertasimme sitä ennen esimerkiksi Credigo, Suomilimiitti (suljettu) ja Ferratum  -palveluihin, jotka ovat kaikki huippusuosittuja pienlainamarkkinoilla.

Alun perin pikaluottopalvelu lisättiin vertailuun vain puhtaasti puolueettomuuden ja kattavuuden vuoksi, mutta nyt voimme todella sanoa, että ”Egestä on moneksi!” ja se on ehdottomasti vakiinnuttanut paikkansa.

 

Minkälaisia kokemuksia Egen lainasta meillä on?

Kyseessä sopiva pikalaina perinteisillä ehdoilla ja hinnat ovat hilautuneet alaspäin aika tavalla monen vuoden takaiseen verrattuna, joten Ege alkaakin kohta jo olemaan kilpailukykyinen muihin pikavippeihin verratuna.

Kokemuksia palvelusta on sen ”matalaprofiilisuuden” takia melkoisen vähän, vaikka se onkin kulkenut pitkän taipaleen tarjoten lainoja jo pidemmän aikaa, samoin kuten esimerkiksi Nanolaina.

Se toimii kuitenkin odotettuun tapaan vähintäänkin kohtuullisen hyvin ja myöntää lainaa luottamuksellisesti & säännösten mukaisesti. Palvelun kotisivut ovat vielä tämän lisäksi turvallisuuden takia suojattu ”https-suojauksella” (kuten Talouteen.com -sivukin on), jonka käyttämisen aloittivat ensin pankit ja valtion laitokset.

 

Ege yhteystiedot ja asiakaspalvelu

Näiden tiedot on poistettu, sillä palvelua ei enää ole olemassa.

 

Saitko palvelusta lainaa ja millaiset kokemukset Egestä jäi käteen?

Palvelun hinnat ovat tulleet selvästi kilpailun myötä alas, mitä mieltä olet palvelusta?

Saitko EGE-lainaa vai tuliko hakiessa ongelmia, etkä saanut esimerkiksi hakemusta hyväksytyksi?

Kerro meille teidän kokemukset palvelusta kommentoimalla alapuolelle. Kiitos!

 1. Irmeli Vahakuopus 15.2.2018 at 17:22

  Myönnettiinkö minulle lana

  • Ylläpito 28.2.2018 at 12:28

   Hei Irmeli,

   Myöhäinen vastaus teille, sillä olet varmasti saanut selvyyden asiasta jo tässä vaiheessa. Jos päätös oli myönteinen, rahat siirtyvät keskimäärin (korkeintaan) kahdessa arkipäivässä tilille ja sitten Ekspress-pikasiirtovalinnalla nopeimmillaan noin puolessa tunnissa. Egeltä pitäisi kuitenkin tulla päätös jo ennen maksuvaihetta eli tiedon pitäisi ilmeti heti, kun hakemus on käsitelty loppuun.

   – Ylläpito