Kotimaan Energia – Kokemuksia ja hinnasto

Kotimaan Energia on Suomen vähintäänkin parhaimmistoon kuuluva sähköyhtiö, mitä hintaan ja luotettavuuteen tulee, joka on nyt myös 1.10.2022 yhdistynyt Fortumin kanssa.

Sähköstä voi (ja pitää!) tehdä halpaa ja vaiva on niin pieni, että vain laiska ei vaihtaisi halpaan.

Jos siis rahan säästäminen vain kiinnostaa ja koska keskitymme säästämiseen – niin oletamme, että teillä on myös vähintäänkin liki samanlainen mentaliteetti rahan säästämisen suhteen.

Ota ilmaista sähköä Kotimaan Energialta ja tee se tositarkoituksella, koska kukaan (lukuunottamatta mahdollisesti muutamaa poikkeusta) ei ole tähän päivämäärään mennessä katunut päätöstä.

Koska saat sähkösopimuksen kanssa myös muita etuja, suosittelemme juuri tällä hetkellä kyseistä sähköpalvelua. Kotimaan Energian hinnasto ja kokemukset eivät ainakaan anna kylmyyttä kotiin tai laskupolitiikkaan.


Kotimaan Energia kokemuksi ja arvostelu

Kotimaan Energia – Hinnasto:

Halpaa sähköä, kerrassaan. Tarjouksen voit pyytää verkon kautta jättämällä palveluun asiakaspyynnön sen yhteydenottoelementin kautta. Sen pyrkimys on olla yksi mutkattomimmista sähkösopimuksista koskaan. Tarjouksen pyytäminen on maksutonta, jota voimme lämpimästi suositella kaikille sähkö kilpailuttaville.

Erityisesti kylmät talvet tekevät välillä sähkölaskuista hampaita kiristäviä.

Palvelu pyrkii parhaansa mukaan kilpailuttamaan halvan sähkösopimuksen, joten se kannattaa siis pyytää pöydälle muutaman minuutin vaivalla ja toki kilpailutus on aina kannattavaa – tuotteessa kuin tuotteessa (kuten meillä on tapana sanoa).

Vieläkin nykyäänkin vain alle neljännes suomalaisista kilpailuttaa sähkön – ja samaa pätee myös muihin tuotteisiin, erityisesti pankin tarjoamiin lainoihin ja ihan perus kulutustavaroihin.

 

Joku sanoi huijaus ja mainitsi Kotimaan Energian?

Kaikesta puhutaan pahaa. Sähköstä, peltipurkeista ja ananaksesta. Kotimaan energia ei huijaa tai ole millään tavoin läpinäkymätön. Se on täysin päinvastoin tätä kaikkea.

Sen ilmainen sähkötunti -aktivointi etu kertoo enemmän kuin tuhat sanaa ja antaa kokemuksia positiivisella tavalla jokaiselle palvelua hyödyntävälle. Keskimäärin yhtiön paras sopimus on sen Netto Diili 24 -kk sähkösopimus.

Se on täysin verrattavissa kaikkiin muihin Suomesssa toimiviin sähköntarjoajiin!

Joten esimerkiksi joillain palstoilla parjatun huijauksen voitte unohtaa siihen paikkaan.

Kotimaan Energia on aina ajan tasalla saat sen kautta sähkösopimuksen niin uuteen kuin vanhaan kotiinkin. Erityisesti Sen Netto Diili 24 kk -sähkösopimus on tällä hetkellä koko kansan fiksuin ratkaisu

Kotimaan Energian laskutus

Laskutuspolitiikka on jämpti ja toimii juuri, kuten sopimuksessa sanotaan. Sen suhteen ei pitäisi siis olla mitään ongelmia.

Ongelmatilanteissa suosittelemme olemaan suoraan yhteydessä heidän asiakaspalveluun.

Tarkka ja hyvä diili hoituu helposti eli siltäkään saralta ei ole valitettavaa. Sähkön kilpailuttaminen kannattaa kuitenkin aina, mikäli vain aikaa asiaan liikenee.

Aikaahan tähän ei mene kuin jokusen minuutin verran ja tarkimmaltakin syynääjältä se ottanee alle tunnin.

 

Kokemuksia Kotimaan Energiasta

Huomaa, että Kotimaan Energia teki yhteistyötä tunnetun halpalentoyhtiön entisessä omistuksessa olevan Bank Norwegianin kanssa, joka antoi vielä tähän aikaan etuja lentopisteissä. Tätä kautta palvelu sai alkunsa nyt ja 2022 vuoden lopussa se on Fortumin kanssa lujassa & samassa sähkökodissa.

Sitten, mitä tulee oleellisimpaan, eli sähkön hintaan, se on tavattoman halpaa – tai Kotimaan Energia vähintäänkin pyrkii siihen.

Edullisempaa se on kuin monilla muilla, varsinkin niillä, jotka eivät ole koskaan kilpailuttaneet sähköä. Tarjouksen pyytäminen on ilmaista ja kokemuksia voi luonnehtia huippuhyviksi ilman niin sanottua Lapin lisää.

Tarraa kiinni siis ja pyydä tarjous ja ota muistakin firmoista samat ilmaiset tarjouspyynnöt irti.

Oli kyseessä mikä tahansa sähköfirma. Valintahan on teidän.

Kokemuksia on 2017 vuodesta asti tähän päivämäärään asti ja useimmat niistä ovat positiivista sellaista!

Energiaviraston & Fortumin suosittelema palvelu – ja samoin meidän.

Asiakasmäärä on kasvussa, mutta tarkkaa lukua emme osaa sanoa, sillä virallista konfirmaatiota asialle ei toki ole tai mahdollista saada.

 

Peruuttamislomake – onko se mahdollista?

Onnistuu, ja oikein helposti onnistuukin. Kunhan et tee määräaikaisia hivenen typeröhköjä sähködiilejä tai laita nimiä paperiin lukematta pränttiäkään. Suosittelemme aina pitämään silmällä missä mennään, mitä tulee sopimuksiin ja elämään. Tällöin et osta sikaa säkissä tai kirjoita valkosulkakynällä ärsyttävää sopimusta, jonka kanssa neuvottelet ummet ja lammet läpi.

Kukaan meistä ei kuitenkaan halua asiakaspalvelu -asioida, sillä se tuo aina ylimääräistä stressiä arkeen ja lomallekin.

Lomallakin sähkö nimittäin juoksee!

 

Kotimaan Energian asiakaspalvelu ja yhteydenotto

Asiakaspalveluun voit olla puhelin avulla tai sähköpostilla kiinni. Myös nykyainen ”nettichättilomake” löytyy. Asiakaspalveluun on siis todella helppo ottaa kiinni – niin kysymys, kuin tarjouksen pyyntömielessäkin. Myös muutto- ja peruutusasiat onnistuvat luonnollisesti olemalla suoraan yhteydessä Kotimaan Energiaan.

Myös puhelinmyynti onnistuu, mutta koska nykyään asioidaan verkossa, niin painotus on ehdottomasti netissä.

Jos kaipaatte vastausta johonkin tiettyyn kysymykseen, niin meiltäkin voit sitä udella, mutta ajankohtaisen tiedon saatte suoraan Kotimaan Energialta.