Lainaa 100 euroa: Hae pikavippi 100 € heti täältä

Jos etsit pientä 100 euron lainaa ja haluat sen nopeasti ilman vakuuksia ja takaajia – jopa yli 12 kuukauden maksuajalla, olet tullut oikeaan paikkaan!

Hae 100 euron lainaa joustavasti tästä: Ferratum Bank

Pieniäkin lainoja löytyy yhä ja sellaista vailla oleva löytää varmasti omansa näillä yksinkertaisilla eväillä ja avaimilla, jotka annamme sinulle.

Edellytyksinä myönteiselle päätökselle ovat vain täysi-ikäisyys ja hyvin hoidetut raha-asiat.

Voit laittaa hakemuksen vireille 24h vuorokaudessa ja siihen tarvitset vain puhelimen!

 

Vinkki: Ota oikopolku, johon yli 85% lopulta päätyy:

Jos tarvitset 100 euron pikalainaa, niin sinulla on vaihtoehtoja, mutta toiset ovat huomattavasti suositumpia palveluita. Kaikista suosituin on kuitenkin Omalaina.fi.

Tähän palveluun nykyään jopa yli 85 % pienen lainan hakijoist lopulta päätyy, kun 100 euron vippi on tähtäimessä ja vertailun kohteena. Palvelusta saat 100 – 60 000 euron lainaa välitettynä lukuisten eri lainapalveluiden kautta.

 

Valitse paras ja halvin 100 euron laina

Keräsimme tämän hetken pari parasta laina- tai pikavippiratkaisua kaikille, jotka etsivät pientä väliaikaista paikkausta pankkitilin rahavajeeseen.

Hae pikavippi alkaen 18v. täyttäneille – jopa ilman kustannuksia, siis 0 euron kuluilla. Valikoimaa ei ole enää paljon, mutta kuitenkin ihan riittävästi.

Saat kaikista näistä palveluista lainatarjouksen heti tai päätös voidaan antaa jopa 24 tuntia vuorokaudessa – myös viikonloppuna.

Maksuaika vaihtelee, yleensä maksusuoritus pystytään tekemään alle 30 minuutissa, mutta sen saapumisen määrittää lopulta pankkiyhteydet.

Jos sinulla on pankkitili OP:ssa, Aktiassa, S-Pankissa, Nordessa, Ålandsbankenissa, Handelsbankenissa, Danske Bankissa tai Säästöpankissa – näkyy 100 euron lainan maksu yleensä reaaliajassa tililläsi välittömänä tilisiirtona.

Lainoissa ja pikavipeissä on nyt valtava hintakorjaus, saat lainaa korkeintaan 20% korkoprosentilla.

Huom! 2019 vuoden korkokatto on muuttanut tätä asetelemaa ainakin väliaikaisesti ja et saa lainaa 0% korolla, muuten kuin hakemalla luottokorttia).

Ennen muutamat lainapalvelut tarjosivat 100 euron lainaa ilman kuluja ja korkoa, mikäli lainauskerta oli ensimmäisesi, lue lisää täältä (sillä markkinoilla voi tapahtua äkillisiä muutoksia).

 

Suosituimmat 100 euron pikalainat

Kun yhtä aikaisemmin mainittua ei lasketa, ovat kärkijoukossa:

Ferratum Bank joustava 100 euron pikalaina

Ferratum Joustavaan (nykyääyn joustoluotto) saat nykyään edullisesti 19,97 % korolla ja se ei koskaan mene yli sen. Voit ottaa 100 euron pikalainan siis joustoluoton kautta ja maksaa sen takaisin erissä tai kertamaksuna.

ferratumLainatuote on 1-4000 euron joustolaina korkeintaan 54 kuukauden maksuajalla

Sen saamiseen sinulla pitää olla 22 vuotta ikää ja julkisia maksuhäiriömerkintöjä ei saa olla.

 

Credigo: lainaa pitkällä maksuajalla 100 – 10 000 euroa

Credigolla on mahdollisuus pieniin kuukausieriin ja pitkään maksuaikaan.

Lainaa myönnetään alkaen 2 credigovuodeksi, alkaen 100 eurosta 10 000 € asti. Laina on kerralla maksettava simppeli laina 2 – 15 v. maksuajalla, eikä se ole luonteeltaan jatkuva virtuaaliluottokortti / luottotili, kuten jotkut palvelut ovat vielä.

Ikäraja on 20 vuotta – hakemuksen voit pistää eteenpäin Credigolle ilmaiseksi puhelimella ja lainata pankkitunnuksilla 24 tuntia vuorokaudessa.

 

Saanko 100 euron pikavippiä ilman luottotietoja?

Niin pienikin pikavippi tai laina kuin 100 euroa, ei vaihda omistajaa, jos olet menettänyt luottotiedot.

Maksuhäiriömerkintä tekee pikalainan saamisesta automaattisesti moninkerroin hankalampaa, tai jopa mahdotonta.

Summalla ei siis ole merkitystä tässä ja suosittelemme luottotiedottomien olemana yhteydessä mielummin velkaneuvontaan, sillä kuormaa ei kannata lisätä missän tapauksessa. Ammattiavun kautta sen sijaan voittoon on helpompi nousta.

Suosittelemme unohtamaan huhut, jotka ovat peräisin vuosilta 2011-2012, että luottotiedoton voisi saada jostain paikoista lainaa. Pankki on ainoa vaihtoehto ja sekin raskailla edellytyksillä, sillä aikaisemmat velat täytyy olla todistettavissa kuitattuina kokonaan.

 

Satasen laina – vanhentunut juttu?

Ei suinkaan, vaikka harvempi palvelu myöntää enää 100 euron pikalainoja.

Satasen vipin yleisimmät käyttökohteet ovat mm. laskujen maksu luotolla eli roikkuneet jääneet puhelin- tai nettilaskut saatetaan kuitata sillä.

Myös pikaiset yksityislääkärireissut kunnallisten paisuneiden jonojen takia ovat yleisiä syitä, miksi pieniä pikavippejä otetaan yhä.

Niille löytyy siis oma paikkansa ja vaikka 100 euron lainojen (ja toki kaikkien muidenkin) koroista on tehty mediassa jo vuosikausia rosvoja, niin kolikolla on ehdottomasti myös toinen kääntöpuolensa.