Lainaa 100 euroa

Jos etsit pientä 100 euron lainaa ja haluat sen nopeasti ilman vakuuksia ja takaajia – jopa yli 12 kuukauden maksuajalla, olet tullut oikeaan paikkaan!


Hae 100 euron lainaa joustavasti tästä: Ferratum Bank


Pieniäkin lainoja löytyy yhä ja sellaista vailla oleva löytää varmasti omansa näillä yksinkertaisilla eväillä ja avaimilla, jotka annamme sinulle.

Edellytyksinä myönteiselle päätökselle ovat vain täysi-ikäisyys ja hyvin hoidetut raha-asiat. Voit laittaa hakemuksen vireille 24h vuorokaudessa ja siihen tarvitset vain puhelimen!


Vinkki: Ota oikopolku, johon yli 85% lopulta päätyy:

Jos tarvitset 100 euron pikalainaa, niin sinulla on vaihtoehtoja, mutta toiset ovat huomattavasti suositumpia palveluita. Kaikista suosituin on kuitenkin Vivus pikalaina ja jaetulla 1. sijalla on myös Credit24.

Näihin vippeihin jopa yli 85 % lainaajista lopulta päätyy, kun 100 euron vippi on tähtäimessä ja vertailun kohteena. Molemmista voit saada (ensi)pikalainan ilman kuluja 30 vuorokaudeksi.


Lista – Valitse paras ja halvin 100 euron laina

Keräsimme 15 tämän hetken parasta laina- tai pikavippiratkaisua kaikille, jotka etsivät pientä väliaikaista paikkausta pankkitilin rahavajeeseen.

Hae pikavippi alkaen 18v. täyttäneille – jopa ilman kustannuksia, siis 0 euron kuluilla. Valikoimaa on reippaasti eli voit verrata useampaa eri paikkaa ennen hakemuksen jättämistä.

 

Lainapalvelu Ikäraja Laina heti tilille? Lainasummat Todellinen vuosikorko Laina-aika
Ferratum Bank lainaa 100 euroa muita joustavammin 21 v.
Lisätiedot
Kyllä. 1-4000 €
– 19,97% 3-54 kk
Vivus edullinen 100 euron pikalaina odottaa, hakekaa heti omanne 20 v.
Lisätiedot
kyllä 400-600 €
max. 20% 4 kk
Credigo on varma pikalainapaikka verkossa ja aina auki. 20 v.
Lisätiedot
Kyllä. 500-5000 €
– 19.95% 2-12 v
Easycredit lainaa 24h 100e+ tilille osamaksulla - ilman vakuuksia ja takaajia 20 v.
Lisätiedot
Kyllä. 500-5000 €
– 19,95% 2-10 v
Löydät Limiitin lainahakemuksen tästä. 18 v.
Lisätiedot
kyllä 100-2000 €
max. 19,9% 3-33 kk
Credit24 lainaa 100 euroa ilman nostokuluja nopeasti. 19 v.
Lisätiedot
kyllä 50-4000 €
max. 20% 3-36 kk
Egeltä saat saat lainaa heti tilille. 20 v.
Lisätiedot
Kyllä. 50-150 €
20,00 % 30 vrk

Saat kaikista näistä palveluista lainatarjouksen heti tai päätös voidaan antaa jopa 24 tuntia vuorokaudessa – myös viikonloppuna. Maksuaika vaihtelee, yleensä maksusuoritus pystytään tekemään alle 30 minuutissa, mutta sen saapumisen määrittää lopulta pankkiyhteydet.

Jos sinulla on pankkitili OP:ssa, Aktiassa, S-Pankissa, Nordessa, Ålandsbankenissa, Handelsbankenissa, Danske Bankissa tai Säästöpankissa – näkyy 100 euron lainan maksu yleensä reaaliajassa tililläsi välittömänä tilisiirtona.

Lainoissa ja pikavipeissä on nyt valtava hintakorjaus, saat lainaa ilman kuluja 0% korkoprosentilla (Huom! 2019 vuoden korkokatto on muuttanut tätä asetelemaa ainakin väliaikaisesti ja et saa lainaa 0% korolla, muuten kuin hakemalla luottokorttia). Ennen muutamat lainapalvelut tarjosivat 100 euron lainaa ilman kuluja ja korkoa, mikäli lainauskerta oli ensimmäisesi, lue lisää täältä (sillä markkinoilla voi tapahtua äkillisiä muutoksia).

Suosituimmat 100 euron pikalainapalvelut

Kun kahta aikaisemmin mainittua ei lasketa, ovat kärkijoukossa:

Suomilimiitti

Suomilimiitti, saat 100 euron pikavipin joustavasti ja ilmaiseksi jopa seuraavan kuun loppuun saakkaPalvelusta sait ennen 100 euron ensilainan ilman kuluja ja itseasiassa sitä myönnettiin aina 2000 euroon asti. Korotonta maksuaikaa annettiin seuraavan kuukauden loppuun asti. Nyt palvelu kehittelee uutta tuotetta ja vanhaa ei ole enää saatavilla!

Laina on joustoluotto, jossa on tarvittaessa pitkä maksuaika, korkeintaan 49 kuukauteen asti. Ikäraja on 21 vuotta ja voit hakea lainaa 24h/vrk: päätös heti.

Ferratum

Ferratum Joustavaan saat avajaistarjouksena (vain uusille asiakkaille) ensinoston 30 vuorokauden Maksuvapaata Ferratum Moneytä 30 vuorokaudeksi alkaen eurostanostovapaalla. Voit ottaa 100 euron pikalainan siis ilman nostokuluja kuukaudeksi tai osamaksulla pidemmäksi ajaksi.

Lainatuote on 1-4000 euron joustolaina korkeintaan 50 kuukauden maksuajalla

Sen saamiseen sinulla pitää olla 21 vuotta ikää ja julkisia maksuhäiriömerkintöjä ei saa olla.

Credigo

Credigolla on mahdollisuus pieniin kuukausieriin ja pitkään maksuaikaan. Lainaa myönnetään alkaen 6 Pitkän maksuajan vippi alle 10 minuutissa tilille - miltä kuulostaa?kuukaudeksi, alkaen 500 eurosta 5000 € asti. Laina on kerralla maksettava simppeli laina 2 – 10v. maksuajalla, eikä se ole luonteeltaan jatkuva virtuaaliluottokortti / luottotili, kuten useimmat palvelut yhä ovat.

Ikäraja on 20 vuotta – hakemuksen voit pistää eteenpäin Credigolle ilmaiseksi puhelimella ja verkkopankkitunnuksilla 24 tuntia vuorokaudessa.

Saanko 100 euron pikavippiä ilman luottotietoja?

Niin pienikin pikavippi tai laina kuin 100 euroa, ei vaihda omistajaa, jos olet menettänyt luottotiedot. Maksuhäiriömerkintä tekee pikalainan saamisesta automaattisesti moninkerroin hankalampaa, tai jopa mahdotonta. Summalla ei siis ole merkitystä tässä ja suosittelemme luottotiedottomien olemana yhteydessä mielummin velkaneuvontaan, sillä kuormaa ei kannata lisätä missän tapauksessa. Ammattiavun kautta sen sijaan voittoon on helpompi nousta.

Suosittelemme unohtamaan huhut, jotka ovat peräisin vuosilta 2011-2012, että luottotiedoton voisi saada jostain paikoista lainaa. Pankki on ainoa vaihtoehto ja sekin raskailla edellytyksillä, sillä aikaisemmat velat täytyy olla todistettavissa kuitattuina kokonaan.

Satasen lainasta on moneksi

Satasen vipin yleisimmät käyttökohteet ovat mm. laskujen maksu luotolla eli roikkuneet jääneet puhelin- tai nettilaskut saatetaan kuitata sillä. Myös pikaiset yksityislääkärireissut kunnallisten paisuneiden jonojen takia ovat yleisiä syitä, miksi pieniä pikavippejä otetaan yhä. Niille löytyy siis oma paikkansa ja vaikka 100 euron lainojen (ja toki kaikkien muidenkin) koroista on tehty mediassa jo vuosikausia rosvoja, niin kolikolla on ehdottomasti myös toinen kääntöpuolensa.