Lainaa tekstiviestillä – SMS laina puhelimella

Haluaisitko nostaa lainaa tekstiviestillä ilman verkkopankkitunnuksia tilille vain yhdellä tekstarilla?

lainaa tekstiviestillä puhelimellaPidätkö tekstiviestillä lainaamista sinulle sopivimpana keinona nostaa rahaa tilille nopeasti?

Avaamalla luottotilin voit tehdä reaaliaikaisia nostoja mihin kellon aikaan tahansa puhelimella.

Tekstiviestillä lainaamisessa on huomattavia etuja, varsinkin nykyään, kun et maksa viesteistä senttiäkään ylimääräistä.

Huomaathan, että tämä artikkeli on vanhentunut, eikä tieto ole enää validia!

Harva näistä palveluista on enää 2023 vuonna olemassa, mutta vanhoja voi ja pitää verestellä.

 

Lainaa tekstarilla eli SMS Vippi: Mahdollista vielä vai?

Tämä menetelmä on yhä mahdollista, vaikka takavuosien ”tekstivippi” on jo kuopattu ja vaikka mobiilisovellus- ja nettilainaaminen ovat ottaneet yhä suurempaa roolia, monet mieltävät silti rahan nostot tekstiviestillä kätevämmäksi – ja tästä ei käy kieltäminen, sillä onhan tekstarilaina yhä näppärin tapa saada lainaa.

Tähän ei tarvita edes älypuhelinta ja monet ”vanhan kansan” älypuhelinkäyttäjätkin pitävät tekstareiden lähettämistä yhä luonnollisempana tapana asioida puhelimella, joten on hyvä, että Suomesta löytyy vielä joitain palveluita, jotka tarjoavat pikavippiä pankkitunnuksilla tai tekstiviestillä.

Jotta pystyisit nostamaan rahaa tekstarilla, täytyy sinun avata itsellesi käyttöön tililuotto, joustolimiitti tai limiittiluotto, jotka täytyy ensin hakea palveluiden nettisivuilta täyttämällä sähköisen lainanhakukaavakkeen netissä.

Tämä on yleensä muutamassa minuutissa hoidettu ja kun olet saanut hyväksytyn lainapäätöksen, voit tehdä nostoja lähettämällä tekstiviestin ilman lisäkustannuksia.

Saat aina palvelultasi henkilökohtaisen PIN-Koodin, joka vaaditaan aina, kun teet nostoja tilille.

 

Lainaa tai pikavippiä tekstiviestillä

Ekstraluotto toimii luottokorttina omassa kännykässäsi ja sen tililuotolla rahoitat kaikki tarpeet, niin unelmat kuin äkilliset arjen kulutkin.

Avaamalla Ekstraluoton, voit olla varma, että sinulla ei enää koskaan tule olemaan pulaa käteisestä, sillä saat nostettua rahaa tilille reaaliaikaisesti luottorajan puitteissa aina 2100 € asti.

Lyhentäminen onnistuu helposti minimilyhennyksellä tai maksamalla lainaa suuremmissa erissä takaisin, voit näin kontrolloida itse, kuinka paljon vapautat limiittiä käyttöön seuraavia kuukausia varten.

Ikäraja: 21 vuotta

Hae lainaa: 10 – 2100 €.

Maksuaika: Päätät tämän itse asiakkaana – kaikki riippuu millaisissa erissä lyhennät limiitin

Laina.fi käyttölaina: ihan niin kuin ennen vanhaan

Laina.fi käyttölaina on joustava 2100 € käyttölaina, joka on alan kärkeä helppoudellaan ja nopeudellaan – puhumattakaan siitä, kuinka helposti voit nostaa rahaa tilillesi heti sen kilpailukykyisesti hinnoitellulta tililuotolta!

Voit hakea luoton käyttöön netissä muutamassa minuutissa ilman liitteitä, hakuun riittää älypuhelin, nettiyhteys ja nettipankkitunnukset tai mobiilivarmenne.

Saat lainapäätöksen yleensä välittömästi ja tämän jälkeen voitkin jo suorittaa ensimmäisen noston pankkitilillesi lähes reaaliajassa (puhutaan minuuteista).

Ikäraja: 20 vuotta.

Hae lainaa: 100 – 5000 €.

Maksuaika: 3 – 52 kuukautta

 

Risicum Joustolaina

Risicumin Joustava laina on nyt entistä joustavampi ja suurempi: saat valita luottorajan 2050 – 5000 € väliltä ja maksuaikaa on jopa 51 kuukautta.

Maksuttoman limiittihakemuksen pystyy jättämään netissä helposti ja nopeasti, jonka käsittelyaika on vain viidentoista minuutin verran.

Joustolaina on liitteetön, vakuudeton ja takaukseton sekä se on toimintamalliltaan hyvin samanlainen kuin luottokortti – erona vain se, että voit nostaa rahaa tilillesi kännykällä ja lainoja maksetaan myös viikonlopuisin.

Ikäraja: 20 vuotta

Hae lainaa: 100 – 5000 €

Maksuaika: 3 – 51 kuukautta

Laina tekstiviestillä kuin ennen vanhaan

Euro24 luottotilin saat aina ilman vakuuksia ja takaajia, se on nyt myös saatavilla Android- ja iPhone sovelluksena, jos koet luoton nostamisen kätevämmäksi tällä tavalla.

Suurin osa saa Euro24 luoton auki jopa alle 5 minuutissa!

Voit tehdä nostoja luottotililtä myös tekstiviestillä ilman lisäkuluja helposti, jos olet avannut Euro24 limiitin käyttöösi.

Siirtoja maksetaan asiakkaille välitömästi, joten voit nostaa luottoa reaaliajassa tilille koska vaan palvelun ollessa auki.

Ikäraja: 21 vuotta

Hae lainaa: 100 – 2000 €

Maksuaika: 1 – 6 kuukautta

Limiitti Ok Money puhelimella

Ok Money on taas auki ja nyt se on tuonut Suomeen aivan uudenlaisen tasaerälimiitin, josta voi nostaa lainaa tekstiviestillä nopeasti helposti – ja tietysti ilman vakuuksia tai takaajaa.

Sen limiitti on suuruudeltaan 2.100€, josta lainaa voi nostaa tekstiviestillä juuri sen verran kuin sen hetkinen rahan tarve on – rahaa on saatavilla tilille n. 15 minuutissa!

Tasaerälimiitti lyhennetään aina tasaisissa 130 euron kuukausierissä ja tarvittaessa sen voi maksaa pois myös nopeammassa aikataulussa.

Ikäraja: 20 vuotta

Hae lainaa: 100 – 2100 €

Maksuaika: 3 – 31 kuukautta

Legendaarinen Suomilimiitti: lainaa aina SMS vippi -tyyppisesti

Suomilimiitti on erilainen limiitti, sillä sieltä rahaa on saatavilla välittömästi ja 1. nosto on ilmainen jopa 1000 euroon saakka!

Suomen lainamarkkinoiden suurin ensilaina oli vakuudeton pikalaina ja takaukseton ja sille saa enintään 60 vuorokautta täysin korotonta maksuaiakaa.

Voit nostaa vippiä tekstiviestillä siis 0 euron kuluilla ja jatkossa korko on kilpailussa kestävä, mikäli päätät suorittaa lisänostoja.

Ikäraja: 21 vuotta

Hae lainaa: 10 – 2000 €

Maksuaika: 1 – 49 kuukautta

Vippi kännykällä

Eurolimiitti on uusimmasta päästä oleva pikavippi, joka on oikeastaan jatkuva 3000€ luotto, josta kuluttaja voi napsia nostoja lähettämällä tekstiviestin (ilman lisämaksuja), rahat siirtyivät tilille heti!

Se tarjoaa myös poikkeuksellisen hyvää ensilainatarjousta, saat uutena asiakkaana ensimmäisen noston 0% korolla 500 € asti!

Limiittiin on saatavilla joustava pitkä maksuaika, se on vakuudeton, etkä tarvitse hakemiseen liitteitä tai henkillötakaajaa.

Ikäraja: 21 vuotta.

Hae lainaa: 10 – 3.000 € (VIP-asiakkaat max. 4000 €)

Maksuaika: 3 – 56 kuukautta.

 

Onko mahdollista saada pikalainaa vain puhelimella?

Pikavippi pelkällä tekstiviestillä ilman tunnistautumista ei ole mahdollista ja hakemiseen vaaditaan aina mobiilivarmenne tai nettipankkitunnuksia, jotta henkilötunnistauminen voidaan suorittaa asianmukaisesti noudattaen Suomen lakeja.

Siinä missä aikaisemmin vippiä oli tarjolla pelkällä tekstiviestillä, eletään nyt eri aikakautta ja lainaamisesta on tullut tiukempaa ja samalla turvallisempaa kuluttajalle.

Et myöskään voi hakea lainaa ilman PIN-koodia eli lainahakemus on aina tehtävä ensin lainanhakemuskaavakkeen kautta, joka on helppo toteuttaa minkä tahansa em. lainantarjoajan kautta.

Suosittelen tutustumaan jokaiseen palveluun ainakin pintapuolisesti ja tekemään päätöksen vasta sitten, vinkkinä suosittelen aloittamaan niitä, jotka tarjoavat ensilainaa ilman kuluja 0% korolla.

 

Joudunko maksamaan lainasta enemmän, jos teen noston kännykällä?

Et joudu! Yksikään lainapalvelu ei enää lain nojalla saa veloittaa ylimääräistä lähetetyistä tekstiviesteistä, joten näin ollen niistä veloitetaan pelkästään operaattorin määrittelemä normaalin viestin hinta eli puhutaan senteistä.

Tämä aihe on syytä nostaa tapetilla, sillä ”ennen vanhaan” osa pikavippipalveluista veloitti lähetetyistä viesteistä törkeitä summia, jotka nostivat lainan todellisesta vuosikorkoa merkitävästi.

Toivottu lakimuutos saatiin kuitenkin onneksi vireille nopeasti ja tämä ei ole enää mahdollista.

 

Puhelimella lainaamisen huomattavin etu on helppous

Kun lainaat puhelimella, pääset samalla kiinni etuihin, joista ehdottomasti merkittävin on lainaamisen helppous!

Tekemällä tekstiviestinoston, saat rahat reaaliaikasiirtona tilille ja noston pystyy tekemään lennosta missä vaan, myös ulkomailla, kirjaimellisesti.

Näppäilet vain pelkän tekstarin ja saat pian vahvistusviestin sekä rahat tilillesi.

Tämä tarkoittaa sitä, että voit saada lainaa oikeasti parhaimmillaan minuutissa käyttöön ja nostoissa ei ole määrällisiä rajoituksia; nostoja voi tehdä nostorajan sallimaan maksimirajaan asti.