Lainaa tekstiviestillä on helppo tapa nostaa rahaa tilille.

Haluaisitko nostaa lainaa tekstiviestillä ilman verkkopankkitunnuksia tilille vain yhdellä tekstarilla?

Pidätkö tekstiviestillä lainaamista sinulle sopivimpana keinona nostaa rahaa tilille nopeasti?

Avaamalla luottotilin voit tehdä reaaliaikaisia nostoja mihin kellon aikaan tahansa maksuttomalla tekstiviestillä.

Tekstiviestillä lainaamisessa on huomattavia etuja, varsinkin nykyään, kun et maksa viesteistä senttiäkään ylimääräistä!

Suomilimiitti - lainaa tekstiviestillä ilman pankkitunnuksia 0% korolla 1000 € saakka!Tämä menetelmä on yhä mahdollista, vaikka takavuosien ”tekstivippi” on jo kuopattu ja vaikka mobiilisovellus- ja nettilainaaminen ovat ottaneet yhä suurempaa roolia, monet mieltävät silti rahan nostot tekstiviestillä kätevämmäksi – ja tästä ei käy kieltäminen, sillä onhan tekstarilaina yhä näppärin tapa saada lainaa.

Tähän ei tarvita edes älypuhelinta ja monet ”vanhan kansan” älypuhelinkäyttäjätkin pitävät tekstareiden lähettämistä yhä luonnollisempana tapana asioida puhelimella, joten on hyvä, että Suomesta löytyy vielä useampia palveluita, jotka tarjoavat pikavippiä tekstiviestillä.

Jotta pystyisit nostamaan rahaa tekstarilla, täytyy sinun avata itsellesi käyttöön tililuotto, joustolimiitti tai limiittiluotto, jotka täytyy ensin hakea palveluiden nettisivuilta täyttämällä sähköisen lainanhakukaavakkeen netissä.

Tämä on yleensä muutamassa minuutissa hoidettu ja kun olet saanut hyväksytyn lainapäätöksen, voit tehdä nostoja lähettämällä tekstiviestin ilman lisäkustannuksia.

Saat aina palvelultasi henkilökohtaisen PIN-Koodin, joka vaaditaan aina, kun teet nostoja tilille.

 

Katso ao. lainapaikoista, mistä voit hakea lainaa tai pikavippiä tekstiviestillä:

 

Ekstraluotto

Ekstraluotto mahdollistaa tekstiviestinostot 2.100 euroon asti.Ekstraluotto toimii luottokorttina omassa kännykässäsi ja sen tililuotolla rahoitat kaikki tarpeet, niin unelmat kuin äkilliset arjen kulutkin.

Avaamalla Ekstraluoton, voit olla varma, että sinulla ei enää koskaan tule olemaan pulaa käteisestä, sillä saat nostettua rahaa tilille reaaliaikaisesti luottorajan puitteissa aina 2.100€ asti.

Lyhentäminen onnistuu helposti minimilyhennyksellä tai maksamalla lainaa suuremmissa erissä takaisin, voit näin kontrolloida itse, kuinka paljon vapautat limiittiä käyttöön seuraavia kuukausia varten.

Ikäraja: 21 vuotta.

Hae lainaa: 10 – 2.100 €.

Maksuaika: Päätät tämän itse asiakkaana – kaikki riippuu millaisissa erissä lyhennät limiitin.

 

 

Laina.fi Käyttölaina

Laina.fi käyttölaina on kuin jatkuva pikavippi tekstiviestillä, mutta edullisella korolla!Laina.fi käyttölaina on joustava 2.100€ käyttölaina, joka on alan kärkeä helppoudellaan ja nopeudellaan – puhumattakaan siitä, kuinka helposti voit nostaa rahaa tilillesi heti sen kilpailukykyisesti hinnoitellulta tililuotolta!

Voit hakea luoton käyttöön netissä muutamassa minuutissa ilman liitteitä, hakuun riittää älypuhelin, nettiyhteys ja nettipankkitunnukset tai mobiilivarmenne.

Saat lainapäätöksen yleensä välittömästi ja tämän jälkeen voitkin jo suorittaa ensimmäisen noston pankkitilillesi lähes reaaliajassa (puhutaan minuuteista).

Ikäraja: 20 vuotta.

Hae lainaa: 100 – 5.000 €.

Maksuaika: 3 – 52 kuukautta.

 

 

Risicum Joustolaina

Uudistunut Risicum Joustolaina on limiitti ilman vakuuksia ja vippi tekstiviestillä on vain kahden viestin näpytyksen päässä!Risicumin Joustava laina on nyt entistä joustavampi ja suurempi: saat valita luottorajan 2.050 € – 5.000 € väliltä ja maksuaikaa on jopa 51 kuukautta!

Maksuttoman limiittihakemuksen pystyy jättämään netissä helposti ja nopeasti, jonka käsittelyaika on vain viidentoista minuutin verran.

Joustolaina on liitteetön, vakuudeton ja takaukseton sekä se on toimintamalliltaan hyvin samanlainen kuin luottokortti – erona vain se, että voit nostaa rahaa tilillesi kännykällä ja  lainoja maksetaan ulos myös viikonlopuisin!

Ikäraja: 20 vuotta.

Hae lainaa: 100 – 5.000 €.

Maksuaika: 3 – 51 kuukautta.

 

 

Euro24 Luottotili

Euro24 luottokortti ilman korttia - tee osanostoja tekstiviestillä helposti ja nopeasti 24/7.Euro24 2.000€ luottotilin saat aina ilman vakuuksia ja takaajia, se on nyt myös saatavilla Android- ja iPhone sovelluksena, jos koet luoton nostamisen kätevämmäksi tällä tavalla.

Suurin osa saa Euro24 luoton auki jopa alle 5 minuutissa! Voit tehdä nostoja luottotililtä myös tekstiviestillä ilman lisäkuluja helposti, jos olet avannut Euro24 limiitin käyttöösi.

Siirtoja maksetaan asiakkaille välitömästi, joten voit nostaa luottoa reaaliajassa tilille koska vaan palvelun ollessa auki.

Ikäraja: 21 vuotta.

Hae lainaa: 100 – 2.000 €.

Maksuaika: 1 – 6 kuukautta.

 

 

OK Money limiitti

OK Limiittilaina, hae pikalaina tekstiviestillä, maksat tasaeräisessä lyhennysohjelmassa takaisin.Ok Money on taas auki ja nyt se on tuonut Suomeen aivan uudenlaisen tasaerälimiitin, josta voi nostaa lainaa tekstiviestillä nopeasti helposti – ja tietysti ilman vakuuksia tai takaajaa.

Sen limiitti on suuruudeltaan 2.100€, josta lainaa voi nostaa tekstiviestillä juuri sen verran kuin sen hetkinen rahan tarve on – rahaa on saatavilla tilille n. 15 minuutissa!

Tasaerälimiitti lyhennetään aina tasaisissa 130 euron kuukausierissä ja tarvittaessa sen voi maksaa pois myös nopeammassa aikataulussa.

Ikäraja: 20 vuotta.

Hae lainaa: 100 – 2.100 €.

Maksuaika: 3 – 31 kuukautta.

 

 

Suomilimiitti

Suomilimiitti tarjoaa mahdollisuuden päästä kiinni tekstiviestinostoilla ilmaiseen lainarahaan, jopa 1000 euroon asti.Suomilimiitti on erilainen limiitti, sillä sieltä rahaa on saatavilla välittömästi ja 1. nosto on ilmainen jopa 1000 euroon saakka!

Suomen lainamarkkinoiden suurin ensilaina on vakuudeton ja takaukseton ja sille saa enintään 60 vuorokautta täysin korotonta maksuaiakaa.

Voit nostaa vippiä tekstiviestillä siis 0 euron kuluilla ja jatkossa korko on kilpailussa kestävä, mikäli päätät suorittaa lisänostoja.

Ikäraja: 21 vuotta.

Hae lainaa: 10 – 2.000 €.

Maksuaika: 1 – 49 kuukautta.

 

 

Eurolimiitti

Eurolimiitti on 3000 euron luottorajan limiitti, johon saat mm 3kk maksuvapaata ja kuluttoman ensinoston.Eurolimiitti on uusimmasta päästä oleva pikavippi, joka on oikeastaan jatkuva 3.000€ luotto, josta kuluttaja voi napsia nostoja lähettämällä tekstiviestin (ilman lisämaksuja), rahat siirtyvät tilille heti!

Se tarjoaa myös poikkeuksellisen hyvää ensilainatarjousta, saat uutena asiakkaana ensimmäisen noston 0% korolla 500 € asti!

Limiittiin on saatavilla joustava pitkä maksuaika, se on vakuudeton, etkä tarvitse hakemiseen liitteitä tai henkillötakaajaa.

Ikäraja: 21 vuotta.

Hae lainaa: 10 – 3.000 € (VIP-asiakkaat max. 4000 €)

Maksuaika: 3 – 56 kuukautta.

 

 

Onko mahdollista saada pikavippiä vain tekstiviestillä?

Pikavippi pelkällä tekstiviestillä ilman tunnistautumista ei ole mahdollista ja hakemiseen vaaditaan aina mobiilivarmenne tai nettipankkitunnuksia, jotta henkilötunnistauminen voidaan suorittaa asianmukaisesti noudattaen Suomen lakeja.

Siinä missä aikaisemmin vippiä oli tarjolla pelkällä tekstiviestillä, eletään nyt eri aikakautta ja lainaamisesta on tullut tiukempaa ja samalla turvallisempaa kuluttajalle.

Et myöskään voi hakea lainaa ilman PIN-koodia eli lainahakemus on aina tehtävä ensin lainanhakemuskaavakkeen kautta, joka on helppo toteuttaa minkä tahansa em. lainantarjoajan kautta.

Suosittelen tutustumaan jokaiseen palveluun ainakin pintapuolisesti ja tekemään päätöksen vasta sitten, vinkkinä suosittelen aloittamaan niitä, jotka tarjoavat ensilainaa ilman kuluja 0% korolla.

 

 

Joudunko maksamaan lainasta enemmän, jos teen noston kännykällä?

Et joudu! Yksikään lainapalvelu ei enää lain nojalla saa veloittaa ylimääräistä lähetetyistä tekstiviesteistä, joten näin ollen niistä veloitetaan pelkästään operaattorin määrittelemä normaalin viestin hinta eli puhutaan senteistä.

Tämä aihe on syytä nostaa tapetilla, sillä ”ennen vanhaan” osa pikavippipalveluista veloitti lähetetyistä viesteistä törkeitä summia, jotka nostivat lainan todellisesta vuosikorkoa merkitävästi.

Toivottu lakimuutos saatiin kuitenkin onneksi vireille nopeasti ja tämä ei ole enää mahdollista.

 

 

Puhelimella lainaamisen huomattavin etu on helppous!

Kun lainaat puhelimella, pääset samalla kiinni etuihin, joista ehdottomasti merkittävin on lainaamisen helppous!

Tekemällä tekstiviestinoston, saat rahat reaaliaikasiirtona tilille ja noston pystyy tekemään lennosta missä vaan, myös ulkomailla, kirjaimellisesti.

Näppäilet vain pelkän tekstarin ja saat pian vahvistusviestin sekä rahat tilillesi!

Tämä tarkoittaa sitä, että voit saada lainaa oikeasti parhaimmillaan minuutissa käyttöön ja nostoissa ei ole määrällisiä rajoituksia; nostoja voi tehdä nostorajan sallimaan maksimirajaan asti.

 

 

Onko sinulla kysyttävää tai kommentoitavaa? Olkaa hyvä.

Kommentoi

Olethan ihminen? *