Lainaaja.fi – Kokemuksia ja esittely

Haluatko lainan omilla ehdoillasi netin välityksellä jo tämän päivän aikana?

Etsitkö halpaa vakuudetonta lainaa 100 – 60.000€ väliltä mahdollisimman nopeasti?

Jos vastasit myönteisesti, suosittelemme jatkamaan lukemista, sillä meiltä löytyy varmasti se etsimänne lainantarjoaja.

lainaaja kokemuksia ja arvostelu

Lainaaja.fi tiedot:

  • Ikäraja: 18 vuotta
  • Lainasummat: 100 – 60 000€
  • Laina-aika: 1 kk tai jopa 20 vuotta
  • Lainoissa ei kysytä takauksia tai vakuuksia
  • Kiinteäkuluista lainaa nettihakemuksella
  • Hakemus pankkitunnuksilla netissä veloituksitta
  • Helppokäyttöinen nettipalvelu on tietosuojattu vahvasti
  • Lainasopimus kirjallisesti ja selkeästi ilman epäselvyyksiä
  • Voit saada lainaa jopa alkaen 4,19% korolla
  • Luotettava ja rekisteröity lainanvälittäjä Suomessa

Hae lainaa tästä >>

 Lainaaja.fi palvelun lainat kilpailutetaan nykyään ja saat samaan ilmaiseen hakemukseen monta paremman koron palvelua lisäksi sekä useamman eri pankin myös.

Kuka voi hakea Lainaaja -lainaa?

Kuka tahansa suomalainen henkilö iältään vähintään 19 vuotta vanha.

Lisäksi lainan hakijalta vaaditaan puhtaita luottotietoja sekä verkkopankkitunnuksia henkilötunnistaumiseen ja toimivaa sähköpostiosoitetta sekä puhelinnumeroa.

Tämän lisäksi hakijalta kysytään palkkakuittia, eläketodistusta tai muuta vastaavaa, jolla todistat tulotietosi, yritys käyttää myös sähköistä keinoa luottokelpoisuuden tarkimiseen.

Sinulla täytyy olla sosiaaliturvatunnus Suomessa ja lisäksi suomalainen pankkitili on edellytys luoton saamiselle.

Henkilökohtaiset hakijatiedot vaaditaan väärinkäytösten välttämiseksi ja samalla palvelu noudattaa vastuullista luotonmyöntämistä eli hakijalta vaaditaan tietty vankkuus talouden pohjalle, jotta maksukyky riittää myös luoton lyhennyksiin vahingoittamatta taloutta.

 

Kuinka haen luottoa itselleni?

Ensimmäisenä vaiheena sinun täytyy luoda käyttäjätunnus ja salasana, joka tapahtuu rekisteröitymällä Lainaaja.fi:n palveluun.

Rekisteröityminen on ilmaista kaikille ja tarvitset sitä varten sähköpostiosoitteen.

Tämän vaiheen jälkeen hakijan täytyy täyttää yhteys- ja henkilötietonsa eli osoite- ja puhelinnumerotietoja vaaditaan, lisäksi sosiaaliturvatunnus annetaan tässä vaiheessa.

Voit hakea lainaa vaivattomasti pankkitunnuksila omilla lainaehdoillasi netistä 100-60.000€ joko kuukauden tai sitten maksimissaan 20 v. maksuajalla.

Muistathan, että sinulta kysytään tarkat tiedot tuloistasi ja menoistasi kuukaudessa sekä samalla mihin käyttötarkoitukseen laina tulee (käyttötarkoitusta ei enää kysytä!).

Hae lainaa helposti tästä >>

 

Millaisia Lainaaja kokemuksia meillä on?

Meidän Lainaaja.fi kokemukset ovat pääpuolisin hyvät, se on erinomaisesti toimiva nettipohjainen lainapalvelu, josta kuluttaja saa omien ehtojen mukaista kulutusluottoa.

Luottoa tarjoillaan välillä hyvinkin edullisesti ja alle 6%:n todellinen vuosikorko ei ole mikään mahdottomuus, kannattaa kuitenkin pitää mielessä, että koron määrittävät toiset ihmiset ja osa haluaa sijoittamalleen rahalleen isompaa tuottoa.

Rahan siirron ja lainasopimuksen hoitaa Lainaaja, ja hyvin hoitaakin.

Palvelun kautta voit lähteä ilmaiseksi liikkeelle tarkistamalla millaisilla koroilla lainoja on tällä hetkellä tarjolla.

Tämän lisäksi se on avannut yrityslainapuolelle Front Kasvurahoitus -palvelun, josta saat yritykselle lainaa tällä hetkellä 100.000€ asti.

 

Tietoa Lainaaja -vertaislainapalvelun toiminnasta

Palvelu toimii ikään kuin markkinapaikkana, jossa lainaajat ja sijoittajat kohtaavat toisensa.

Ne joilla on ylimääräistä ja haluavat sijoitukselle tuottoa, voivat lainata rahaa kaikille sitä tarvitseville suomalaisille.

Molemmat osapuolet voivat itse päättää korkonsa, joten tyytyväisyys on taattua.

Yritys hoitaa kaikkia paperityöt, sopimukset ja rahojen siirron eli se on helppoa kaikille.

Palvelu on turvallista molemmille, Lainaaja on Suomessa rekisteröitynyt ja hyväksytty lainapalvelu sekä sen vertaislaina on toimiva ratkaisu hetkellisten rahaongelmien selvittämiseen.

 

Muita suomalaisia vertaislainapalveluita ei ole montaakaan

Haluatko verrata myös muita suomalaisia vertaislainaa tarjoavia palveluita?

Hyvä, se on järkevää, koska voit saada helpommin sopivan lainan kun otat vertailuun mukaan myös muita rahoituspalveluita, usein pääset myös halvimpaan ratkaisuun näin.

Vaihtoehtoja ei kuitenkaan ole montaakaan, Fixura ja Fellow Finance -kulutusluotto vertaislainapalvleut ovat tällä hetkellä kaksi muuta suomalaista vertaisluottorahoittajaa.

Tai tarkemminkin itse Lainaajaakaan ei voi enää laskea, koska palvelu on muuttunut tai lopettanut, eikä ilmoita sitä tarpeeksi selvästi kotisivuillaan.

 

Millainen korko lainoissa on ja miten lainanlyhennys tapahtuu?

Lainalaskuri laskee koron ja kaikki kustannukset sinulle valmiiksi, joten kaikki numerot ovat tiedossasi jo varhain ennen lainan hakua.

Korkoprosentti vaihtelee suuresti, sillä lainaa tarjoajat yksityishenkilöt, jotka määrittävät myös itse lainaamansa rahan korot.

Palvelusta voit kuitenkin saada vihiä, mistä saa halpaa lainaa edellyttäen tietenkin, että sellaista on hakemishetkelläsi tarjolla. Lainanlyhennys tapahtuu kuukausittain ja saat siihen tarkemmat ohjeet haettuasi luottoa.

 

Lainaaja.fi lopettaa vertaislainauksen

Mutta ei toki lopeta bisnestä, vaan jatkaa lainojen välitystä tuttujen ”välikäsien” kautta ja pankkikumppaneiden.

Kauppalehden Yrityshaku näyttää Dataa vain vuoteen 2016 asti, joten yhtiö on hiipunut, hiipumassa tai vaihtunut kokonaan.

Koska Lainaaja ei enää tarjoa kilpailukykyistä lainaa, kannattaa vilkaista esim. Rahalaitos -palvelun tarjonta, josta saat lainaa jopa lähes 30 pankilta valmiiksi kilpailutettuna!