Nettirahoitus – Selkeä lainakilpailuttaja verkossa

Nettirahoitusta etsivän ei tarvitsekaan sitten mennä yhtään tätä pidemmälle! Olette jo löytäneet sopivan palvelun, mikäli etsitte lainaa 500 – 50.000 euron väliltä.

Nettirahoitus kilpailuttaa lainat, uudet ja vanhat tai järjestelee nykyiset ilman monimutkaista prosessia. Se on monipuolinen ja sieltä löytyy kaikki paitsi yli 50.000€ asuntolainat.

Lähdetäänpä kaivamaan sinulle parasta tarjousta lainaan, oli se laina mikä hyvänsä, Nettirahoituksella sellaisen löytäminen ei pitäisi olla homma eikä mikään. Prosessi on pikajuoksijatasoa eli hakemus saadaan kyllä sisään alle 10 sekunnissa. Tässä ajassahan tuo 100 metriäkin taittunee!Kun kaipaat sitä parasta rahoitusta, saat helposti ja nopeasti avun Nettirahoitukselta… Edullinen luotto tuo aina paremman mielen, joka pätee kaikissa ostoksissa ja hankinnoissa. Voit lukea lisää edullisista lainoista täältä. Muista, että halvimpaan lopputulokseen pääset vain pienellä vertailulla.

Nettirahoitus kokemuksia voi kehua tai nostaa jopa parempaan valoon kun keskimääräisen lainankilpailuttajan, sillä se todella osaa hommansa. Palvelu on hionut kaiken nopeammaksi, siis vielä nopeammaksi kuin muut ja esimerkiksi hakemus on lyhyempi kuin muilla, joka nopeuttaa prosessia yhä entisestään. Nettirahoitus etsii parhaat lainat, kulutusluotot ja pankkilainat netistä, joten sinun tehtävänä on vain valita paras annettu tarjous. Me annamme tälle palvelulle korkeat pinnat se on vissi ja varma.

Nettirahoituksella pääset nauttimaan heti näistä eduista:

  • Täytät vain yhden lyhyen hakemuksen
  • Kun summa ja maksuaika on valittu, annat pankkien kilpailla teistä
  • Paras pankki voittakoon – joten jäät vain odottelemaan, mistä sopivin tarjous tulee
  • Kaikki on ilmaista ja et ole sitoutunut tarjouksiin
  • Myös pankkilainat myönnetään ilman vakuuksia ja takaajia

Kokeile Nettirahoitusta tästä >>

Lainan korko ja kustannukset:

Todellinen vuosikorko on alkaen 4,90%, mutta se päätetään aina tarjouksessa, johon Nettirahoitus itse ei voi vaikuttaa. Esimerkiksi 10.000 euron lainassa, jossa on 60 kk lyhennysaikaa, on todellinen vuosikorko 13,12%. Tämä sisältää tilinhoitomaksun, joka on 5 euroa / kk, avausmaksun 150 euroa sekä 10,90% nimelliskoron.

Kuukausilyhennyserä on tässä esimerkissä 216,93 euroa / kk.

Mihin lainoja yleensä haetaan ja mikä on hyväksymisprosentti?

Nettirahoitusta haetaan kaikkeen maan ja taivaan sekä kaikkien planeettojen väliltä. Tämä ei ole vitsi, mitään salaista Nettirahoituksen lainoissa on keskimääräistä korkeampi hyväksymisprosentti, vaikka tiukka se on kuitenkin, erityisesti luottotietojen suhteen. Maksuhäiriömerkintä on iso EI, mutta jos historia on tältä osin kunnossa, omistat tuloja sekä osoitteen kotihärmässä, niin mitään ongelmia ei pitäisi tulla matkaan. Mitä tulee sitten lainan käyttötarkoitukseen, niin kuten kaikissa muissakin lainoissa, sillä ei juuri ole merkitystä. Ainoastaan asiakkaan maksukyky merkitsee, sillä haluaahan pankki omansa takaisin korkoeurojen kanssa. Tämä lienee selvää kaikille.informaatiota emme julkaise, mutta esimerkiksi eräs lainaaja haki 10000 euron kulutusluottoa harvinaisen trooppisen käärmeen kuljettamiseen Etelä-Afrikasta Suomeen. Tämä lienee ollut mielenkiintoinen projekti.

Hyväksymisprosentti on korkea, sillä Nettirahoitus toimii usean yhteistyökumppanin kanssa. Tietyt säännöt ovat kuitenkin olemassa ja niistä pidetään kiinni ilman poikkeuksia. Suoraa prosenttia meillä ei ole antaa, mutta se on yli 85% kaikille, joilla on puhtaat luottotiedot.

Vaatimuksista:

  • Vähintään 20 vuotta ikää
  • Puhtaat luottotiedot ja hyvin hoidetut raha-asiat
  • Julkisia maksuhäiriömerkintöjä (lue lisää: Takuu-Säätiö) ei siis saa olla
  • Suomalainen pankkitili ja osoite Suomessa
  • Verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenne

Ja tässä olikin kaikki… Myös tuloja kysytään ja suuremmissa kulutusluotoissa 2000€+, jonkinlaiset säännölliset eläke- tai palkkatulot tarvitaan. Myös muut etuisuudet (ansiosidonnainen ja liiton rahat jne.) voidaan laskea tuloiksi. Hakemukseen pääset suoraan tästä.

Ennen kuin päätät, että tarjous on sopiva, odota kuitenkin hetki (ainakin sen tunnin verran) ennen kuin laitat nimeä paperiin eli teet sähköisen allekirjoituksen. Esimerkiksi autolainan kilpailuttaminen ei tapahdu minuuteissa ja tarjouksia kannattaa kysyä paristakin eri paikasta.

Muiden kokemuksia Nettirahoitus -palvelusta

Tässä muutamat poimitut kokemukset palvelua käyttäneiltä:

”Nettirahoitus oli juuri se, mitä etsin. Olisin saanut samalla marginaalilla lainaa muualtakin, mutta valitsin paikan erityisesti sen ketteryyden takia. Mutta oli minulla omakin lehmä ojassa koska tässä minulta ei kysytty mihin rahat tulen käyttämään, ehdottomasti paras lainanvälittäjä, johon minä törmäsin.” Ari, 39 vuotta


Nettirahoitus kokemukset ovat olleet suurimmalta osin hyviä ja negatiivisia ääniä on tullut lähinnä siltä porukalta, joka ei ole saanut tarjousta ollenkaan. Tämä on ymmärrettävää ja luottotietojen menetys on se pääsyy tälle, joka vaikeuttaakin asioita merkittävästi ja ei pelkästään lainan hakua.”Koska tarvitsin kipeästi apua typerästi hoidettuun talouteeni (kiitos ottamani osarit ja muut tyhmät hupilainat), oli Nettirahoituksesta suuren suuri apu kun sain yhdistettyä vanhat raskaat ja SUPERkalliit velkaerät. Nyt tilanne on helpompi ja en kärsi ylivelkaantuneisuudesta, vaikka maksankin lainoja pois vielä monta vuotta. Asuntolainaakin on jäljellä vielä yli 14 v. mutta kaikki on kotiinpäin kun muut lainat sai myös kohdilleen” Emilia Saari, 33 vuotta


”Olipa helppo palvelu ja hakemus oli läpi minuutissa. Mulla ei ollut palavaa tarvetta kulutusluotolle, mutta kun nyt sain pientä lainaa helpolla ja nopeasti, niin annoin hetken mietinnän jälkeen mennä vaan. Mitään liitteitä ei edes kysytty, johtuu ehkä siitä, että kyseessä oli nopea pikavippi. 1000 euron semmoinen… Voin sanoa että olen TYYTYVÄINEN” Nimetön, 31 vuotta


Onko sinulla kysyttävää tai kommentoitavaa? Olkaa hyvä.

Kommentoi