NextRahoitus – Apua raha-asioissa, yllättävän helposti.

Haluaisitko hakea niin sanottua ”seuraavan tason” rahoitusta?

Tarvitsetko lainaa 500 – 50.000 euroa, etkä halua suorittaa itse varsinaista kilpailuttamista?

Etsitkö lainaa netistä ilman takaajia tai vakuuksia? Haluaisitko keskittää vanhat roikkuvat velat yhteen samaan luottoon?

NextRahoitus on palvelu juuri näitä varten ja se toimii yhden Suomen suosituimman lainankilpailutusyrityksen, Freedom Rahoituksen, ”tytär-kilpailutusfirmana”.


Kun haluat päästä paljon helpommalla, ovat lainanvälittäjät se suunta, jonne kannattaa laittaa energia, jota ei liian paljon tarvita. Tällä tavalla teet lainaamisesta yksinkertaisesti monella tavalla helpompaa sekä kohtuullisen suurella varmuudella myös samalla halvempaa.


NextRahoitus: seuraavan tason laina kilpailutettuna, valmiiksi, ilmaiseksi ja verkossa.NextRahoitus lukeutuu nimenomaan näihin lainanvälittäjiin ja sen maksuttomuuden, puhtaan helppouden ja sitomattomuuden takia palveluun on helppo jättää hakemus muhimaan.

Lainatarjouksia saat aina, kun täytät yhtiön vaatimat ehdot. Joskus niitä tarjotaan useampia, kun taas toiset saavat niitä vähemmän. Tähän vaikuttaa vahvasti lainanhakijan taloustilanne (= pankit ovat aina kiinnostuneempia lainaamaan rahaa paremmin toimeen tuleville).

 

Perustiedot palvelusta:

Nextrahoitus lupasa tai kehuu olevan markkinoiden paras laina, mitä mieltä sinä olet?

 • Ikäraja: 20 vuotta.
 • Lainasummat: 500 – 50.000 €.
 • Laina-aika: 1 – 15 vuotta.
 • Ilmainen lainahakemus 24/7 sähköisellä proseduurilla.
 • Minimoi paperityöt ja maksimoi helppouden: vain yksi hakemus riittää.
 • Tuo sinulle pöytään monta toinen toistaan parempaa tarjousta luotolle.
 • Voit saada lainapäätöksen nopeasti (alle tunnissa).
 • Näet aina tarjouksesta lainan todelliset kulut ja vuosikoron.
 • Kaikki rahoitukset myönnetään ilman vakuuksia ja takaajia.

Hae monta lainatarjousta tästä >>

 


Yksi yleisimmistä kysymyksistä on: Onko tarjouksissa eroa, jos hakisin lainaa suoraan itse pankilta, vai saanko saman tarjouksen myös NextRahoitukselta?

Vastaus: Tällä ei ole mitään merkitystä, sillä pankki saa käsiinsä samat tiedot suoraan NextRahoituksen tarjoamana. Voit varmistaa tämän hakemalla lainaa vaikka suoraan pankista jälkeenpäin tai ensin.

Kokeile lainan hakemista esimerkiksi suoraan Bank Norwegianilta tästä >>

Jos haluat vertailla pankkien lainoja erikseen -> pankkilainavertailu löytyy täältä.


 

Mitä minulta vaaditaan, että voin saada lainatarjouksia tai myönteisen päätöksen yleensäkin?

Palvelussa on 20 vuoden ikäraja, kiinteä kotiosoite Suomessa, luotto- ja oikeustoimikelpoisuus sekä säännölliset vuositulot tarvitaan aina huolimatta lainasummasta.

Parempiin tarjouksiin pääsee yleensä kiinni, kun velkaa ei ole ennestään liikaa ja tulot ovat keskimääräistä suuremmat. Myös pienituloiselle löytyy lainaa (tai jopa työttömälle), eli pienet tulot, eläke tai muut ansiot/kuukausietuisuudet eivät suinkaan estä lainan saamista.

Maksuhäiriömerkintä rekisterissä on kuitenkin aina absoluuttinen show-stopperi -> Luottotietojen menetys tekee lainan saamisesta mahdotonta.


Lainahakemus ja erityisesti sopimus allekirjoitetaan digitaalisesti verkkopankkitunnuksia hyödyntäen.


 

Täsmäisku edulliseen lainaan – näin hakeminen tapahtuu:

Kyllä, NextRahoitus iskee välittömästi kiinni pankkeihin ja sen kumppaneihin, jotka myöntävät lainaa teidän ilmoittamilla tiedoilla ja edellytyksillä.

Seuraa näitä kuutta askelta ja laina saattaa olla jo muutaman tunnin päästä maksussa:

 1. Mieti tarkasti, millainen rahoitus kolahtaa teidän tarpeisiin.
 2. Siirry palvelun sivuille sekä valitse lainalaskurin avulla summa ja sopiva maksuaika.
 3. Jatka hakemus loppuun täyttämällä kaikki kysytyt tiedot ja hyväksy se.
 4. Jää odottamaan vastausta, hakemus käsitellään loppuun nopeasti.
 5. Saat pian parhaan tarjouksen tai yleensä monta sellaista vertailtavaksi.
 6. Valitse tarjouksista paras ja saata se loppuun pankkitunnus-allekirjoituksella.

Jos et ole tyytyväinen tarjontaan, kukaan ei pakota ottamaan tarjousta vastaan eli voit jatkaa etsimistä muualtakin. Verkossa on runsain määrin muitakin nopeita ja helppoja lainoja, jotka odottavat ottajaansa.

Lainan korko:

Lainan kulut määritetään aina luotonmyöntäjän puolelta, johon Nextrahoitus ei voi itse vaikuttaa.

Esimerkiksi:

Jos lainaat 10.000 euroa 60 kuukaudeksi (tasaerälyhennyksillä), on kuukausierä 210 euroa, jonka päälle lisätään vielä 5 euron laskutuspalkkio. Avausmaksu on 49 euroa.

Maksat lainasta korkoja 2950 euroa, jolloin kokonaiskustannuksiksi muodostuu 12950 euroa. Tämän esimerkin vuosittainen nimelliskorko on 9,50 % ja todellinen vuosikorko 11,27 %.

Korko asettuu aina 4,99 – 50,5 %:n välille. Korkoon vaikuttavia tekijöitä ovat mm. hakijan tiedot, summa ja lainan maksuaika.

 

Kokemuksia NextRahoituksesta?

Koska palvelu on uusi, on itse NextRahoituksesta vielä aika vähän sanottavaa, mutta enimmäkseen positiivista sellaista. Se käyttää suoraan Freedom Rahoitus Oy -emoyhtiönsä platformia eli kyseessä on käytännössä identtinen järjestelmä kuin sillä ja kyseinen yritys on erittäin tunnettu Suomessa ja muualla Pohjoismaissa.

Tämän perustan pohjilta myös NextRahoituksen voi nostaa heti korkealle ja kehut se erityisesti ansaitsee sen täydellisestä yksinkertaisuudesta. Hakiessasi lainaa, siirryt suoraan asiaan ja mitään ylimääräisiä vaiheita tai tilpehööriä ei ole lisätty välittäjäpalvelun kotisivuille.

Myös mobiililainaaminen on ihan yhtä helppoa kuin hakemuksen tekeminen tietokoneella.
 

Entäpä ne teidän kokemukset? Niitä voit jakaa kommentoimalla:

 

1 Comment
 1. Vastaa _xY_:hmm 30.12.2017 at 14:06

  Toimiiko palvelu kun saan vaan joka hakemalla saman tarjouksen, ensin kesti 15 minuuttia noin ja nyt kahdella ja kolmannella kerralla sama tarjous ja kestoaika ehkä kahdestan neljää minuuttia?

Kommentoi