Rahoitu on arjen tehoapuri: Lainaa 2000-60.000 €

Tarvitsetteko lainaa ilman vakuuksia tässä ja nyt, fiksusti ja pienellä korolla?

Yllättikö arki ja haluaisitte parhaan vakuudettoman lainan suoraan hopeatarjottimella tarjoiltuna?

Uusi 2018 vuoden lippulaiva, Rahoitu, on palvelu, joka tarjoaa parhaat puitteet edulliseen 2000 – 60.000 € lainaan.

Jos kiinnostuit, suosittelemme lukemaan lisää tästä yksinkertaisesta, mutta äärettömän tehokkaasta lainanvälittäjästä.

Palvelu on tehty suomalaisille suomalaisten toimesta eli se on kotimaista lujaa laatua. Rahoitu auttaa ja kilpailuttaa heti Tämä uusi välittäjä tekee suomalaisten lainaamisesta helpompaa juuri sillä hetkellä, kun kaikki varmasti uskoivat, että mikä tässä enää voi helpommaksi mennä. Rahoitu -palvelu rauhoittaa taloutesi lainalla, jonka korko pärjää yli 99 prosentille sen kilpailijoista mukaan laskien myös pankit kivijaloilla ja sadan vuoden kokemuksellaparhaat tarjoukset sen tarkkaan valikoidun yhteistyökumppaniryhmän kautta.

Palvelu on raudanlujassa yhteistyössä mm. monien maineikkaiden pankkien ja useiden rahoituslaitoksien kanssa. Lainan todellinen vuosikorko on alkaen vain 4,5 % – eli Rahoitu on ehdottomasti yksi pienikorkoisimmista.

— Lisäksi palvelu on maksuton, nopea ja riskitön; lähetä tarjouspyyntö, tutki tarjouksia ja tee sitten vasta peliliikkeesi ottaen jonkun tarjouksista vastaan tai jättämällä homman sikseen. —

Rahoitu suosittelee rauhoittumaan, sillä apua on saatavilla, mitä tulee lainan saamiseen: se tarjoaa nopeaa, turvallista ja täysin ilmaista välitystä kaikille 2000-60000 euron kulutusluotoille, asuntolainoille, joustoluotoille - tai vaikka autolainaa varten. Valitset vain sopivan lainamäärän ja laina-ajan, loput maksuton palvelu hoitaa sitten ihan itsestään. Rahoitu.fi auttaa, se on vuoden lippulaivapalvelu ja siitä on mahtavia kokemuksia ilman riskejä

 

Siirry Rahoitu-palvelun sivuille >>

 

Mitä Rahoitu -palvelu vaatii, että hakemus menee läpi?

Ei paljoa, mutta seuraavat perustiedot pitää olla kunnossa:

 • Hakijan pitää olla vähintään 18-vuotias
 • Luottotiedot täytyy olla tip-top kunnossa eli maksuhäiriömerkintä tarkoittaa kielteistä vastausta
 • Hakijan taloustiedot otetaan huomioon, mutta pienilläkin tuloilla / eläkkeellä voi saada lainaa (ei erikseen määritettyä tulomäärää)
 • Tarvitset osoitteen Suomessa (kiinteä, tarkistetaan väestörekisterikeskuksen kautta) ja tilinumeron kotimaisessa pankissa
 • Sähköpostiosoite ja verkkopankkitunnukset (lue lisää: -artikkeli verkkopankkitunnuksilla lainaamisesta) ovat näiden lisäksi ne kaksi työkalua, joita hakijalta vaaditaan.

 

Esimerkki lainan korosta:

Koska palvelun mahtava tehoarsenaali kattaa noin 20 pankkia, on koroissa ja tarjouksissa eroja. Kaikki tarjoukset ovat henkilökohtaisia ja räätälöity asiakkaan riskiprofiilin perusteella.

Rahoitu ei itse määritä korkoa, mutta käyttääkin sen sijaan voimavaransa etsien sinulle edullisimman (alk. 4,5% todellinen vuosikorko) lainan. Pääset jatkamaan palvelun kotisivuille alapuolella olevaa kuvaa napsauttamalla.

Koska lainassa on kaikki puolellaan ja todellinen vuosikorko alkaa reilusta neljästä prosentista, ei jäljelle jää mitään syytä, miksei lainatarjousta kannattaisi pyytää myös sieltä. Mietintämyssy on hyvä säilyttää käärinliinoihin asti, mutta tarjouksien pyytäminen tuotteesta kuin tuotteesta kannattaa aina. Vain kilpailuttamalla voit säästää ja säästöt voivat yltää tuhansiin euroihin asti

Lainaesimerkki: Jos poimitaan esimerkiksi 10.000 euron kulutusluotto, jossa on 60 kuukauden (5 vuotta) maksuaika, on vuosikorko 12,6 %.

Päälle lisätään 95 euron avausmaksu ja kuukausittainen 5 € tilinhoitopalkkio. Todellinen vuosikorko kaikki kulut mukaan laskien on 14,9 %. Maksatte lainasta 233 euroa / kk, yhteensä 13.958 euroa.

Vinkki: Voit verrata muut 10000 euron lainat täältä, niin saat varmuudella edullisimman tarjouksen. Voit säästää 500 – 1000 euroa ja pyytämällä tarjouksen esimerkiksi 3 eri paikasta, aikaa menee korkeintaan tunnin verran.

Muita summia ja tarkempaa kokonaiskuvaa voit tutkia lainavertailun kautta täältä, mutta törmäät kuitenkin samoihin nimiin, niin tämä ei ole välttämättä aiheellista.

 

Kokemuksia palvelusta – Rahoitu mukaan kärkiporukkaan 2018 vuonna.

Rekisteröityminen palveluun ja sen käyttäminen on tehty todellakin helpoksi ja kukaan ei varmasti törmää ongelmiin tässä vaiheessa. Rahoitu muistuttaa ominaisuuksiltaan paljon yhtä Suomen suosituimmista: Rahalaitos -palvelua – ja varmasti aiheuttaa hieman kilpailupaineita sinne suuntaan.

Välittäjäpalvelussa myös mobiilipuolen käyttäjät on huomioitu ja hakemus lähti testissä ennätysvauhdissa Huawein peruskäyttöluurillakin aikaan 2 minuuttia, 16 sekuntia. Ei paha, vai mitä?

Rahoitu on ehdottomasti yksi (monien muiden joukossa) parhaimmista palveluista, kun katsotaan & vertaillaan viittä tärkeintä lainaajan peruselementtiä: käyttäjäystävällisyyttä, helppoutta, nopeutta ja lainan edullista korkoa sekä muita järjestelyitä/ominaisuuksia.

Ilmainen palvelu houkuttaa ja OmaRahoitu -Onlinessa kaikki hoituu nätisti

Suosittelemme kokeilemaan ilmaista palvelua, sillä melko suurella varmuudella halvin laina löytyy juuri sieltä. Myös omat kokemukset voi antaa meille alapuolella olevaan kommenttikenttään (ei vaadi rekisteröitymistä). Kiitos kaikista palautteista etukäteen, sillä ne ovat aina tervetulleita.

Kun olet rekisteröitynyt ja jättänyt hakemuksen, voit hallinnoida ja vertailla tarjouksia OmaRahoitu -palvelussa, jonne saat käyttäjätunnukset, kun tili on luotu. Lisäksi sinulle tarjotaan aina ilmaista henkilökohtaista neuvontaa lainaan liittyvissä asioissa sekä itse hakuprosessissa. Hakeminen lähtee liikkeelle lainalaskurista, joka näyttää tältä (itse hakemukseen pääset, kun klikkaat vihreää painiketta, joka näkyy hieman ylempänä)

Lainalaskuri on hakemuksen perusta ja siihen skrollaat lainamäärän ja maksuajan pituuden omaan makuun, kalenteriin ja budjettiin sopivaksi, jonka jälkeen pääset jatkamaan hakemuksen yksinkertaiset loppuvaiheet maaliin. Suoraviivainen hakeminen on nimenomaan Rahoitu-palvelun käsialaa!

Nopeus ja lainojen vakuudettomuus ovat myös kortteja, joita palvelu nostaa ansaitusti esiin

Verkko on alustoista nopein ja Rahoitu hyödyntää kaikkia sen tuomia etuja. Nopea palvelu ilman, että laatu kärsii on tekijä, joka tekee välittäjästä erityisen houkuttelevan. Saat lähes reaaliaikaista palvelua, sillä Rahoitu käy jatkuvaa ”24h -dialogia” sen yhteistyöpankkien kanssa.

Se ei paljasta täysin (mutta kuka nyt loistavaa teknologiaan muille paljastaisi), kuinka systeemi/prosessi toimii, mutta homma on läpinäkyvää, selkeää ja kaikki kumppanit ovat Suomen Finanssivalvonnan hyväksymiä pankkeja tai rahoituslaitoksia.

Kaikki sen lainat myönnetään (tai välitetään) ilman vakuuksia ja takaajia, edellytyksenä on kuitenkin, että maksukyky on sillä tasolla, ettei lainanlyhennykset kärsi tai talous ota liikaa lunta tupaan – tai varsinkaan täytä sitä maksumuistutuksilla.

Pysyvätkö tiedot salassa ja entäpä turvallisuuden laita muuten?

Koko verkkosivusto ja täten myös hakuprosessi on suojattu viimeisimmällä TLS-suojausteknologialla (tunnettiin aikasemmin nimellä SSL), joten turvallisuuspuoli on kunnossa.

Rahoitu -palvelulle on myös annettu lupa ja kunnia käyttää suomalaista Avainlipputunnusta, joka nostaa luotettavuuskäyrän ylöspäin niin korkealle kuin se vain voi yleensäkin ulottua.

 

Palvelun yhteystiedot ja asiakaspalvelu:

 • Aukioloajat: Maanantaista perjantaihin kello 09:00 – 16:00.
 • Asiakaspalvelu: info@salusgroup.fi
 • Puhelinnumero: 03-4109-2000
 • WWW-sivu: https://www.rahoitu.fi
 • Osoite: Malminrinne 1B, 00180 Helsinki
 • Yritys: Oy Salus Group Ab

Voit ottaa yhteyden asiakasneuvojaan myös Chatin kautta ja henkilökunta auttaa teitä parhaansa mukaan arkisin asiakaspalvelun aukioloaikoina.

 

1 Comment
 1. Vastaa blank arvo 30.11.2019 at 17:11

  Rahoitu antaa tarjouksia tiedoksi vielä myöhäänkin eli koska meillä on ollut hyvin aikaa niin ollaan mietitty vaihtoehtoja vaikka enää tarvii. 8 päivää odottelua ja iski paras tarjous ja emme saisi omasta pankista lähelläkään tätä korkoa (tulot keskivertoa). Hyvä maku jäi suuhun ja kilpailuttaa suo kyllä ain

Kommentoi

Olethan ihminen? *