Sähkömittari

Sähkömittari välittää aina mahdollisimman edullisen sähkösopimuksen & yleensä useampia tarjouksia sen sähköisien suomalaisten kumppaneiden kautta. Nykyään kannattaa ehdottomasti suosia sähkön kilpailutuksessa myös palveluita, jotka tarjoavat välityksen kautta sähköä vähintään samoilla kustannuksilla, kuin mitä sinulle tarjottaisiin suoraan sähköyhtiön kautta.

Sähkömittari kokemuksia ja esittelySähkön edullinen hinta ei ole mikään taikatemppu Sähkömittarilta, vaan se pystyy sen suuren kumppaniverkoston kautta tarjoamaan yritykselle itselleenkin suotuisilla katteilla kuluttajille sähköä parhailla kuluilla. Tämän toteaminen on helppoa ilmaisen sähkön kilpailutushakemuksen täyttämiskaavakkeella netissä, jonka jälkeen näet tarjouksia välittömästi.

Et ole sitoutunut ottamaan sopimustarjouksia vastaan, vaan puhdas sähkövertailu onnistuu myös sen ollessa vielä samalla täysin ilmaista.

Hae halvin sähkösopimus >>

Sähkömittarin kampanja voimassa vielä toistaiseksi

Joulun aikana sähkön kilpailuttajia hemmotellaan! Kaikki, jotka solmivat Sähkömittarin kautta uuden sähkösopimuksen saavat myös ilmaisen risteilylahjakortin loppiaiseen mennessä. Tässä siis vielä kirsikkana kakun päälle yksi ylimääräinen syy laskea nykyisen sähkön kustannuksia.

Miksi sähkön hinta kannattaa kilpailuttaa?

Jos säästäminen kiinnostaa, niin tässä on ehdottomasti se tärkein syy. Varsinkin vielä nyt, kun se on paljon helpompaa kuin ennen ja netin ansiosta meidän kaikkien on paljon helpompi ottaa kaikki hyöty irti säästämisestä.

Muita syitä:

  • Saat sähkösopimuksen heti
  • Kaikkeen menee aikaa 2 minuuttia
  • Voit toistaa prosessin joka vuosi, sillä hintakilpailu on kovaa
  • Et maksa palvelun käytöstä mitään
  • Tarjolla ajoittain myös kampanjaetuja (kuten risteilylahjakortteja) kaupan päälle

Mitä enää siis odotat? Tartu halpaan sähköön >>

Sähkömittari kokemuksia

Sähkömittari toimii täydellisesti etsien sinun asuntoon sekä asuinalueelle parhaat sähkösopimukset. Sen hyödyntämä uusi teknologia mahdollistaa nopeuden, toimintavarmuuden ja tarkat tämän päivän matalimmat hinnat. Kaikki annetut tiedot käsitellään luottamuksellisesti suojatussa verkkotilassa.

Sähkötyypit – Kolme eri vaihtoehtoa

Voit myös valita sähkön sen käyttötarkoituksen mukaan, joista yleisin on yleissähkö, mutta myös kausisähkö- ja yösähkömahdollisuudet ovat tarjolla. Tässä on siis otettu huomioon kaikki suomalaiset sähkönkuluttajat, myös kesämökkiläiset. Palvelun kokemukset ovat loistavat ja sen on todennut jo lähes 300 000 suomalaista.

Suomalaiset entistä hanakampia säästäjiä

On myös ilo huomata, että monet hyödyntävät ilmaisen palvelun sekä 2-minuuttisen joka vuosi, yleensä ennen talvea, jolloin sähkön hintaa voi hivuttaa alas parhaassa tapauksessa joka vuosi. Erityisesti omakotitalotaloudet ovat tarkempia sähkön kanssa, sillä luonnollisesti, mitä suuremmasta asunnosta on kyse, sen parempiin säästöihin pääset. On myös hyvä huomata muidenkin huomanneen, että esim. tuttu, iso & turvallinen Fortum ei ole suinkaan aina se halvin sähköntarjoaja.

Tässä ei kannata jahkailla, vaan sähkö kannattaa kilpailuttaa tässä ja nyt, koska todella moni yllättyy, kuinka paljon todellisuudessa voit säästää! Myös ilmainen sähkön kilpailutus on lisännyt palvelun käytön suosiota yli kymmenkertaisesti.

Sähkömittari ja yritys sen takana sekä asiakaspalvelu

Sähkömittarin omistaa suomalainen yhtiö, LVS Brokers Oy, joka vaikuttaa Helsingissä Y-Tunnuksella 2521965-8. Asiakaspalvelu on helppo tavoittaa sähköpostilla asiakaspalvelu@sahkomittari.fi -osoitteesta, mutta tämän on huomattu palvelun yksinkertaisuuden takia erittäin harvinaista kuluttajien keskuudessa, sillä sähköposteja ei satele ihan harvasen päivä.

Halvempi sähkö 2 minuutissa!