Tuohi Mastercard -luottokortin tiedot ja kokemuksia

Tuohi-Mastercard on kätevä apu paikkaamaan ne yllättävät menot ja pakkokuluja teettävät tilanteet, joita arki aina väistämättä tuo tullessaan.

Sen hakeminen onnistuu nettihakemuksella todella helposti ja päätöksenkin saat tietää nopeasti.

Tuohi-luottokortilla nostat käteistä joka puolella maailmaa (Suomessa Otto-automaatit & maailmalla kaikki automaatit, joissa ”MasterCard -tuki”, joka lukee yleensä automaatin kyljessä) ja voit maksaa sillä yli 100 miljoonassa eri paikassa ympäri maapalloa.

Tuohi-kortti käy tietenkin vielä verkko-ostoksiin, eli sen avulla teet myös verkkoshoppailutkin turvallisesti.

Luottokorttiin on haettavissa 2000 – 10.000 euron luottoraja, jota voit toivoa hakemuksessa, mutta se päätetään lopulta jokaiselle hakijalle erikseen tehtävän luottokelpoisuusarvion pohjalta.

Jos siis haet kymppitonnin luottorajaa, voi olla, että Tuohi tarjoaa sinulle vastineeksi 5000 euron luottorajaa.

Tuohi Mastercard

 

Mitä minulta vaaditaan Tuohi -luottokortin saamiseen?

Tuohi Mastercard maksuaika- ja luottokortin myöntäjänä on aina Nordea Rahoitus Oyj. Luottokortti on saatavilla kaikkien pankkien asiakkaille.

Tarkat vaatimukset

 • Hakijalta edellytetään vähintään täysi-ikäisyyttä.
 • Vakituista asuinpaikkaa (osoitetta) Suomessa.
 • Luotto- ja oikeustoimikelpoinen Suomessa.
 • Säännöllisiä tuloja (palkka, eläke tai muut etuudet).
 • Hakijalta ei saa löytyä maksuhäiriömerkintöjä ja raha-asiat on pitänyt hoitaa moitteettomasti.

 

Poikkeuksena korttia voidaan myöntää myös opiskelijoille:

Kyllä vain, luit aivan oikein! Voit saada Tuohi -luottokortin myös, jos olet AMK- tai yliopisto-opiskelija ja olet vastaanottanut opiskelupaikan virallisesti Suomessa.

Opiskelijoilta ei vaadita säännöllisiä tuloja kortin saamiseen. Tarvitset luottokorttihakemuksessa liitteeksi kopion opiskelijakortista tai opintosuoritusotteesta (esim. Helsingin yliopisto, mutta jokaiselta koululta löytyy omansa).

Opiskelija-luottokortin luottoraja voi olla korkeintaan 2000 euroa.

Huomioitavaa kaikille hakijoille: Jos olet ”siinä ja siinä” -tilanteessa, myönnetäänkö luottokorttia sinulle vai ei, voit saada postiin ilmoituksen lisävaatimuksista.

 

Tietoa luottokortin ominaisuuksista:

 • Tuohi -luottokortti toimii maksuvälineenä kaikkialla maailmassa ja ihan koti-Suomessa arjen iskiessä.
 • Lisäksi se on vuosimaksuton kätevä vararahasto, josta saat nostettua ”tuohta” nopeasti, mikäli sellaiselle ilmenee tarvetta.
 • Saat myös sen avulla hyvitystä hinnoista.

Tuohi on ominaisuuksiltaan hyvin ”perustyyppinen” luottokortti, eikä se eroa muista korteista merkittävästi.

Tutustu myös muihin kortteihin, kuten vuoden 2022 suosituimpaan Bank Norwegian luottokorttiin, tai ei enää niin suosittuun Finnair Plus Mastercardiin tai aina toimivaan Stockmann Mastercardiin.

 

Et maksa kortista vuosimaksuja tai yllätyskuluja ja sillä teet käteisnostot tai nostat rahaa omalle pankkitilille helposti.

Samalla tietenkin hoidat sillä kaikki verkossa suoritettavat ostokset. Luottorajan korottaminen on mahdollista ja siitä voi laittaa ehdotuksen ePalvelussa tai olla yhteydessä suoraan asiakaspalveluun.

 

Tuohi ePalvelu – Tarkista saldo, tee nostoja & hallinnoi korttia.

Tuohi tarjoaa kaikille kortin saaneille ilmaisen ePalvelun, johon saat kirjautumistiedot kortin toimittamisen yhteydessä.

Palvelua käytät kätevästi puhelimellakin ja näet sieltä esimerkiksi avoimen saldon tai voit hoitaa rahojen siirtelyn reaaliajassa muutamassa minuutissa.

Tämän saman voit myös hoitaa Nordean verkkopankissa, mikäli olet Nordea -pankin asiakas.

 

Millainen Tuohi -Mastercardin luoton korko on?

Tuohi -kortin todellinen vuosikorko esimerkiksi 1500 euron nostetulle luottosummalle on 24,6 % (10/2022).

Tässä on myös huomioitu kuukausittainen tilinhoitopalkkio. Korko siis lasketaan aina 3kk euribor-koron + 14 % korkokannan sekä 5 euron / kk tilinhoitopalkkion mukaan.

Vuosiveloituksia tai avausmaksua kortin hankinnasta ei peritä.

Emme pidä kyseistä luottokorttia mitenkään erityisen edullisena tai hyvänä.

Vertailun vuoksi kannattaa katsastaa muut kortit ja tiedät tarkemmin, mistä paras luottokortti löytyy ja olet myös paremmin hintatietoinen yleisesti.

Ei korot kuitenkaan mahdottomasti kirpaise, mutta edullisempia korttejakin on tarjolla. Tarkempaa tietoa hinnastosta löydät myös Nordealta.

Huomioi, että jos tarvitset lyhytaikaista lainaa nopeasti tilille, voi tavallinen laina olla luottokorttia edullisempi ja parempi ratkaisu. Tuohen kortin todellinen vuosikorko on kuitenkin yli 20 %, joka on keskivertoa korkeampi korkea.

 

Kokemuksia Tuohi Mastercard -luottokortista

Tuohen kortti on kelvollinen perusluottokortti, josta kokemukset ovat kaikkineen hyvänpuoleiset. Erityisenä plussana siinä voidaan pitää mahdollisuutta saada luottokorttia opiskelijanakin, mikäli opiskelut ovat AMK:ssa tai yliopistossa.

Tuohen hakeminen on helppoa ja se on joustava luottokortti, josta et maksa vuosimaksuja, mutta korko siinä ei ole mikään edullisin. Kalliista luottokortista ei kuitenkaan voida missään tapauksessa puhua.

Kortin haet helposti yksinkertaisella kaavakkeella, johon tarvitset vain verkkopankkitunnukset ja sen ominaisuuksien, saldon tarkkailun & maksujen hallinnointia hoidetaan ePalvelun kautta, johon pääset kirjautumaan palvelun kotisivuilla.

 

Kortin myöntäjäyritys & asiakaspalvelun tiedot:

 • Yritys taustalla: Nordea Rahoitus Suomi Oy.
 • Y-tunnus: 0112305-3.
 • Osoite: Aleksis Kiven katu 9, 00020.
 • Asiakaspalvelu: Palvelee numerosta 0200 86210 (arkisin klo 08:00 – 18:00 (pvm/mpm).

Voit myös asioida luottokorttiin liittyvissä asioissa sen ePalvelussa tai Nordean verkkopankissa (mikäli olet Nordean asiakas).

Kadonnut luottokortti? Sulkupalvelu auttaa

Soita heti kortin sulkupalveluun numeroon 020 333  (pvm/mpm), joka on auki 24 tuntia vuorokaudessa.

 1. eekka 15.10.2017 at 06:45

  Huomasin tässä olevan hintaturvavakuutuksen, Mutta:

  Mitä hyötyä koko vakuutuksesta on jos sitä ei saa mistään kalusteista, tarjouksista tai ammattikäyttöön hankituista tuotteista niinkun heidän sivut sanoo ja korkein korvaus on 500 euroa.. Onko tuosta ylipäätänsäkään siis mitään hyötyä? Ja siis mitä tämä tarkoittaa ”kattaa jatkossa tehtävät ostot” ? Tuo sävähtää siihen, että tuo on yhtä tyhjän kanssa eli vain lisätty ominaisuus parantamaan korttia promoottorina.