Stockmann Mastercard kokemuksia ja tiedot

Stockmann MasterCard on heidän omien sanojensa mukaisesti todellinen täyden palvelun 1500-10.000 euron luottorajan kortti, joka pohjautuu lukuisiin kanta-asiakasetuihin ja tämän päälle saat maksuaika- & luottokortin, joka on kaikille tuttu MasterCard eli se toimii maksuvälineenä kaikkialla maailmassa.

Löydät artikkelista tärkeimmät tiedot, sen ominaisuudet, kuinka kortin hakeminen käy ja millaisia kokemuksia luottokortista yleensäkin on.

Kuka voi saada Stockmann kortin ja kuinka sitä haetaan?

  • Vaatimus kortin saamiseen on vähintään 18 vuoden ikä
  • Sinulla on säännölliset tulot palkkatuloina tai eläkkeenä
  • Olet hoitanut raha-asiat hyvin ilman luottotietomerkintöjä
  • Asut vakituisesti Suomessa ja sinulla on minkä tahansa suomalaisen pankin verkkopankkitunnukset

Sinun ei siis tarvitse olla enää Nordea pankin asiakas.

Voit hakea korttia, jos sinulla on verkkopankkitunnukset seuraavissa pankeissa: Nordea, Danske Bank, Handelsbanken, OP, S-Pankki, Ålandsbanken, LähiTapiola, POP-Pankki, Aktia tai Säästöpankkki.

Luottokortin myöntämispäätöksen tekee Nordea Rahoitus Suomi Oy (ei itse Stockmann).

Stockmann Mastercardilla hoidat ostokset netissä ja saat jopa 10000 euron luottorajan.Luottorajan määrittää myös Nordea, jota voit hakea 1500 – 10.000 euron väliltä.

Huom. Voit myös hakea samalla Stockmann Mastercard -rinnakkaiskortteja yli 15-vuotiaille samassa taloudessa asuville perheenjäsenille.

Mikäli et ole vielä Stockmann kanta-asiakas, tapahtuu jäsenyyden saaminen kaikkine etuineen samalla, kun haet itse luottokorttia.

Luottokortin hakeminen tapahtuu netissä:

Hakemuksen ja lisätiedot tarkemmin löydät kätevästi täältä ja voit täyttää sen tunnistautumalla pankkitunnuksilla. Luottopäätös annetaan sinulle jopa alle 10 minuutissa.

Joltain hakijoilta, jotka ovat ”siinä ja siinä”, saavatko he päätöksen, voivat saada lisätarkistuspyynnön, joka lähetetään kirjallisena kotiosoitteen. Korttiin pystyt myös hakemaan verkossa korotusta, mikäli sinulta löytyy jo sellainen.

Hyväksytty Stockmann Mastercard luottokortti toimitetaan teille noin 4 -5 arkipäivän kuluessa. Kyseessä on nykyajan helppokäyttöinen ja samalla ”helppohakuinen” luottokortti!

Jos haluat vertailla luottokorttien lomassa lainoja ja mahdollisesti kertaluonteinen rahoitus saattaisi olla parempi ratkaisu, löydät kattavan lainavertailun tästä.

Kortin ominaisuuksista

Joustavalla luottokortilla asioit yli 100 miljoonassa ostopaikassa ja sinulla on käytössäsi miljoonia automaatteja ympäri maailman. Kortin yhteydessä saat samalla käyttöön MyStockmann -kanta-asiakkuuden sekä sen tuomat edut ja 50 euron edestä pisteitä.

Verkkomaksut teet aina turvallisesti ja voit siirtää luotolta rahaa suoraan omalle pankkitilille luottorajan sallimissa määrin. Lähes jokainen verkkokauppa ympäri maailman hyväksyy MasterCardin, joten tämän suhteen ei varmasti ole mitään ongelmia.

Sinulla on myös mahdollisuus hakea rinnakkaiskorttia vähintään 15 vuotta täyttäneelle perheenjäsenille, jolla on luottotiedot kunnossa.

Lisäksi sinulla on käytössä kaksi lyhennysvapaata kuukautta vuotta kohden (ei kuitenkaan peräkkäisinä kuukausina).

Millainen korko luottokortissa on?

Kortin hakeminen ja rinnakkaiskortit ovat ilmaisia, joten mitään avausmaksua ei näistä peritä.

Saat myös kaikille kortilla tehdyille ostoille aina 30 vuorokautta korotonta maksuaikaa.

Pidemmän ajan luotto, esimerkiksi 12 kuukaudeksi kuitenkin maksaa ja todellinen vuosikorko laskettuna esim. 1500 euron nostetulle tai käytetylle luotolle on 24,1 % ja kokonaisluottohinta 1684 euroa, kun nimelliskorko on 3 kuukauden euribor (11/2020) + 12,5 % ja laskussa on huomioitu 4 euron kk-tilinhoitomaksu ja 3 euron paperilaskuveloitus.  Löydät vielä luottokortin kuluista tarkemmin Nordean sivuilta, jos esim. tiedot eivät ole ajan tasalla.

Kokemuksia Stockmann MasterCard -luottokortista

Stockmann Mastercardista on hyviä kokemuksia, jota käyttäessänne saatte maksutapaetua heti, josta on omat hyötynsä, mutta epäselväksi jäi esimerkiksi palvelun kotisivulta löytyvä ilmoitus, ”etu on voimassa toistaiseksi”.  Mitään tarkempaa selvitystä tälle ei ole, mutta joku varmasti pystyy sen jostain syövereistä kaivamaan.

Hyöty jää myös vähäiseksi, jos kortti ei ole aktiivikäytössä, mutta suhteellisen moni kortin haltija ei hae korttia suoraan niinkään sen etujen takia, vaan helpon saatavuuden ja luottokortteja ei voi koskaan olla lompakossa liikaa.

Itse luottokorttina taas kortilla hoidat kaikki maksut, lento- ja hotellivaraukset sekä verkko-ostokset turvallisesti, luotonantajana toimii Nordea Rahoitus Oyj.

Luottokorttiin on mahdollista saada 500 – 10.000 euron luottoraja (vertaa Bank Norwegian luottokorttiin) ja kortissa on myös mahdollisuus saada rinnakkaiskortti esimerkiksi lapselle käyttöön hätävaraksi.

Jos sinulla on tili Nordessa, voit linkittää kätevästi korttiin debit-ominaisuuden, jolloin voit päättää, maksatko laskun suoraan pankkitililtä vai luotolta, joka on plussaa. Tämä koskee kuitenkin siis vain Nordean asiakkaita.

Tiedot luotonmyöntäjästä ja asiakaspalvelutiedot:

  • Aleksis Kiven katu 9, 00020.
  • Nordea Rahoitus Suomi Oy, Y-tunnus 0112305-3.

Voit myös asioida korttiin liittyvissä asioida Nordean verkkopankissa tai nostaa rahaa puhelimitse 24h vuorokaudessa soittamalla numeroon 0200 86210 (vaatii tunnistaumisen).

Kortin sulkupalvelu on voimassa 24h / vrk numerossa 020 333 (pvm/mpm).

  1. asa jaakko 19.10.2017 at 16:09

    Oma lompakko pitää kortin sisällään jostain alkuajoista lähtien enkä koskaan käyttänyt paitsi kerran ja lasku meni väärään paikkaan. Edut vähäiset koska en käy stockalla koskaan kalliuden takia ja tunnusluku hukassa jo vuosien ajan, joten en nostaisi korttia suureen arvoon. Stockmann on aika nähty juttu muutenkin monella tavalla. Kallis = Eikä anna juur mitään, paitsi tuon kalliin hinnaan