Velkojen järjestely tekee taloudestasi helpompaa!

Oletko hankkiutunut epämukavaan tilanteeseen yliarvioimalla oman maksukykysi ottamalla liikaa lainoja?

Onko velkojen määrä kasvanut turhan suureksi ja käyt joka päiväistä kamppailua niiden kanssa?

Haluaisitko järjestellä velat nyt kuntoon pienentäen kuukausittain maksettavan lyhennyserän määrää?

Velkojen järjestely ei oikeastaan ole missään määrin haastavaa tai työlästä.

Harva suomalainen tietää, että esimerkiksi yksinkertaisella ja maksuttomalla lainojen yhdistelyllä velat on helppo laittaa parempaan järjestykseen.

Tämä maksuton järjestely on mahdollista kaikille luottokelpoisille ja säännöllisiä tuloja tienaaville suomalaisille.

Jos koet, että velkojen järjestely voisi helpottaa sinun talouttasi, suosittelemme lukemaan artikkelin loppuun.

 

Missä ja miten velkojen järjestäminen toimii?

Jos haluat päästä vanhoista veloista eroon ja vaihtaa useammat pikavippi- ja tililuottolaskut, osamaksulaskut sekä luottokorttivelat paljon toimivampaan, kiinteäkorkoiseen ja edullisempaan pankkilainaan, on tämä järjestely helposti toteuttavissa.

Verkossa toimii lukuisia palveluita, jotka tarjoavat joko suoraan pankkilainaa / kulutusluottoa tai välittävät sitä ja lainan voi käyttää kaikkien vanhojen velkojen kuittaamiseen.

Tässä on listattuna palveluita, joiden kautta hoidat vanhat laskut pois päiväjärjestyksestä laakista yhden hakemuksen taktiikalla.

Bank Norwegian on tunnettu pankki, jossa sinä hoidat raha-asiasi ja taloutesi rapakunnosta mahtikuntoon!

Bank Norwegian on uudempi tuttavuus Suomessa pankkina, vaikka sen osaomistaja Norwegian lentoyhtiö taas on useimmalle hyvinkin tuttu katukuvasta.

Tämä vakavarainen ja nyt jo hyvin suosittu pankki toimii digitaalisesti verkossa ja pankista pystyt hakemaan lainaa velkojen yhdistelyä varten 1000 – 50.000 euron väliltä.

Lainalle voit saada reilun ja pitkän jopa 15 vuoden maksuajan ja pankkilainan saa ilman mitään vakuuksia tai takaajia.

Laina maksetaan takaisin kerralla tai osissa ja saat välittömän lainapäätöksen!

Vaatimukset: 23 vuotta ikää, puhtaat luottotiedot, Suomen kansalainen tai vähintään 36 kuukautta Suomessa väestörekisteriin kuulunut henkilö, säännölliset tulot ja verkkopankkitunnukset.

Korko: Aina henkilökohtainen ja 4,99 % – 22,49 % välitä. Saat korkoehdot ruudullesi, kun luottokartoitus on tehty.

Esimerkkilaina: 10000 euron kulutusluotto, 60 kuukaudeksi, 8,88 % nimelliskorolla kustantaa yhteensä 12815 euroa (212 euroa / kuukausi). Todellinen vuosikorko tässä esimerkissä on 10,82 %.

 

Rahalaitos järjestelylaina kokemuksia voi pitää todella positiivisena kaikin puolin.

Rahalaitos on välittäjäpalvelu, joka on vakuuttanut koko Suomen, että lainojen kilpailuttaminen ja järjestäminen kannattaa aina.

Rahalaitokselta pystyt saamaan helposti järjestelyluottoa valmiiksi kilpailutettuna jopa yli 20 lainanantajan kautta, jotka ovat pääasiassa pankkeja.

Lainaa on tarjolla 500 – 50.000 euroa 1 – 15 vuodeksi ja lainan maksun voit hoitaa sopivissa erissä joustavasti.

Korot ovat nyt myös laskeneet uusien yhteistyökumppaneiden tulon johdosta eli palvelusta saat entistäkin halvempaa luottoa!

Vaatimukset: 20 vuotta ikää, ei maksuhäiriömerkintöjä, säännölliset tulot (vähintään 7200 euroa / vuosi), Suomen kansalaisuus ja osoite Suomessa, nettipankkitunnukset, puhelinnumero ja sähköpostiosoite.

Korko: Korko on aina välittäjän päätettävissä siihen vaikuttaa erityisesti hakijan ilmoittamat tiedot (tulot / talous). Korko alkaa 4,5 %:sta ja voi nousta korkeintaan 50,5 %. Myös lainatulla summalla ja maksuajalla on vaikutus korkoon.

Esimerkkilaina: 10.000 euron laina, viideksi vuodeksi 10,4 % nimelliskorolla ja 10,91 % todellisella vuosikorolla maksaa kokonaisuudessaan 12.867 euroa. Lainan kuukausierä on tässä esimerkissä 214 euroa / kuukausi.

 

Velkajärjestyiden aatelinen, Zmarta, kilpailuttaa luotot heti ilman vakuuksia ja takaajia sinulle.

Zmarta on varma ja uuden tyyppinen valinta, joka hoitaa velkojen järjestelyn netissä ilmaiseksi.

Palvelusta saat haettua lainaa heti 500 – 50.000 euroa 1 – 15 vuoden lainaohjelmalla.

Korko on edullinen ja yhteisvastuullinen hakija sekä hyvät tulot vaikuttavat positiivisesti lainan kokonaiskustannuksiin.

Kaikki lainat saa haettua ilman vakuuksia, hakija ei tarvitse myöskään takaajaa.

Zmartalta saat yli kymmenen pankin tarjoukset sähköpostiin samana päivänä ja lainapäätöksen nopeasti!

Vaatimukset: 20 vuoden ikä, moitteeton maksuhistoria, säännölliset tulot, verkkopankkitunnukset, osoite Suomessa, matkapuhelin ja sähköposti.

Korko: Korko on riskiperusteinen ja yhteistyökumppanit päättävät sen luottokartoituksen avulla. Hyvän luottoluokituksen asiakkaat saavat parempia tarjouksia. Lainojen korko vaihtee 4,19 – 50,5 % väliltä, maksuaikaa on 1 – 15 vuotta. Korkoon vaikuttaa myös lainasumma.

Esimerkkilaina: 5 vuoden maksuajalla oleva 10000 euron luotto, kustantaa kuukaudessa 210 euroa. Nimelliskorko on 9,50 % ja todellinen vuosikorko, joka huomioi kaikki kulut on 11,27 %. Kk-erään lisätään 5 euron tilinhoitomaksu ja lainassa on 49 euron avausmaksu. Muita kuluja ei ole. Kokonaiskustannukset ovat 12.950 euroa.

 

Kun haluat lainaa luotettavasti ja järjestellä vanhan vippisekamelskan uuteen uskoon, ota Lendo.

Lendo on yksi suosituimmista, ellei jopa suosituin velkojen järjestelyihin netin kautta erikoistuneisiin luotonvälittäjiin.

Sen sujuvasta palvelusta saat yhden hakemuksen avulla jopa 10 – 20 eri lainatarjousta suomalaisilta pankeilta ja luotontarjoajilta.

Lainaa voi hakea yhdistelyyn / järjestelyyn alkaen 500 eurosta 50.000 euroon asti ilman takaajaa tai vakuuksia.

Korko lainoissa on kohtuullinen ja lainoille on tarjolla joustava 1 – 15 vuoden laina-aika.

Lendolla on ilo asioida ja palvelusta pystyt pyytämään omat ilmaiset tarjoukset hetkessä verkon välityksellä. Yksi 5 minuutin hakemus on jo tarpeeksi!

Vaatimukset: 20 vuoden ikä, puhdas maksuhistoria ilman luottotietohäiriöitä, säännölliset tulot, puhelinnumero, pankkitunnukset sekä sähköpostiosoite ja asuinosoite Suomessa.

Korko: Korko riippuu aina hakijasta ja sitä voi parantaa yhteisvastuullisella rinnakkaishakijalla. Se alkaa 4,5 prosentista ja voi nousta 50,5 %. Korkoon vaikuttavat hakijan taloustilanne, tulot sekä haettu luottosumma ja maksuaika.

Esimerkkilaina: 10.000 euron laina 5 vuodeksi kustantaa 215 € / kuukaudessa. Korkokulut ovat 2.884 euroa eli maksat yhteensä 12.884 euroa lainasta kokonaisuudessan. Nimelliskorko on 10 % ja todellinen vuosikorko 10,47 %. Tilinhoitomaksua tai avauskustannusta ei ole.

 

Muita palveluita, josta voit hakea järjestelylainaa netissä:

Jokaisesta palvelusta lainaa irtoaa korkeintaan 50.000 euroon asti.

 

Velkojen järjestely laina kannattaa – yli 30 000 suomalaista ponnistaa sen avulla pinnalle vuosittain!

Tiesitkö, että useat kymmenet suomalaiset ovat onnistuneet kääntämään talouden kurssin parempaan suuntaan velkajärjestelyn avulla?

Vähän se ottaa ja niin paljon se antaa. Talousasiat voi mennä solmuun joskus kenellä tahansa ja se ei ole häpeän aihe.

Silloin kannattaa nostaa leuka ylös ja mitä nopeammin reagoit, sen varmemmin saat raha-asiat taas takaisin kuntoon.

 

Saako pankista järjestelylainaa?

Kyllä vain.

Velkojen yhdistely ja järjestylaina hoituu helposti esim. Nordean, Danske Bankin, S-Pankin tai Osuuspankin kautta.Voit saada omasta pankista lainaa velkojen yhdistelyä ja järjestelyä varten, mikäli maksusuunnitelma on selkeä ja realistinen.

Esimerkiksi Nordea, Osuuspankki, Aktia, S-Pankki, Handelsbanken, Danske Bank ja Ålandsbanken tarjoavat omille asiakkailleen joustoluottoa vanhojen velkarästien hoitoon.

Pankit edellyttävät kuitenkin säännöllisiä tuloja ja puhtaita luottotietoja sekä mahdollisesti vakuuksia lainan saamiseen.

Jos sinulla on mahdollisuus hakea laina yhteisvastuullisesti rinnakkaishakijan kanssa, niin mahdollisuudet saada velkajärjestely luottoa parenevat huomattavasti.

 

Entä saako pankista lainaa pikavippien maksuun?

Tämäkään ei ole ongelma, jos tilanne ei ole äitynyt vielä niin pahaksi, että olet saanut itsellesi maksuhäiriömerkinnän.

Maksuhäiriömerkintää ei katsota pankeissa hyvällä ja sen saaneet eivät voi valitettavasti saada myönteistä lainapäätöstä.

Voit yhtä hyvin hakea pikavippien järjestelyyn lainaa yksityiseltä vertaislainana, kuten Fixuralta tai muilta nopeilta verkkolainapalveluilta.

Järjestely on hyvin tyypillinen, joten palvelut ovat tottuneet hoitamaan niitä.

 

Lue aiheesta muualla:

Sosiaalisen luototuksen tarkoituksena on pyrkiä estämään ylivelkaantuminen ja taloudellinen syrjääntyminen. Sosiaalisia luottoja myönnetään kuntien toimesta ja Suomessa jo yli 30 kuntaa tarjoaa sosiaalista luottoa.

Rahakorneri on puolueeton ja akkurantti lainavertailuun keskittynyt verkkosivu, joka välittää ja vertailee netissä toimivia lainapalveluita. Se on maksuton ja helppokäyttöinen verkkosivupohjainen palvelu. Palvelu on erityisen hyvä, jos sinulla ei ole mahdollisuutta asioida pankissa ja/tai haluat hoitaa velkojen järjestelyn / hakea järjestylainan netistä.

Suomessa toimii myös kuntien toimesta tarjottava lakisääteinen talous- ja velkaneuvonta, joka on kaikile suomalaisille maksuton palvelu. Sen avulla solmuun menneet raha-asiat saadaan usein ratkottua ilman sen suurempia ongelmia.

 

Kokemuksia tämän kaltaisista järjestelyistä.

Lainojen ja velkojen järjestelyt ovat osoittautuneet kannattavaksi jo satojen tuhansien suomalaisten kohdalla.

Meillä on erittäin hyviä kokemuksia kahden tyyppisistä järjestelylainoista: sekä pankkilainoista, että verkosta haetuista kulutusluotoistakin.

Pankkilaina on ”työläämpi” paperitöiden pakollisuudesta ja vaikeammin haettavissa, mutta sen korko on usein hiukan maltillisempi.

Se on kuitenkin hyvin rajoitettu vaihtoehto, sillä usein pankit myöntävät lainoja vain omille asiakkailleen.

Verkosta haettu kulutusluotto taas on todella helppo saada ilman vakuuksia tai mitään henkilötakauksia.

Kilpailun kiristymisen johdosta myös korko on hyvin kohtuullinen, joten kokemukset verkkoluotoista lainajärjestelyissä on erinomaiset!

 

6 Kommentit
 1. Vastaa blank Ronja korp 29.5.2018 at 10:21

  Pystyisin todellakin maksamaan yhdistelylainan lyhennyksen mutta koko haku vaikuttaa huijaukselta

  • Vastaa blank Ylläpito (Aaron) 29.5.2018 at 17:25

   Hei Ronja,

   Kertoisitko mikä haussa on huijausta tai tuntuu siltä? Yhdistelylaina myönnetään monen palvelun toimesta, jos olet maksukykyinen. Palveluthan tästä loppuen lopuksi hyötyvät, sillä pankit saavat korkonsa sinulta. Sinä puolestaan hyödyt pienemmästä korosta ja kokonaiskulujen vähenemisestä (sekä kuukausi- että vuositasolla). Molemmat voittavat paitsi kyseiset firmat, joihin olet tällä hetkellä velkaa ja joiden lainoista/veloista haluat nyt eroon velkojen järjestelyn avulla.

   Ystävällisin terveisin, Ylläpito

 2. Vastaa blank KaRo 17.7.2018 at 06:54

  Olen yrittänyt saada yhdistelylainaa yhdistääkseni kaksi lainaani yhdeksi, ei vain myönnetä kyseistä summaa mutta pienempiä kyllä tyrkytetään lisää! Olen vakityössä ilman maksuhäiriömerkintöjä (toistaiseksi)nyt lyhennykset yhteensä 700€ joista en selviä. Haluaisin todellakin raha asiat kuntoon ja yritän hakea apua siihen sitä saamatta.

 3. Vastaa blank Hartsa 13.3.2019 at 14:29

  Olen eri mieltä nimimerkki Karon kanssa. Apua ei saa todellisuudessa niin helpolla mistään kuin kuvitella voisi kun sitä tarvitsisi TOSIN kun kaikki raha-asiat pankin käskyjen mukaiset, menee hakemus myös yleensä läpi. Monessa paikassa noita lainapaikkoja mainostetaan huvikseen, mutta esim jotain lainaamoja ja collectoreita. Niistä ei tasan ikinä kukaan saa lainaa jos en minäkäään..

  • Vastaa blank Onerva 17.7.2019 at 18:10

   Yrittänyt myös saada lainojani yhdistettyä mutta ei onnistu miltään sivulta, pelkkiä asiakastietojen keräämisiä kaikki! Olen hyvin pystynyt hoitaa kaikki tähän asti kunnes omatalous ihan ulkopuolisista syistä meni pari kuukautta vinksalleen ja mahdotonta saada kaikesta taas kiinni. Vakituinen hyvä työ on mutta ei sillä ole mitään merkitystä.. pelkkää mainosten helinää kaikki!

   • Vastaa blank Ylläpito 18.7.2019 at 10:00

    Hei Onerva,

    Kiitos palautteesta. Oletko varma, että määrität kaikki kriteerit? Sillä jo pelkästään päivittäin myönnetään tuhansia lainoja juurikin velkojen yhdistelyyn/keskittämiseen. Yleisesti ottaen tässä riittää vähintään 20 vuoden ikä, puhtaat luottotiedot ja työ riittävien tulojen kanssa. Jos velkaa taas puolestaan on keräytynyt merkittävästi ja tarvitset esimerkiksi yli 50000 euron lainaa, on asian laita toinen. Myös omasta pankista kannattaa hakea velkojen yhdistelyyn parasta mahdollista ratkaisua. Asioilla on tapana järjestyä, kunhan sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä. Tämäkin asia kannattaa tarkistaa, sillä osa ei ole edes tietoinen, vaikka sellainen löytyisikin, kunnes sitten luottotietoja jossain elämänvaiheessa kysytään.

    Terveisin, Ylläpito

Kommentoi

Olethan ihminen? *