Eurolimiitti

Eurolimiitti on uudistumassa – lue lisää! Etsitkö joustavaa lainaa nopeasti netistä ja et halua kuluttaa sen etsintään aikaa päivä- tai edes tuntitolkulla?

Tarvitsetko rahaa heti tilillesi ilman paperitöitä (ja huolimatta pienistä tuloista)?


Mikäli vastasit johonkin kysymyksistä Kyllä, kannattaa jatkaa lukemista…

Vahvaotteisesta Eurolimiitti palvelusta on kertynyt hyvä nippu kokemuksia ja paljon kehujaJoustava viitisen vuotta sitten auennut Eurolimiitti piti Suomen uusin lainapalvelu -titteliä pitkään, mutta ei enää.

Voit hakea Eurolimiittiä maksutta 24/7 ja ensimmäinen nosto on aina koroton 30 vuorokauden ajan 1000 € saakka. Ei enää voimassa, mutta sen sijaan: Huom! 2019 vuoden korkomuutoksen myötä suosittelemme Eurolimiitin päätuotetta, Suomilimiittiä, joka on lanseeraamassa uutta lainatuotetta vielä 2019 vuoden loppuun mennessä.

Siirry lainahakemukseen >>

 

Tiedot Eurolimiitti-palvelusta lyhyesti:

Eurolimiitti on uusi joustoluotto suomessa tarjoten 3000e luottotilin josta nyt uutuutena ensimmäinen 1000e ensilaina on kuluton

 • Ikäraja: 21 vuotta.
 • Lainasummat: 10 – 2000€ (Vanhoille VIP-asiakkaille max. 4000 €)
 • Laina-aika: Minimilyhennys 10% joustolimiitistä kuukaudessa.
 • Joustoluotto ilman vakuuksia ja takaajia.
 • Helppokäyttöinen palvelu ja laina heti tilille.
 • Tee nostoja netissä tai puhelimella oman mielen mukaan.
 • Uusille asiakkaille aina ensilaina kuluitta 1000€ saakka.
 • VIP-asiakkaille jopa 4000 € luottoraja!
 • Maksuton hakemus netissä 24/7.
 • Saat lainapäätöksen heti hakemuksen lähetettyäsi.
 • Ei piilokuluja, läpinäkyvä hinnoittelu ja yksi halvimmista joustoluotoista.
 • Lainaajan ystävä: myöntää jopa 3 maksuvapaata kuukautta tarvittaessa vuodessa!

Hae lainaa palvelusta >>

 

Kenelle Eurolimiitti voidaan myöntää?

Kuka tahansa voi saada Eurolimiitti-hakemukseen myönteisen lainapäätöksen, kunhan kuitenkin seuraavat kriteerit täyttyvät.

Lainan hakijalta vaaditaan vähintään 21 vuoden ikää, puhtaita luottotietoja ja vakituista osoitettta Suomesta.

Hakemiseen tarvitaan nettipankkitunnukset tai mobiilivarmenne henkilötunnistaumiseen ja suomalainen tilinumero lainan maksuun.

Tarvitset myös puhelinnumeron (myös prepaid-liittymä tai salainen numero käy), johon saat vastauksen lainapäätöksestä. Lisäksi säännöllisillä tuloilla on aina positiivinen vaikutus luottopäätökseen.

Miten ja mistä voin hakea Eurolimiitti -lainaa?

Voit hakea Eurolimiitti-lainaa milloin vaan netistä sen nettipalvelusta ja hakemiseen ei mene viittä minuuttia pidempään.

Hakeminen on maksutonta ja saat vastauksen päätöksestä tekstiviestillä ilmoittamaasi puhelinnumeroon.

Lainapäätöksen saat palvelun aukioloaikoina heti eli parhaimmillaan lainan haku ja lainapäätös vie kokonaisuudessaan vain viitisen minuuttia!

Kuinka nopeasti saan rahaa tililleni?

Heti! Kun nostopäätöksesi on hyväksytty, rahat siirretään tilillesi heti.

Jos pankkisi on Nordeassa, Aktiassa, OP:ssa, Handelsbankenissa, Danske Bankissa, Säästöpankissa tai POP-pankissa, siirtyy nostorahat välittömästi tilille.

Jos pankkisi on jossain muualla, kestää nostossa yhdestä kahteen pankkipäivään. (Jos olet akuuttia kassavirtalisäystä vailla, suosittelemme kokeilemaan jotain toista lainapalvelua, lisää nopeita lainapalveluita löydät napsauttamalla tästä.)

Lainoja maksetaan joka päivä kello 08:00 – 22:00, kun Eurolimiitti on auki.

Muina aikoina tehdyt nostot käsitellään vasta seuraavan päivän puolella heti aamulla.

Siirry laina-hakemukseen tästä >>

 

Nostojen tekeminen joustoluotto -tililtä

Miniminosto limiitissä on 10 € kerrallaan ja voit päättää nostosumman kympin tarkkuudella.

Luottoraja on enintään 3000 € ja VIP-asiakkaana on mahdollista saada luottorajaa korotettua vielä 1000 eurolla 4000 € asti.

Jos olet nostanut vaikka 200 euroa limiitistäsi, voi nostaa samantien halutessasi lisää.

Jos nostat luottoa tekstiviestillä, ei viesteistä peritä mitään lisämaksuja, vaan maksat tekstarista saman verran kuin normaalista lähetetystä vietistä.

Rahan nosto tekstiviestillä

Kaikista helpoiten teet nostot tekstiviestillä.

 1. Rekisteröity ensin Eurolimiitti-palveluun, jolloin saat itsellesi henkilökohtaisen PIN-koodin.
 2. Lähetä tekstari numeroon 173172: EURO SUMMA PIN-KOODI, Esimerkiksi: EURO 1000 54321. Saat pian vastauksen puhelimeesi.
 3. Tämän jälkeen nosto pitää vielä vahvistaa lähettämällä samaan numeroon viesti: EURO OK.
 4. Rahat siirtyvät pian tilillesi muutamassa minuutissa!

 

 

Millainen korko lainassa on?

eurolimiitti korko

Eurolimiitin lainoissa on varsin edullinen korko verrattuna muihin joustoluoton tarjoajiin, Eurolimiitin nettisivuilla on pienimuotoinen vertailu, josta käy ilmi sen lainojen olevan edullisimmista päästä.

Uusille asiakkaille ensinosto on koron puolesta kuluton ja koska palvelu on uusi, tarkoittaa se käytännössä, että kaikki asiakkaat saavat ilmaisen ensinoston 500€ saakka. Tämä tarjous oli voimassa 2018 vuoden loppuun asti.

Kuluja kertyy vain nostoprovison verran, lainan koron ollessa 30 vrk ajan 0%.

Lainan avausmaksu on 0 €, eikä sinulta veloiteta mitään juoksevia kuluja, kuten kk- tai vuosimaksuja.

Korkoa maksetaan vain nostetusta luotosta ja mikäli nostotapahtumia ei ole, jäävät kulut tässä tapauksessa 0 euroon.

Vanhoille asiakkaille hinnoitelu näyttää tältä:

Nostot: 10-3000€ (10 euron tarkkuudella)

Nostoprovisio: 15% nostetusta lainasummasta.

Peruskorko: 5,99%

Lyhentäminen: Minimissään 10% auki olevasta saldosta kuukausittain.

Esimerkkilaina:

300 € laina uusille asiakkaille 30 vuorokauden maksuohjelmalla kustantaa vain 45 € (15% nostoprovisio), joten lainasta takaisin maksettava summa kokonaisuudessaan on 345 €.

Eurolimiitin UVV:

UUV eli ”Usein vastatut vastaukset”, niin kuin Eurolimiitti nettisivullaan esittää:

Voinko saada laskun halutessani sähköpostiin?

Kyllä se on mahdollista! Voit päättää laskun muodon Eurolimiitin nettipalvelussa, vaihtoehtoina ovat lasku kirjeitse kotiin tai sähköisesti sähköpostiin.

Voinko saada maksuvapaita kuukausia?

Kyllä! Ja oikein runsaasti, Eurolimiitti tarjoaa jopa 3 maksuvapaata kuukautta vuodessa eli enemmän kuin mikään muu toinen suomalainen lainapalvelu. Sillä voit saada helposti lisää joustoa esimerkiksi muiden erääntyvien laskujen maksuun, jos tilanne on mennyt hankalaksi väliaiseksi.

Pidä kuitenkin huoli, että et vaikeuta taloustilannettasi entisestään!

Onko palvelu turvallinen?

Kyllä. Lainan hakeminen tapahtuu suojatun yhteyden kautta, joten tietosi pysyvät aina turvassa ja salassa.

Eurolimiitti on rekisteröitynyt luotonantaja ja se tekee yhteistyötä Suomen Asiakastieto Oy:n kanssa tarjoten lainoja vastuudella.

Taustalla toimiva J.W.-Yhtiöt Oy on tuttu myös pidempään markkinoilla toimineista Ekstraluotosta ja Suomilimiitistä sekä nyt myös uudelleen markkinoille nousseessa vanhasta kunnon Reissuluotto -palvelusta.

Kokemukset Eurolimiitin palvelusta yleisesti

Meillä on palvelusta hyviä kokemuksia ja vaikka se on ollut vasta pienen hetken auki, voi suurella varmuudella sanoa myös Eurolimiitin olevan hyvä vaihtoehto joustoluotolle.

Saman yrityksen pyörittämät Suomilimiitti ja Ekstraluotto ovat olleet erinomaisia palveluita, joten myös Eurolimiitti tulee varmasti tekemään vaikutuksen suomalaisiin lainan ottajiin.

Hakeminen on helppo ja nopeaa, yksinkertaisuus on suomalaisten mieleen ja Eurolimiitti toi markkinoille yhden simppeleimmistä lainoista koskaan.


Myös uusien asiakkaiden kuluton ensilaina kannattaa hyödyntää!


Eurolimiitti – Yhteystiedot ja asiakaspalvelu

 • Sähköposti: asiakaspalvelu@eurolimiitti.fi
 • WWW-osoite: https://www.eurolimiitti.fi
 • Asiakaspalvelu: Joka päivä kello 08:00 – 22:00.
 • Lainapalvelun aukioloajat: Lainahakemuksia myönnetään kellon ympäri ja lainoja maksetaan joka päivä, kun asiakaspalvelu on auki.
 • Puhelinnumero: 03-3399-3601 (vain pvm).
 • Osoite: Aleksanterinkatu 17 B, 15110 Lahti.
 • Y-Tunnus ja yrityksen tiedot: 1742521-6, J.W.-Yhtiöt Oy

Onko sinulla jakaa omat Eurolimiitti kokemukset?

Kertoisitko meille omin sanoin, mitä mieltä olit Eurolimiitin palvelusta? Jokainen kokemus on arvokas ja asialliset palautteet julkaistaan sivulla.

Voit kertoa kokemuksia joko lainapalvelusta tai asiakaspalvelusta ja erityisesti meitä kiinnostaisi kuulla myös VIP-asiakkaiden kokemuksista. Saitko ensimmäinen lainan koroitta ja oletko ollut tyytyväinen joustoluottopalveluun?

4 Kommentit
 1. Vastaa Sannitar 10.9.2016 at 23:48

  Hyvä paikka kun eka laina ei sitten maksanut mitään voin suositella mutta ei tuu edulliseksi jos jatkonostoja tekee ellei maksa pois mahd nopeasti parissa erässä, kun venyttää minimilyhennyksillä ja maksuvapailla maksuaikaa, niin aika nopeesti tulee Euroliimitistä Miljoonalimiitti 😛

 2. Vastaa hjelpa 29.4.2018 at 02:05

  Pystyykö täältä saamaan luottotiedottomana lainaa? Nyt tarttis nopeasti ja tilanne on seuraava että oon työssä ja viimeisestä merkinnästä on melkein 2 vuotta aikaa. Ne oon kaikki saanut maksuun ja eurolimiittilainan pystyisin maksaan osamaksulla tai on mahdollista että koroton 500 euron lainakin riittäis jos vain mahdollista. Onko mitään joustonvaraa vai tarviiko etsiä muualta?

 3. Vastaa Pettynyt 28.11.2019 at 00:09

  Älkää nyt täältä lainaa ottako. Nostopalkkio 15% ja jos maksat pidemmässä ajassa kuin 30pv niin tulee erinäiset kulut, korot ym päälle. Kk korko on täysin eri asia kuin vuosi korko ???

  • Vastaa Ylläpito 28.11.2019 at 11:29

   Hei,

   Tieto on vanhentunutta ja uutta ei ole toistaiseksi saatavilla. Eurolimiitti on lopettanut toimintansa väliaikaisesti. Korot eivät enää saa olla lain mukaan millään tavoin tuota luokkaa (myös ilmainen ensilaina on poistunut). Suosittelemme vahvasti vaihtamaan vanhan Eurolimiitin johonkin kustannuksiltaan paljon edullisempaan vaihtoehtoon. Kaikki J.W. Yhtiöt Oy:n lainapalvelut ovat toistaiseksi kiinni ja lanseeramassa uutta Suomen korkolakeihin sopivaa tuotetta. Tämän kategorian lainoissa Ferratum Bank on vetänyt ylivoimaisesti eniten asiakkaita puoleensa korkealla tyytyväisyysasteella.

   Terveisin, Ylläpito

Kommentoi