Kesän suosituin verkkolainapalvelu

Kesällä rahan lainaaminen on hiljaisempaa, sillä ihmisillä on käytettävissään lomarahoja ja yleensä lomalla rentoudutaan, eikä mietitä laina-asioita.

Joku tarvitsee kuitenkin aina lainaa ja kesä on hyvä aika esimerkiksi remontoida asuntoa, joten remonttilainaa haetaan jopa keskivertoa enemmän.

Kesällä tapetille on noussut ennen kaikkea uusi Bank Norwegian lainapalvelu, joka on ensimmäinen koskaan Suomessa toiminut pankki, joka toimii täysin digitaalisesti.

Norwegian lentoyhtiön omistuksessa oleva kulutusluottorahoittaja on tullut suosituksi erityisesti sen edullisuuden ja helppokäyttöisyyden takia.

 

Tässä 7 syytä, miksi suosituin lainapalvelu on tämä

Tai paremminkin pankki kuin lainapalvelu, mutta lopulta lainaamisen suhteen näillä ei niinkään ole eroa, eihän?

 

1. Helppokäyttöisyys – monimutkaisuus loistaa poissaolollaan tämän palvelun kohdalla!

Saat käytännössä vain muutaman kentän täyttämisellä oikean ja aidon pankkilainatarjouksen ruudulle.

Pankkilainaaminen tarkoittaa monelle paperisotaa ja viikkojen odottelua sekä epävarmuutta lainansaamispäätöksen suhteen, mutta Bank Norwegian on muuttanut päälaelleen kaiken ja tarjoaa suoran vastauksen heti ruudulle ilman kaikkea byrokratiaa.

 

2. Edullisuus – haluaisitko lainaa alkaen vain 5,99% vuosikorolla?

Mitä edullisempi laina, sen parempi, vai mitä?

Suurimmalle osalle meistä on tärkeitä, että lainasta maksetaan kaikista vähiten korkoa ja se on luotettavuuden kanssa yhdistettynä tehokas tekijä, joka saa meidät yleensä tekemään päätöksen.

Norjalaispankki on alkaen alle viiden prosentin vuosikorollaan netin edullisin lainapalvelu ja tästä ei pääse yli eikä ympäri – eikä tarvitse päästäkään.

Juuri tästä syystä norjalainen on menestynyt niin hyvin Suomessa ja myös muualla Pohjoismaissa: Tanskassa, Norjassa ja Ruotsissa.

 

3. Selkeys – yksinkertaisempaa palvelua on tällä hetkellä mahdotonta löytää!

Kaikki arvostavat selkeyttä, oli kyse mistä tahansa tuotteesta tai palvelusta.

Epäselvät lainaehdot karkottavat asiakkaat välittömästi, mutta norjalaisen digipankin kohdalla epäselvyys loistaa poissaolollaan!

Norwegian Bank on niin selkeä kuin olla ja voi – hakemisprosessi ja jatkotoimenpiteet ovat niin yksinkertaiset, että kuka tahansa selviää niistä ongelmitta.

Se on selkeämpi kuin kilpailijansa, jotka ovat kaikki lainanvälittäjiä, mm. Etua.fi, Rahalaitos sekä Zmarta eivätkä suoraan myönnä lainaa ja vaikka ne ovat helppokäyttöisiä, on niissä yksi työvaihe enemmän Norwegianilla!

 

4. Lainan käyttökohteella ei ole merkityksen häivääkään!

Haluaisitko hakea lainan mieliharrastusta, rentouttavaa lomamatkaa tai uutta moottoripyörää varten?

Lainan käyttökohteella ei ole luoton saamisen suhteen mitään väliä tämän pankin tapauksessa eli sinä teet päätöksen.

Vaikka sitä kysytään lainahakemuksessa, se on vain tilastointia varten ja sillä ei ole vaikutusta rahoituksen myöntämispäätöksen suhteen.

 

5. Nopeus – se häikäisee, vaikka kyseessä ei ole mikään pikavippi.

Norjalaisrahoittajan lainat ovat edullisuuden lisäksi siis myös nopeita!

Kun täytä lainahakemuksen palvelun ollessa auki, saat lainapäätöksen nopeasti ruudulle.

Hait sitten jopa 50.000€ kulutusluottoa, saat lainapäätöksen nopeasti ja yleensä rahat tilille 1-2 vuorokauden kuluessa.

Jos verrataan norjalaista verkkopankkia suomalaisiin kivijalkapankkeihin, on norjalainen selvästi nopeampi.

 

6. Tarvitset hakemiseen vain kännykän ja nettipankkitunnukset.

Jos 15 vuotta sitten joku olisi sanonut, että tulevaisuudessa pankkilainaa pystyy hakemaan ilman paperitöitä pelkällä kännykällä ja nettipankkitunnuksilla niin minä ei ainakaan uskoisi.

Entäpä te, tuskin uskoisit sinäkään?

Tarvitset todella lainan hakua varten vain nettipankkitunnukset, joilla tunnistat henkilöllisyyden ja minkä tahansa älypuhelimen, jolla on sen verran älyä, että Internet-selaimen pyörittäminen sujuu!

Sinulta saatetaan kysyä myös tulotodistusta, edellisvuoden veropäätöstä tai eläkepäätöstä, mutta sen toimittaminen onnistuu digitaalisesti ottamalla kuvan paperista kännykän kameran avulla.

 

7. Et tarvitse henkilötakaajaa etkä omaisuutta vakuudeksi.

Vaikka tämä ei tuo sinällään mitään uutta verkkolainaamiseen, koska esim. Freedom Rahoitus, on välittänyt vakuudettomia ja takauksettomia lainoja jo pitkään ja niin on myös artikkelissa aikaisemmin mainitut kilpailijat, niin on norjalaisluotonmyöntäjä ainoa palvelu, josta saa suoraa pankkilainaa ilman vakuuksia tai henkilötakaajia.

Voit siis hakea esim. jopa 20.000-50.000€ kulutusluoton helposti verkosta vakuudetta ja takauksetta, riittää vain, että olet vähintään 23-vuotias, sinulla on säännölliset tulot jossain muodossa, olet asunut väestörekisterin mukaan Suomessa viimeiset 36 kuukautta ja sinulla on nettipankkitunnukset sekä sähköpostiosoite, mihin vastaanottaa viestejä.

 

Liian hyvää ollakseen totta?

Ei tässä edes ollut listattuna kaikkia Norwegian pankin hyviä tai edes parhaita puolia, joten ei sinne päinkään!

Kaikki on juurikin niin kuin on kirjoitettu, norjalaista ei ole turhaan kehuttu.

Nyt kun Bank Norwegianin luottokorttikin on vielä ammuttu markkinoille kulutusluoton lisäksi, alkaa suomalaisten asiakasjono syömään yhä enemmän bittejä servereiltä, mistään fyysisestä jonottamista ei voida kuitenkaan puhua, onhan kyseessä 100% digitaalinen nettipankki!

Tässä on verkkopankki, joka on tullut jäädäkseen ja siltä ei myöskään vakavaraisuutta tai turvallisuutta puutu – tiesithän myös, että lainan haku on tietosuojattua ja haet rahoitusta aina SSL-suojaprotokollaa käyttäen.