Bluestep Bank kokemuksia ja tiedot 2023

Bluestep on lainapalvelu tai pankki, jonka lainaehdot ja ovat kohdillaan sekä sen rahoituksen tarjonta on laaja.

Nimi perustuu varmaankin siihen seuraavaan Steppiin ja rahoitukseen omaa kotia varten, onhan kyseessä asuntolainapankki.

Palvelu mahdollistaa lainan melkein kaikille, koska pankin logiikalla yhteiset sävelet yritetään rakentaa, niin, että molemmat osapuolet hyötyisivät.

Eli esimerkiksi laina ilman luottotietoja on jopa mahdollista, jos liikkeitä on tehty oikein ja talouteen tehty kunnollinen sekä rehellinen ”remontti”.

Bluestep Bank lainatarjouksen ja noin 30 muun pankin tai rahoituslaitoksen vastaavaan, voit löytää Zmartalta, jonka kautta meidän kokemuksiemme mukaan Bluestep -lainan hakeminen on järkevintä.

Ja lopulta, haluat varmasti lainan aina parhaalla olemassa olevalla korolla ja ehdoilla, jotka ovat juuri teidän talouteen parhaiten sopivat.

Koska keskimäärin Bluestep laina on kallimpi, niin suosittelemme aina kilpailuttamaan pankin muiden lainantarjoajien kanssa sillä yhdellä samalla hakemuksella.

Tee yksi hakemus: Saat keskimäärin 15 lainatarjousta

Bluestep kokemuksia

 

Bluestep: sen laina ja kokemuksia yleisesti

Palveluna Bluestep on hyvin auttava ja suorastaan kutsuva. Sen asiakaspalvelusta saimme jopa hämmentävän hyvän mielikuvan ja kokemuksia myös Ruotsin puolelta löytyy: ja ne ovat hyviä.

Sen kautta voit lainata turvallisesti ja lainehdoissa on poikkeuksillisia joustoja, koska luotto neuvotellaan aidosti ”avoimin kortein”.

Jos kuitenkin saat lainan pankilta, niin sen korko ei yleensä ole hyvä, mutta Bluestep aidosti mahdollistaa lainan. Se ei meidän mielestä tarjoa parasta aina jokaiselle, mutta pyrkii siihen.

Vastuullisuus ja aitous ovat siis asioita, joita palvelu on omaksunut jo heti alkuvaiheessa ja tullessaan Suomeen. Palvelun lainatuote ei ole mikään varma pikavippi, vaan ihan ”kunnon” kulutusluotto.

Bluestep tarjoaa palvelua henkilökohtaisesti

 

Lainaa asunto varten tai lainojen yhdistämiseen

Pankki on erikoistunut erityisesti lainojen yhdistämiseen ja sen toisena ”päälainana” on varmasti asuntolainan myöntäminen (palvelu tunnetaan myös ”Asuntolainapankki” -nimellä) tai sen mahdollistaminen seuraavalla tavalla:

Bluestepin lainat toimivat tavallaan ”Siltarahoituksena” asuntolainoissa eli saat sieltä pääoman, jolla mahdollistat isomman ja riittävän lainan.

Myös ihan suorat kulutusluotot vapaaseen arkisiin käyttöön toki onnistuvat myös, mutta palvelu ei ole ainakaan paras tai edes sen laina ei ole kovin pienikorkoinen, paitsi ihan parhaimmassa tapauksessa.

Jokainen tarjous tehdään aina henkilökohtaisesti eli lainan korko on vasta lopullisesti tiedossa, kun lainasopimus on sinun sähköistä allekirjoitusta vaille valmis.

 

Vakuudellinen Bluestep laina: fiksua vai ei?

Voit saada pankista vakuudellista lainaa ja fiksuuden joudut kyllä päättämään itse.

Me liikumme tässä aika neutraalilla puolella, järkevyys on suhteellista.

Siksi suosittelemme kilpailuttamaan lainan ja tekemään sen Zmartan kautta, koska sieltä voit saada myös tarjouksen Bluestep -pankilta, jos täytät kaikki kriteerit tai vaihtoehtoisesti, voit saada halvemman ja paremman lainatarjouksen toiselta pankilta.

Täytä hakemus ilmaiseksi >>

Eli jos omistat asunnon, se voi toimia vakuutena ja kattaa jopa 85 % asuntonne arvosta.

Tämäkään ei tule tietenkään ilmaiseksi eli ilman ”sitä painolastia”, koska jos sinulla on asuntolainaa tästä asunnosta, ehdoissa vaaditaan siirtämään jäljellä oleva laina Bluestepille.

Tämä voi olla loistava juttu tai sitten huono – kaikki riippuu korosta, kuten aina.

Jos saat palvelusta kuitenkin sopivan lainan, voit tehdä sillä vaikka mitä ja maksaa pois nykyisiä lainojasi esimerkiksi.

 

Bluestepin perusta ensikertalainaajalle

Bluestep pankki tarjoaa ensikertalainaajille luottoa ja rahoitusratkaisuja. Pankin toiminnan perusta perustuu siihen, että he haluavat auttaa ihmisiä, joilla ei ole perinteisten pankkien myöntämiä lainoja saatavilla. He pyrkivät tarjoamaan vaihtoehtoisen lainaratkaisun ja tukemaan ensikertalainaajia taloudellisessa tilanteessaan.

Bluestep pankki ottaa huomioon asiakkaiden yksilölliset tarpeet ja taloudellisen tilanteen, kun he arvioivat lainanmyöntöä.

He tarkastelevat kokonaisvaltaisesti asiakkaan taloustilannetta, eivätkä pelkästään luottotietoja, joka on erittäin poikkeuksellista. Tämä siis mahdollistaa lainan saamisen myös niille, joilla on ollut vaikeuksia perinteisissä pankkilainoissa, jotka ovat haastavia varsinkin nyt.

Ennen lainan hakemista on kuitenkin tärkeää tutustua Bluestep pankin tarjoamiin ehtoihin ja kustannuksiin.

Tällä tavoin varmistat, että ymmärrät asuntolainan kustannukset ja takaisinmaksuehdot. Suositeltavaa on myös vertailla eri pankkien tarjoamia vaihtoehtoja ja valita se, joka parhaiten vastaa omia tarpeita ja taloudellista tilannetta.

Bluestep pankki tarjoaa ensikertalainaajille mahdollisuuden saada luottoa ja rahoitusta, vaikka heillä ei olisi perinteisten pankkien myöntämiä lainoja saatavilla. Heidän toimintansa perustuu yksilölliseen arviointiin ja haluun auttaa asiakkaitaan taloudellisessa tilanteessa.

 

Bluestep asiakaspalvelu ja yhteystiedot

Asiakaspalvelun tavoitat puhelimella 09 3158 7800 tai sähköpostilla asiakaspalvelu@bluestep.fi.

Postiosoite on Hermannin Rantatie 8 00580 Helsinki, mikäli sinulla sattuu nyt olemaan jotain postitettavaa pankille.

Käyntiosoitetta ei ole ja kaikki on digitaalista, niin kuin nykypäivän järkevillä pankeilla kuuluukin olla.

 

Yritystiedot:

Pankki toimii Suomessa seuraavalla nimellä: Bluestep Bank AB (publ), filial i Finland  ja sen Y-tunnus 3108444-6.

Omistusrakenne on siis pääasiassa ruotsalainen ja meillä Suomessa yleisesti suhteellisen iso osa lainoista myönnetään tai välitetään ulkomailta.

Ja pienenä täydennyksenä: melkein kaikki uudet pankit ovat jakaneet omistajuussuhteet, niin, että niitä on useammasa eri Pohjoismaassa tai Euroopassa.

 

Bluestep & Usein kysytyt kysymykset:

Myös Bluestepistä kysytään paljon ja me vastataan:

Mitä Bluestepin henkilökohtainen palvelu oikeastaan tarkoittaa?

No sitä itseään kirjaimellisesti eli pääset aina keskustelemaan laina-asiantuntijan kanssa sopivasta lainasta. Oma tilanteesi käydään läpi ja sitä kautta rakennellaan palikat yhdistellen myös teille järkevin lainaratkaisu.

Mikä on asuntolainapankki?

Bluestepin tapauksessa se on ainakin pankki, josta voit saada asuntovakuudellista lainaa. Eli käyttämällä asuntoanne vakuutena mahdollista lainan muihin käyttötarkoituksiin. Yleisesti varmaan kaikki pankit voi luokitella asuntolainapankeiksi.

Miten Bluestep eroaa perinteisistä pankeista?

Pankki voi myöntää lainan, vaikka pankit ovat antaneet jo hylätyn lainapäätöksen. Kaikki hakemukset nimittäin käsitellään poikkeuksellisen tarkkaan ja hyvin yksilöllisesti. Erona tässä on se, että Bluestep pyrkii katsomaan tulevaisuuteen ja historia ei paina niin paljoa kuin muilla pankeilla. Lainoja voit saada vaikka olet vuokratyöntekijä tai itsenäinen ammatinharjoittaja näin esimerkiksi.

Onko vakituinen työsuhde pakollinen?

Eipä itse asiassa ole, vaan tämä pankki huomioi myös freelancer-duunaajat ja määräaikaiset työntekijät, jotka monet pankit hylkäävät heti startissa. Tuloja siis vaaditaan ja kykyä lyhentää lainaa, mutta tilanteenne katsotaan tarkasti ja eri tavalla kuin muilla pankeilla on tapana.

Onko sinulla kysyttävää tai kommentoitavaa? Olkaa hyvä.

Kommentoi