Lainaa 20000 euroa – Mistä edullisin heti?

Haluaisitko saada lainaa 20000 euroa varmasti ja edullisesti netistä sekä mitäpä tuumisitte, jos tarjoukset kilpailutettaisiin teille valmiiksi samalla, yhdellä digitaalisella hakemuksella?

Kaikista helpoin tapa saada halvin 20000 euron laina on antaa pallosta suora koppi palveluille, jotka etsivät lainan pankeilta teille valmiiksi. Koska kilpailu ja teknologian kehitys ovat molemmat hurjaa, ovat tämän kaltaiset palvelut tälläkin hetkellä 100 % ilmaisia.

Näin säästätte rahaa ja samalla aikaanne, paras tarjous toimitetaan sähköpostiinne valmiiksi odottamaan. Tarjous- tai kilpailutuspyynnön lähetys ei ole mikään tae tai sitoumus, että jatkaisitte hakemuksen loppuun asti.

Alapuolella olevasta taulukosta on todella helppo aloittaa, sillä siitä löytyy koottuna kaikki tämän vuoden helmet!

Lainapalvelu Ikäraja Lainatarjous heti?* Lainasummat Todellinen vuosikorko Laina-aika
Bank Norwegian lainahakemukseen pääset tästä 23 v.
Lisätiedot
kyllä 1000-60.000 €
6.99 – 22.49% 1-15 v
Etua.fi on lainavertailun ehdoton valinta ja sieltä löytää kulutusluottoa joka lähtöön - lue lisää. 20 v.
Lisätiedot
ei 2000-50.000 €
8.9 – 49% 1-15 v
Komplett Bankin luottohakemukseen 23 v.
Lisätiedot
kyllä 1000-50.000 €
Alkaen 4,9 % Ei määritetty
lendo hakemus 20 v.
Lisätiedot
kyllä 500-60.000 €
5 % – 1-15 v
Freedom Rahoitus lainaa sinulle 20000 euroa pankista tai pankeilta heti. 20 v.
Lisätiedot
kyllä 500-60.000 €
4.19 – 50.5% 1-15 v
Lue lisää Rahalaitoksesta tästä ja siirry heti hakemukseen. 20 v.
Lisätiedot
kyllä 500-70.000 €
4.5 – 50.5% 1-15 v
zmarta hakemus 20 v.
Lisätiedot
kyllä 500-60.000 €
4.19 – 50.5% 1-15 v

*Lainatarjous etsitään heti ja toimitetaan teidän nähtäväksi.  Huomaa, että tarjoukset ovat alustavia, eivätkä ne ole sitovia. Samalla myöskään mitään kustannuksia ei synny ennen kuin olet ottanut tarjouksen vastaan ja allekirjoittanut sen.

Voinko saada 20000 euron kulutusluottoa, jos olen 18-vuotias?

Lainoissa ja kulutusluotoissa ikärajat ovat nostettu lähes poikkeuksetta 20 ikävuoteen, joka valitettavasti rajaa nuoremmilta mahdollisuuden saada edullista kulutusluottoa. Tämä on sääli, koska hyvin toimeentulevilta nuorilta viedään tämä mahdollisuus pois.

Vaihtoehtoina ovat kuitenkin pankit (suora neuvottelu lainasta konttorissa taloustilannekartoituksen kanssa) tai pyytää tarjousta Omalaina -palvelusta, josta myös täysi-ikäinen voi saada 20000 euron rahoitusta kilpailukykyisillä ehdoilla ja korolla. Samoin suosittu Rahoitu mahdollistaa 20000 euron lainan, jos olet täysi-ikäinen ja muut talousasiat ovat kunnossa. Erityisesti luottotiedot.

Missä vaiheessa palvelut muuttuvat maksullisiksi?

Kilpailuttaminen ei maksa mitään, eikä myöskään lainatarjouksen pyytäminen suoraan esim. Bank Norwegianin kautta tai toisen suoraa joustoluottoa tarjoavan Komplett Bankin kautta.

Kaikissa pätee sama sääntö, alustavan tarjouksen saat pöytään, jonka jälkeen voitte päättää, onko tarjous vastaan ottamisen arvoinen vai ei. Vastaus kysymykseen lyhyesti siis: maksat vasta, kun digitaaliallekirjoitus on pöydässä. Ja tällöinkin vain, jos lainassa on avausmaksu.

Muuten ensimmäinen maksuerä/lasku saapuu teille postissa tai sähköisesti, jolloin maksu tapahtuu vasta siihen ilmoitettuun eräpäivään mennessä.

Entäpä erillisten vakuuksien tai takaajan laita, kun kyseessä on 20000 euron laina?

Tältäkin saralta on hyviä uutisia, sillä voit saada heittämällä 20000 euron lainaa ilman vakuuksia ja takaajia. Tiukkapipoisia ei näiden suhteen olla, mutta tuloja täytyy olla ja tähän päälle puhtaat luottotiedot.

Näitä kumpaakaan et voi paikata edes vakuuksilla tai henkilötakaajilla eli ne ovat ehdottomat vaatimukset, joissa mikään palvelu ei tee poikkeusta.

Jos haet pankkilainaa ja valitset esimerkiksi jonkun kivijalkapankeista, saattaa lainassa olla vakuudet vaatimukset. Erityisesti, jos summa liikkuu yli kymppitonnin nurkilla, kuten tätä lukiessanne asian laita mitä luultavimmin on.


Voitte hyvin ottaa nyrkkisäännöksi myös sen, että netistä lainaaminen on kivijalkapankkeja vakuudetonta, paperityömaasotavapaata ja erillistä tai toista henkilöä ei tarvita. Yhteishakijan kanssa lainaaminen on kuitenkin mahdollista ja siinä on omat hyötypuolensa lainavastuun jakautuessa kahdelle.


Lainaa vapaaseen käyttöön – kohteena voi olla mikä vaan

Lainan hakemista helpottaa myös se, että kukaan ei kysy sen tarkemmin, mihin upotat lainarahat. Osa hakee lainaa remonttiin ja loput käytetään lomamatkaan.

Toinen haluaa sapattivapaata, kun taas toinen haluaa paisuttaa matkakassaa, jotta maailmanympärysmatka ja oravanpyörästä irtautuminen onnistuu nopeammin ennen kuin työuupumus iskee. 20000 euroa lainarahaa kukkarossa mahdollista tämän.

Erillisiä selvityksiä ei näiden tiimoilta joudu koskaan tekemään, vaikka kaavakkeessa saattaakin olla tilastointimielessä kenttä, jossa kysytään luoton käyttökohdetta. Jos kysyt miksi, niin pankkia, luotonvälittäjää tai rahoituspalvelua kiinnostaa loppuen lopuksi vain hakijan maksukyky ja historia, kuinka raha-asiat on hoidettu.

Millaisella vauhdilla luotto pystytään maksamaan tilille?

Voit saada nykyään jopa 20000 euron lainaa nopeasti tilille, mutta vielä ei puhuta tekstivippien nopeuksista. Päätös ja itse maksutapahtuma voidaan kuitenkin toteuttaa jopa tunneissa tämänkin suuruiselle lainalle.

Jos pankit täsmäävät eli maksajalla ja sinulla on sama pankki, voit saada rahat tämän teorian mukaan heti tilille tai ainakin saman päivän sisällä. Keskimäärin lainan maksu tai siirtymisnopeus hakijan tilille on kuitenkin 1-2 pankkipäivää.

Onko sinulla kysyttävää tai kommentoitavaa? Olkaa hyvä.

Kommentoi

Olethan ihminen? *