uusi bank norwegian lainatarjous vain talouteen.com nettisivulta

Halvin joustoluotto nopeasti netistä

bank-norwegian-tarjous

Suosittelemme Bank Norwegiania! Nyt voi saada ensimmäistä kertaa oikeaa pankkilainaa/joustoluottoa 100% netistä ilman paperitöitä. Pyydä maksuton 4,99% todellisen vuosikorkon lainatarjous 1.000-50.000€ välittömästi! Et tarvitse vakuuksia tai takaajia lainan saamiseen.

Joustoluotto on pommin varma keino paikata talouden yllättävät menot ja kulut nopeasti.

Se on samanaikaisesti myös edullinen vaihtoehto ja sen avulla voit tehdä talouteesi liikkumavaraa ja lisätä joustavuutta.

Joustoluotot ovat monellakin tavalla järkevin ratkaisu henkilöille, jotka tarvitsevat luottoa arjen yllätyskulujen kattamiseksi.

Talouteen.com vertasi Suomen luotontarjoajat ja näet niiden tärkeimmät tiedot alapuolelta, teidän tehtäväksi jää enää valita omaan taloustilanteeseen sopiva joustoluotto.

Klikkaa valitsemasi yhtiön kohdalta ”Lue lisää” ja pääset vain kahdella klikkauksella palvelun maksuttomaan joustoluottohakemukseen.

Joustoluotto Ikäraja Laina tilille alle 15min Joustoluotot Koroton Ensilaina? Maksuaika
bank norwegian hakemukseen 23 v.
Lue lisää
ei 1.000-50.000 €
Ei 1-15 v
cashbuddy lainahakemus 20 v.
Lue lisää
kyllä 1.000-3.000 €
Ei 12-60 kk
ostosraha hakemukseen 21 v.
Lue lisää
kyllä 400-10.000 €
Ei 12-72 kk
ferratum hakemukseen 20 v.
Lue lisää
kyllä 50-2.000 €
Kyllä 1-57 kk
fixura hakemus 21 v.
Lue lisää
kyllä 1.000-10.000 €
Ei 24-60 kk
lendo hakemus 20 v.
Lue lisää
ei 500-50.000 €
Ei 1-15 v
credigo hakemus 20 v.
Lue lisää
kyllä 100-2.500 €
Vain 3,89% korko 12-60 kk
freedomrahoitus hakemus 20 v.
Lue lisää
ei 500-50.000 €
Ei 1-15 v
zmarta hakemus 20 v.
Lue lisää
ei 500-50.000 €
Ei 1-15 v
risicum hakemus 20 v.
Lue lisää
Kyllä 50-5.000 €
Ei 1-24 kk
vivus hakemukseen 20 v.
Lue lisää
kyllä 10-2.010 €
Kyllä 3-30 vrk
rahalaitos lainahakemus 20 v.
Lue lisää
ei 500-50.000 €
Ei 2-12 v
etua.fi hakemus 20 v.
Lue lisää
ei 2.000-50.000 €
Ei 1-15 v
laina.fi hakemus 20 v.
Lue lisää
kyllä 50-5.000 €
Ei 3-52 kk
credit24 hakemus 19 v.
Lue lisää
kyllä 100-4.000 €
Kyllä 1-36 kk

 

 

Credit24 – Suomen suosituin joustoluotto

poikkeuksellisen suosittu luotontarjoaja jo kolmatta vuotta peräkkäinCredit24 tarjoaa uudistuneen kuluttajaystävällisen ratkaisun lisäämään joustavuutta taloudessasi 100 – 4.000€ luottorajalla.

Kuluttaja voi valita itselleen luoton, joka on helppokäyttöinen joustava laina, mitä voi nostaa tilille silloin kun rahan tarvetta ilmenee.

Saat runsaasti liikkumavaraa ja voit nostaa rahaa käyttöön milloin vain haluat, kellon ajasta riippumatta.

Hakemus on 3-vaiheinen ja erittäin helppo – Credit24:n Joustoluotto-sopimus voidaan myöntää kaikille vähintään 19 vuotta täyttäneille luottokelpoisille suomalaisille.

Lainan lyhentämisohjelma on joustava ja maksuohjelman pituus vaihtelee 1-36 kuukauden välillä.

credit24 on halvin joustoluotto ilman kiinteitä kustannuksia

 

Siirry Credit24-Joustolimiitin Lisätietoihin

 

 

Freedom Rahoitus kilpailuttaa joustoluotot 50.000€ asti

freedom rahoitus peittoa kilpailijansa sen valtavalla valikoimallaKun olet hiukan suuremman, mutta silti joustavan lainan tarpeessa, kannattaa vähintäänkin antaa Freedom Rahoituksen kilpailuttaa joustoluottotarjouksia sinulle ilmaiseksi.

Freedom Rahoitus on monessa mielessä ylitse muiden ja se on lainaajan helpoin vaihtoehto, koska se käy läpi koko Suomen luottotarjonnan kilpailuttaen kaikki yhteistyökumppaninsa.

Näin Freedom Rahoitus tarjoaa usein päivän halvimman joustoluoton täsmälleen sinun toivomuksien mukaisesti.

Hakeminen ja kilpailuttaminen on vaivatonta netissä ja voit täyttää hakemuksen milloin ikinä haluatkaan.

Ikäraja palvelussa on nyt laskettu 18 vuoteen ja joustoluottoja voi kilpailuttaa netissä 500-50.000€ väliltä, maksuohjelman pituus voi olla enintään 15 vuotta.

freedom rahoitus takaa nopean ja edullisen joustoluoton sen laajan yhteistyökumppaniverkoston kautta

 

Siirry Freedom-Joustoluoton Lisätietoihin

 

 

Ferratum-Vakuudeton Joustoluotto 100-2.000€

saat ferratum-joustoluottoa ilman vakuuksia puhtaana käteenLaaturahoittaja Ferratumilla on myös tarjolla jatkuvaan käyttöön tarkoitettu Ferratum Joustava-Luotto.

Se sopii hyvin sinulle, jos rahan tarpeesi on kohtuullisen pieni ja lyhytaikainen.

Jos siis tarvitset lainaan useita tonneja, on syytä valita lainantarjoajaksesi esimerkiksi yläpuolella mainittu Freedom Rahoitus.

Tarvittaessa saat kuitenkin nostettua heti 2000 euroa lainaa käyttöösi muutamassa minuutissa netistä.

Ferratum on hyvä pika-apu nopeasti rahaa tarvitsevalle, sen kautta joustoluotto on heti haettavissa ilman vakuuksia kaikille yli 20-vuotiaille.

Sopimus on sinulle täysin maksuton eli Ferratum ei peri lainasta kiinteitä vuosi- tai kuukausimaksuja eikä erillisiä tilinhoitomaksuja.

joustavaa ferratumia parhaimmillaan

 

Siirry Ferratum-Joustavan Lisätietoihin

 

 

Suomilimiitti – koroton joustoluotto 1.000€ saakka

suomilimiitiltä hakija saa joustoluottoa netistä 1000e saakka kuluittaSuomilimiitti toi markkinoille Suomen ensimmäisen kuluttoman joustoluoton.

Uudet asiakkaat saavat nyt jopa 1.000€ ensilainan maksutta, korotonta maksuaikaa on saatavissa enintään 60 vuorokautta.

Suomilimiitillä voit avata 2.000€ joustoluoton, josta voit tehdä rahanostoja tilillesi aina kun tarvits2et ylimääräistä nopeaa rahaa.

Suomilimiitti edellyttää hakijalta 21 vuoden ikää, moitteetonta maksuhistoriaa ja asuinosoitetta Suomessa.

nostokuluton luotto 60 vuorokaudeksi josta et maksa mitään kuluja

 

Siirry Suomilimiitti-Joustoluoton Lisätietoihin

 

 

Tarjoammeko kuluttajille joustoluottolaskuria?

Jokaiselta lainantarjoalta löytyy yleensä jonkin sortin joustoluottolaskuri, joka laskee automaattisesti kulut tietylle summalle ja maksuajalle.

Kaikki kustannukset ovat aina esillä ennen kuin laitat hakemuksesi sisään.

Luotontarjoajat pitävät asiakkaansa hyvin perillä kokonaiskuluista ja mitään piilotettuja ylimääräisiä kustannuksia ei ole enää pariin vuoteen tullut vastaan.

Läpinäkyyys ja selkeys ovat parantuneet onneksemme huomattavasti!

 

 

Mitä joustoluotolla tarkoitetaan?

Se on käytössäsi oleva luotto, jota voit vapaasti kontrolloida siirtämällä rahoja tilille tai kiinteä laina, johon voit hakea korotusta tarpeen tullen.

Tällä hetkellä markkinoilla käytännössä kahden tyylisiä joustavia luottoja.

Pankit myöntävät erityisesti kertaerässä maksettavia joustoluottoja, kun taas osa tarjoaa luottokortin tyyppistä kestolainaa.

Joustoluotoissa ei ole avausmaksuja, eikä sinulta veloiteta mitään, jos et nosta luotolta rahaa.

 

 

Kenelle ne sopivat parhaiten?

Se sopii kenelle tahansa, joka tarvitsee äkillistä rahallista paikkausta talouteen, esimerkiksi remontti tai auton korjauttaminen ovat yleisiä syitä, miksi joustoluottoja haetaan.

Nykyään yksi merkittävä syy on myös luottojen yhdistäminen ja yhdellä luotolla voit yhdistää kaikki osamaksusi ja pikavipit yhdeksi paljon halvemmaksi joustavaksi lainaksi.

Jos täytät edellytykset eli olet vähintään 18 vuotta vanha, käyt säännöllisesti töissä ja saat kuukausipalkkaa sekä olet hoitanut talouden ja raha-asiat ilman maksuhäiriömerkintöjä, voit pistää hakemuksen vetämään milloin vaan katsomatta kellon aikaa tai viikon päivää.

Tarvitset hakuun myös aina verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenteen, näin pystyt tunnistamaan henkilöllisyytesi luotettavasti sähköisesti.

 

 

Voinko saada yleensäkään lainaa, jos minulla on maksuhäiriömerkintä?

Jos puhutaan ulkopuolisen yksityisen tahon tarjoamista luottotuotteista, niin mahdollisuutesi ovat olemattomat, jos olet saanut itsellesi maksuhäiriömerkinnän.

Voit käydä pankissasi neuvottelemassa ja jos olet hyväpalkkaisessa vakituisessa työssä ja pystyt takaamaan lainasi kiinteällä omaisuudella tai jos saat mukaan yhteishakijan, voi sinulla on olla pienet mahdollisuudet saada luottoa.

Maksuhäiriömerkintä on siinä mielessä ikävä asia, että se tekee rahoituskuvioista todella haastavia.

Helpoiten selviät jos pystyt saamaan taloudellista apua lainan muodossa esimerkiksi perheenjäseniltäsi, näin kulutkin ovat vielä parhaassa tapauksessa normaalia pankki- tai yksityisluottoa alhaisemmat.

 

 

Voinko saada joustoluottoa muualta, kuten esim. pankeista?

Joustoluottoa on tarjolla myös OP:n, S-pankin ja Nordean toimesta eli jos pidät pankkeja miellyttävämpänä vaihtoehtona, voit kokeilla edellä mainittuja.

Kannattaa kuitenkin muistaa, että esimerkiksi Freedom Rahoitus kilpailuttaa monen eri pankin luotot keskenään, joten se saattaa silti olla halvin vaihtoehtosi.

Käyttämällä sen palvelua joustoluottovertailu on tehty muutamalla napin painalluksella eli sikäli sitä voi suositella myös lisäksi sen helppouden takia.

Lainan kilpailuttamisesta on tullut Suomessa arkipäivää ja se on järkevän lainaajan ykkösvalinta aina, oli lainamäärän tarve mitä tahansa, satasista satoihin tonneihin.

Yksi johtavimmista lainankilpailuttajista on myös Rahalaitos, joka kilpailuttaa lainat peräti 20 yhteistyökumppaninsan kautta.

 

 

Asioita, joita kannattaa panna merkille joustoluottovertailun lomassa:

Luoton tyyppi:

Mieti, tarvitsetko jatkuvan luoton virtuaalisena luottokorttina, josta voit tehdä nostoja tilillesi vai kiinteän lainan, jonka suuruutta voi viilata lennosta lisälainalla korkeammaksi tarvittaessa.

Joustoluottojen keskenään vertaaminen:

Teetkö vertailun itse vai annatko sen ammattilaisrahoittajien käsiin.

On monin verroin helpompaa antaa lainantarjoajien tehdä joustoluotto vertailu puolestasi, näin päädyt isommalla todennäköisyydellä edullisimpaan kohteeseen.

Suosittelemme, että säästätte aikaanne ja rahojanne antamalla rahoitusammattilaisten kilpailuttaa lainat puolestasi.

Maksuaika:

Maksuaika määrittyy usein sen mukaan, minkä tyyppiseen ratkaisuun päädyt ja kiinteissä lainoissa on usein myös kiinteä maksuaika (esimerkiksi 36 kuukautta), mutta jatkuvissa limiiteissä taas saat päättää lyhennettävän kuukausierän itse ja vaihtaa sitä lennosta halutessasi.

Usein lainayhtiöillä on jokin minimilyhennys, joka on aina suoritettava kuukaudessa.

Joustoluotossa idea on kuitenkin antaa lainaajalle mahdollisimman hyvin muuttuviin tilanteisiin mukautuva laina eli maksuaikaan pystyy useimmiten tekemään muutoksia pelkällä puhelinsoitolla asiakaspalveluun.

 

 

Millaisia kokemuksia meillä on?

hymyile sillä kokemukset luottojen kohdalla puhuvat puolestaan niiden ollessa megapositiivisiaMeillä on erittäin hyviä omakohtaisia kokemuksia joustoluotoista.

Se on huomattavan fiksu ja edullinen tapa rahoittaa arkiset ylimääräiset kulut ja saat reilun maksuaikataulun, johon voi tarvittaessa tehdä muutoksia ilman lisäkuluja.

Myös lisäluoton saaminen on usein mahdollista, joten saat melkoisen vapaan ladun muuttaa lainasummaa ja aikataulua omien halujen ja tarpeiden mukaisesti.

Pitänee kuitenkin muistaa, että luotoissa on luotonmyöntäjäkohtaisia eroja ja kaikki joustoluotot eivät suinkaan ole ominaisuuksiltaan yhtä helposti ”muokattavia” kuin toiset.

Tässä tullaankin siihen, että lainaehdot kannattaa sisäistää hyvin ja on olennaista miettiä, onko sinun taloutesi joustava ja millainen maksukykynne on lähitulevaisuudessa.

Mitä enemmän epävarmuutta löytyy maksukyvyn puolelta, sen tarkemmin kannattaa ajatella lainan tarpeellisuutta.

Jos se on aivan välttämätöntä, kannattaa valita mahdollisimman pitkällä maksuajalla oleva joustoluotto, jota voi tarpeen tulleen myös muokata (esimerkiksi siirtää maksuaikataulua, ottaa maksuvapaita kuukausia tai pienentää kuukausittain lyhennettävää maksuerää).

 

 

Ovatko joustoluotot oikeasti edullisia?

Asiaan ei löydy suoraa vastausta ja toisille mikään ei ole koskaan edullista.

Joustoluottojen hinnoissa on paljon eroja ja kaikki eivät suinkaan paini halvimmassa sarjassa.

Vaikka kalliimman puoleisia joustoluottojakin on, kannattaa kuitenkin pitää mielessä niiden muut ominaisuudet ja edut.

Nopeus ja helppous eivät aina kulje käsi kädessä matalimman koron kanssa ja netin joustoluotot ovat yleensä juurikin nopeita lainaratkaisuja, tästä syystä niiden korko on välillä kieltämättä suuri.

Halvin joustoluotto irtoaa hakijalle usen pankista, mutta kaikilla ei ole aikaa odottaa tai myönteistä luottopäätöstä ei sieltä irtoa tiukkojen vaatimusten takia.

Jokainen voi siis muodostaa oman mielipiteen mikä on kallista ja mikä ei, pidäthän myös mielessäsi, että netistä voit hakea täysin ilmaista lainaa useamman palvelun toimesta.

Korottomien ensilainojen edullisuudesta varmasti jokainen on kuitenkin samaa mieltä 😉

 

 

2 Comments
 1. Vastaa ritva.kannus lokakuu 25, 2017 at 11:23 am

  Ei ihan halvinta joustoluottoa teillä mutta pankki on vähän tiukka noiden suhteen. nyt sitten odotellaan. tattista vain.. ritva

  • Vastaa Ylläpito lokakuu 27, 2017 at 12:00 pm

   Hei ritva,

   Edullisin meillä esitelty joustoluotto on Komplett Bankin alkaen 4,5% viitokoron joustoluotto. Tai mikäli rahkeet riittävät lyhyeen maksuaikaan, on Suomilimiitin puolelta jopa ilmaista joustoluottoa. Tämä koskee kuitenkin vain ensimmäistä tehtyä nostoa ja siinä on tiukka aikaraja (max. 60 kuukautta) lyhentää se kokonaan takaisin.

   Terveisin, Ylläpito

Kommentoi

Olethan ihminen? *

Etsi