S-Laina

S-Laina on S-pankin uudempi laina, jonka vakuudettomasti alkaen 5000 eurosta jopa 50.000 euroon asti. Tämä on pankin vastaus lukuisiin kilpailijoihin ja oikein hyvä sellainen. Sen avulla haet lainaa vähän pienempään ja oikeasti suuriinkin tarpeisiin ilman raskaita lainaneuvotteluita.

S-laina on S-Pankin järkevin kuluttajaluotto ja siinä on potentiaalia jokaiselle vähintään 25-vuotiaalle luottokelpoiselle lainaa tarvitsevalle

Raha-asiat pitää olla kunnossa, se on selvä se, mutta muuten jo ihan TV:stäkin tuttu S-Laina on kohtuullisen helposti saatavissa, kunhan olet 25-vuotias ja sinulla on oma S-Tili. Kriteeripohja on tyypillinen kivijalkamainen eli laina ei irtoa ihan niin helposti kuin useimmat lainavertailusta löytyvät vastaavat luotot.

Kilpailuta yli 25 pankkia tästä >>

Kilpailutuspalvelu on irrallinen ja S-Pankki ei itse suorita sitä, mutta suosittelemme rohkeasti kilpailuttamaan lainat. Nyt kun voit saada yhdellä hakemuksella ilmaisen vertailun ja kilpailutuksen, joka johtaa automaattisesti Sinulle parhaimpaan tarjoukseen, niin miksi et tarttuisi siihen?

S-Laina lyhyesti

 • Lainasummat: 5000 – 50.000 euroa
 • Maksuaika: Enintään 12 vuotta
 • Lainaa ilman vakuuksia ja takaajia
 • Todellinen vuosikorko ei ylitä sallittua 20 %
 • Korko rakentuu 3 kk:n Euriborista + 6-14 % marginaalista
 • Huonoja puolia lainassa ovat mahdolliset liitteet
 • Yli 30000 euron laina tarvitsee myös toisen henkilön prosessin viimeistelyä varten*
 • Voit käyttää rahat vapaasti ja lainapäätöksen voit saada jo tänään

Toisen hakijan on myös asuttava samassa taloudessa eli et voi hakea luottoa perinteisesti rinnakkaishakijan kanssa. Useimmissa tapauksissa, kun rinnakkaishakija voi olla kuka tahansa toinen luottokelpoinen henkilö.

Tässä ei kuitenkaan kannata lyödä jarruja päälle, koska kun kilpailutat lainat pankeilla – on sinulla suuret mahdollisuudet saada erinomaisia lainatarjouksia toisilta rahoituslaitoksilta. Hoida kilpailuttaminen tästä.

Näitä S-Laina vaatii teiltä

 • Vähintään 25 vuoden ikää
 • Minimissään 1200 euron kuukausituloja (säännölliset työ- tai eläketulot)
 • On ehdotonta, että luottotiedot ovat kunnossa
 • Tarvitsen myös S-Tilin tai käyttöoikeuden toisen henkilön S-Tiliin
 • Suomalainen henkilötunnus ja osoite

Tuntuvatko ehdot liian tiukilta tai saitko hylätyn lainapäätöksen? Ehkä Sortter tai neljään otteeseen ”nettipalkittu” Norwegian Bank pystyvät järjestämään sinulle vastaavan lainan, mutta helpommin. Muista, että vain vertaamalla ja kokeilemalla tiedät.

Toiselle sopii toinen laina ja toiselle toinen, myös palveluissa on eroja ja S-laina on suhteellisen jyrkkä ikäraja- ja tulopuolella. Myös lainojen fiksaukset yhteen ja keskittäminen ei onnistu niin helposti kuin monen muun pankkipalvelun kautta.

Lainapäätös jo samana päivänä

Kelpaisiko lainapäätös heti? Vaikka tässä ei enää monen toimijan kohdalla ole mitään uutta ja vielä median ja kansan kestoinhokki, pikavippi, on käytännössä jo integroitu jokaiseen lainaan. Sama homma, vaikka kyseessä olisi pankkilaina, sillä kaikki toimii erilailla ja nopeasti.

Tämä on pelkästään teknologian kehitystä ja maailma muuttuu, kannattaa siis muuttua itse samalla ja esimerkiksi unohtaa vanhat kalliit korkoprosentit. Lainapäätös heti pankkipalveluiltakin on nyt ihan arkipäivää ja kaikki nopeutuu siinä samassa.

Yli 30000€ S-laina vaatii kaksi hakijaa

Jos päädyt S-lainaan ja yli 30.000 euron sellaiseen, huomioi, että siihen vaaditaan kahden hakijan allekirjoitukset. Molempien täytyy myös asua samassa taloudessa. Vain toiselta henkilöltä vaaditaan pankkitunnukset, jotta lainan hakeminen netistä onnistuu.

S-laina kokemuksia

Perinteinen pankin laina, jolla on ainakin terveet juuret ja vakavarainen ympäristö. Turvallisuus on myös pankkiholvimaisen vahva eli nämä asiat ovat kunnossa. Lainasta löytyy kuitenkin ”negatiivisiakin” puolia.

Näistä merkittävin on myönteisen päätöksen saamisen haastavuus. Et saa välttämättä lainaa, vaikka kaikki kriteerit olisivatkin kunnossa, eikä S-Pankin tarvitse erikseen perustella ja selvittää miksi. Korko lainassa on kohtuullinen, mutta lainan vakuudettomuus ajaa sitä ylös selvästi.

Asiakaspalvelu ja yhteystiedot

Helpoiten asiakaspalvelun saat kiinni Live-Chatistä, vaikka ruuhkaa saattaakin olla.

Puhelin: 010 768 011 (0,0835€/puhelu + 0,1209€/min)

Lisäksi S-Pankilla on monta kivijalkakonttoria, joissa voit käydä asioimassa. Tätä voi valitettavasti suositella ehkä vain pitkäpinnaisille nykyään (riippuen konttorista). Kaikista ei löydy asiakaspalvelua myöskään eli tämä kannattaa tarkistaa pankin sivuilta.

Onko sinulla kysyttävää tai kommentoitavaa? Olkaa hyvä.

Kommentoi