Sambla – Lainaa helposti 500-60.000 euroa

Sambla on Suomessa uusi, mutta maailmalla – tai lähinnä Pohjoismaissa – jo vuodesta 2014 palveluaan tarjonnut lainanvälittäjä. Se poikkeaa muista välittäjistä tarjoamalla eri pankkien lainoja ja palvelusta on helpompi saada lainaa. Tämä tosin tietenkin edellyttää, että lainaajan taustat ovat kunnossa ja maksukykyäkin pitää löytyä.

Sambla kokemuksia voi kehuaSamblan lainat ovat vakuudettomia kulutusluottoja. Saat päätttää summan nyt 500 – 60.000 euron väliltä vapaasti, eikä lainan käyttökohteella ole väliä, vaan pelkästään maksukykynne tarkistetaan.

Kilpailutus on ilmaista, eikä se ole sitovaa. Voit siis jättää Sambla lainahakemuksen sisään, odottaa tarjouksia ja tehdä päätöksen vaikka vasta muutaman päivän tai parin viikon kuluttua. Palvelu pärjää ehdottomasti muille nimekkäille lainanvälittäjille – siitä ei ole epäilystäkään.

Hae lainaa tästä >>


Sambla tarjoaa tällä hetkellä kilpailutuksen noin 17 pankin kautta, joista voi mainita mm. Nordax Bank, BRABank ja Instabank -palvelut.


Sambla tekee toistaiseksi yhteistyötä 17 pankin kanssa, mutta sen kasvattaa yhteistyökumppaneidensa määrää myös Suomessa jatkuvasti – ja nopeasti sitä tekeekin. Sillä on pitkä kokemus alalta ja osaamista löytyy, myös kun äärimmäiset poikkeusolosuhteet jylläävät.

Sambla tekee tehokasta yhteistyötä pankkien kanssa ja nimekkäitä pankkeja ovat mm. Kaarna (Santander), Komplett Bank ja Resurs Bank

Kuka voi saada lainatarjouksia Sambla -palvelusta?

Hakijalta vaaditaan vähintään täysi-ikäisyyttä ja puhtaita luottotietoja (tosin, tämä ei ole täysin välttämätöntä poikkeuksellisesti). Kuukausitulojen täytyy olla joka kuukausi vähintään 1000 euroa ja hakijan pitää olla ollut Suomessa kirjoilla 12 kuukauden ajan.

Laina voidaan maksaa suomalaisen pankin tileille ja henkilötietojen vahvistus tehdään pankkitunnuksilla, joten näiden molempien täytyy olla myös kunnossa.

Millainen on Sambla lainan korko?

Korko vaihtelee suuresti ja siihen vaikuttavat esimerkiksi haetun lainan määrä, mutta myös siinä samassa palvelun käyttämien välittäjien tekemä riskiperusteinen analyysi. Korko alkaa 4,9%:sta ja suurimmillaan pienissä lainoissa se saattaa kivuta korkokaton ylärimaan eli 50 % asti.

Kun halvin lainatarjous on kiikarissa (tai kun sen ainakin pitäisi olla), niin on viisasta verrata useampi lainantarjoaja, ennen kuin alat tekemään mitään päätöstä.


Jos olet paremman lainan tarpeessa, niin Sambla takaa, että saat lainaa helposti ja vauhdilla. Se on maksuton ja vaivaton paikka antaa pankkien ja muiden luottoyhtiöiden hoitaa kilpailutus puolestasi

Sambla kokemuksia 2014 vuoden takaa

Sambla on siinä mielessä poikkeuksellinen palvelu, että sieltä luottotiedotonkin voi saada lainaa, jos kaikki velat on maksettu ja tulot on kunnossa. Sambla ei itse tee päätöstä, vaan päätöksen teko siirtyy taholle, joka lopulta lainan myöntää.

Kokemukset palvelusta ovat jos ei aivan erinomaiset, niin vähintäänkin hyvät toimivuuspuolelta, eikä muualtakaan löydy valittamista. Tiedot on annettu etusivulla selkeästi kuluttajalle ja kaikki tuntuu olevan täysin läpinäkyvää. Erityisen hyvin Sambla on menestynyt Ruotsissa, josta se onkin levinnyt myös meille Suomeen.

Sambla on Trustpilotissa ykkösluokassa eli se on saanut erinomaista palautetta ja loistavia kokemuksia!

Yhteystiedot ja asiakaspalvelu

Toistaiseksi palvelu on uusimpien joukossa Suomessa, joten sen postiosoite löytyy Ruotsista:

Sambla AB
Box 5300
102 46 Tukholma

Jos jokin asia on epäselvä, niin palvelun palautevastaavaan saa yhteyden asiakaspalvelun aukioloaikoina sähköpostilla osoitteesta: linus.englund@sambla.fi tai puhelimella numerosta 09-424-560-00. Sivustolta löytyy myös palautelomake, joka ajaa saman asian eli senkin kautta viesti menee perille.

Hae lainatarjoukset vertailtavaksi >>

Suosittelemme aina vertaamaan ja hätiköityjä siirtoja ei kannata tehdä, sillä pitkän pennin säästäminen on mahdollista. Suurin virhe on heti ensimmäiseen silmiin iskevään tarjoukseen tai palveluun tarttuminen vertaamatta sitä ollenkaan muihin. Muista, että lainavertailu on tärkein asia, mitä voit lainatessa tehdä!

Näin homma toimii ja lainanvälittäjä hoitaa mahdollisimman pienikorkoisen lainadiilin pankin tai yhteistyökumppaninsa kautta

Kuten huomaat, 25 000 euron lainassa voi olla huomattaviakin eroja. Jos yksi tarjoaa lainaa 8 %:n korolla, kun taas toinen 12 %:n ja sitten kolmas 6 %:n, niin erot ovat jo suorastaan huikeita. Pienellä vertailulla, voit siis säästää 25 000 euron lainassa jo merkittäviä summia!*

*Huomion arvoista: Korkoerot ovat kaventuneet merkittävästi korkokaton myötä, mutta niitä on yhä. Tämä erityisesti, jos todella tarvitset lainaa 30000 – 50000 euron väliltä. Nimelliskorko ei saa enää ylittää Suomessa 20%:n rajaa huolimatta, mistä maasta palvelu, välittäjä tai pankki on lähtöisin. Kaikkiin sovelletaan Suomen lakeja ja säännöksiä.

Kuulu siis mielummin tähän järkevään sakkiin ja vertaa lainat aina.

Onko sinulla kysyttävää tai kommentoitavaa? Olkaa hyvä.

Kommentoi

Olethan ihminen? *