Sambla: Kokemuksia ja tarkka esittely 2023

Sambla on Suomessa vieläkin vähän uudempi, mutta Pohjoismaissa se on toiminut jo vuodesta 2014 palveluitaan tarjonnut lainankipailutuspalvelu.

Sambla Suomi logoSe poikkeaa muista lainojen välittäjistä tarjoamalla eri pankkien lainoja ja palvelusta on vähän helpompi saada lainaa.

Tämä tosin tietenkin edellyttää, että lainanhakijan taustat ovat kunnossa ja maksukykyäkin (=tuloja) pitää olla.

Samblan kilpailuttamat lainat ovat valmiiksi vertailtu ja kilpailutettuja kulutusluottoja, jotka alkavat todellisen vuosikoron osalta vain 4,90 %:sta.

Saat päätttää summan nyt 500 – 60.000 euron väliltä vapaasti, eikä lainan käyttökohteella ole väliä, vaan pelkästään maksukyvyllä.

Kilpailutus on ilmaista, eikä se ole sitovaa, joka on jo ihan peruskaava, mutta aina tärkeää mainita.

Voit siis jättää lainahakemuksen sisään, odottaa tarjouksia ja tehdä päätöksen vaikka vasta muutaman päivän tai parin viikon kuluttua.

Palvelu pärjää ehdottomasti muille suosituille lainanvälittäjille – siitä ei ole epäilystäkään.

Hae lainaa tästä >>


Sambla tarjoaa tällä hetkellä kilpailutuksen noin 23 pankin kautta, joista voi mainita mm. Aktia, Nordax Bank, Resurs, Lea Bank ja Bank Norwegian-palvelut.


Sambla tekee yhteistyötä 23 pankin kanssa, mutta se kasvattaa yhteistyökumppaneidensa määrää myös Suomessa jatkuvasti tasaisen varmasti.

Sillä on pitkä kokemus alalta ja osaamista löytyy, joka on tullut tänne Ruotsin, Norjan ja Tanskan kautta.

Sambla Group kokemuksia ja esittely

 

Kuka voi saada lainatarjouksia Sambla -palvelusta?

Hakijalta vaaditaan vähintään täysi-ikäisyyttä ja puhtaita luottotietoja (tosin, tämä ei ole täysin välttämätöntä poikkeuksellisesti).

Kuukausitulojen täytyy olla joka kuukausi vähintään 1000 euroa ja hakijan pitää olla ollut Suomessa kirjoilla 12 kuukauden ajan.

Laina voidaan maksaa suomalaisen pankin tileille ja henkilötietojen vahvistus tehdään pankkitunnuksilla, joten näiden molempien täytyy olla myös kunnossa.

 

Millainen on Sambla lainan korko?

Korko vaihtelee suuresti ja siihen vaikuttavat esimerkiksi haetun lainan määrä, mutta myös siinä samassa palvelun käyttämien välittäjien tekemä riskiperusteinen analyysi.

Korko alkaa 4,9%:sta ja suurimmillaan pienissä lainoissa se saattaa kivuta korkokaton ylärimaan eli 20 % asti.

Kun varmasti halvin lainatarjous on löytynyt, niin on vielä viisasta verrata useampi eri lainantarjoaja, ennen kuin laitat allekirjoituksen lainasopimukseen.

Tosin, koska lainatarjoukset ovat jo valmiiksi kilpailutettuja, on niistä varsin helppoa poimia se halvin ja mennä sillä eteenpäin.

parempi laina sambla group

Sambla kokemuksia monelta vuodelta

Sambla on siinä mielessä poikkeuksellinen palvelu, että sieltä luottotiedotonkin voi saada lainaa, jos kaikki velat on maksettu ja tulot on kunnossa.

Tähän sen verran, että tämäkin on mahdollista itse asiassa vain yhden sen yhteistyökumppanin kautta, Svea Bankin, ja sekin melkoisen työn takana.

Sambla ei itse tee päätöstä, vaan päätöksen teko siirtyy tälle taholle, joka lopulta lainan myöntää.

Kokemukset palvelusta ovat jos ei aivan erinomaiset, niin vähintäänkin hyvät toimivuuspuolelta, eikä muualtakaan löydy valittamista.

Tiedot on annettu etusivulla selkeästi kuluttajalle ja kaikki tuntuu olevan täysin läpinäkyvää.

Erityisen hyvin Sambla on menestynyt Ruotsissa, josta se onkin levinnyt myös meille Suomeen ja avannut toimiston Helsinkiin.

Sambla on Trustpilotissa ykkösluokassa eli se on saanut erinomaista palautetta ja loistavia aitoja kokemuksia.

 

Sambla Group: Yhteystiedot ja asiakaspalvelu

Sambla Groupin pääkonttorin osoite löytyy Ruotsista: Strandvägen 5B, 114 51 Tukholma.

Sambla Suomi yritys- ja yhteystiedot

  • Yritys: Sambla Oy, Y-tunnus 2871818–8
  • Osoite: Eteläesplanadi 24, 00130 Helsinki
  • Puhelin: 09-4245-6000
  • Sähköposti: asiakaspalvelu@sambla.fi

Sivustolta löytyy myös palautelomake, joka ajaa saman asian eli senkin kautta viesti menee perille.

Hae lainaa Samblalta >>

 

Suosittelemme aina vertaamaan lainoja ja hätiköityjä siirtoja ei kannata tehdä, sillä tässä juuri sen kuuluisan pitkän pennin säästäminen on mahdollista.

Suurin virhe on heti ensimmäiseen silmiin iskevään tarjoukseen tai palveluun tarttuminen vertaamatta sitä ollenkaan muihin vastaaviin.

Muista, että tarkasti tehty lainavertailu on tärkein asia, mitä voit lainanhakijana tehdä.

Näin homma toimii ja lainanvälittäjä hoitaa mahdollisimman pienikorkoisen lainadiilin pankin tai yhteistyökumppaninsa kautta

Kuten huomaat, 25 000 euron lainassa voi olla huomattaviakin eroja.

Jos yksi tarjoaa lainaa 8 %:n korolla, kun taas toinen 12 %:n ja sitten kolmas 6 %:n, niin erot ovat jo suorastaan huikeita.

Pienellä vertailulla, voit siis säästää 25 000 euron lainassa jo merkittäviä summia!*

*Huomion arvoista: Korkoerot ovat kaventuneet merkittävästi korkokaton myötä, mutta niitä on silti yhä.

Tämä erityisesti, jos todella tarvitset lainaa 30 000 – 50 000 euron väliltä tai toki ero näkyy jo pienemmisäkin lainasummissa.

 

Sambla Group ja yhteistyökumppanit

Palvelulla on reilusti yhteistyökumppaneita.

Tarjonnasta löytyy suomalaisia ja ulkomaalaisia pankkeja sekä perinteisiä lainatarjoajia, jotka luokitellaan kulutusluottolaitoksi.

Kaikkia näitä valvoo Finanssivalvonta.

Tee ilmainen hakemus tästä >>

sambla kumppanit

 

Sambla hoitaa lainan uudelleen järjestelyt

Jos sinulla on vielä lainoja jäljellä vanhan korkokaton jäljiltä, niin voit järjestää niille tai sille yhdelle lainalle paremman koron helposti.

Sambla tekee lainasta lähes sormia napsauttamalla edullisemman, jos luotto on haettu ennen uutta korkokattoa.

Näin voit hakea lainan uudestaan halvemmalla Sambla.fi:n kilpailuttamana. Tämä ei muuten sitten maksa teille yhtään mitään!

Nimelliskorko ei saa enää ylittää Suomessa 20%:n rajaa huolimatta, mistä maasta palvelu, välittäjä tai pankki on lähtöisin.

Kaikki sen yhteistyökumppanit ja koko Sambla Group noudattavat Suomen lakeja ja säännöksiä.

Kuulu siis mielummin tähän järkevään sakkiin ja vertaa lainat aina.

 

Usein kysytyt kysymykset

Onko rahat mahdollista saada tilille jo saman päivän aikana?

Kyllä, näin Sambla ilmoittaa ja on se myös muiden kilpailuttajien kautta mahdollista. Tässä on tärkeää, että lainan hakeminen ajoitetaan aamulle tai varhaiseen aamupäivään. Esimerkiksi Nordeaan maksu on onnistunut jo alle kahdessa tunnissa.

Onko Samblan lainahakemus sitova?

Ei ole eli kuten muidenkin tavoin, hakemus on täysin ilmainen ja näin on lainojen kilpailuttaminenkin, eikä mikään sido teitä tässä vaiheessa yhtään mihinkään. Vasta luottosopimus allekirjoitettuna on sitova.

Voinko saada pienillä tuloilla isompaa lainaa?

Pienet tulot eivät sulje pois isoja kulutusluottoja. Tässä katsotaan aina isompaa kokonaiskuvaa ja hakijan muitakin tietoja. Kaikki sitovat tekijät, kuten omistusasunto, korkeakoulututkinto ja jopa ihan avoliitto, ovat kaikki kotiin päin. Lainapäätös on kaikkien näiden asioiden summa.

Onko Samblan lainojen yhdistely tehokasta?

Keskimäärin lainojen, varsinkin kalliiden sellaisten, järjestely ja/tai yhdistäminen on aina kannattavaa. On turha maksaa liikaa tai varsinkin montaa päällekkäistä lainaa, joten suosittelemme vaihtamaan sen yhteen - ja kyllä: Samblalla se on tehokasta.