Viikinkilaina – Lue tiedot ja muiden kokemukset

Jos haluat lainaa yksinkertaisesti ja luottokortin tapaisesti, voi Viikinkilaina olla se fiksumpi ratkaisu. Emme koskaan suosittele ottamaan mitään lainaa vertaamatta ensin, joten lainavertailu on enemmän kuin järkevää, myös Viikinkilainan kohdalla.

Vinkkinä: Vertailu ei tarkoita mitään loputonta Excel-laskelmarykelmää, vaan teimme siitä teille kivutonta!

Se on lainana joustava ja saat luottorajan 100-2000 € väliltä, se on ehdottomasti fiksumpi kuin pikavippi ja edullisempi kuin vanhan ajan kalliit pikaluotot. Tosin, moni laskee myös Viikinkilainan pikavippi -kategoriaan ja teoriassa sinne se kuuluukin.

Ensimmäiselle nostolle voit saada jopa 44 vuorokautta koronta maksuaikaa. Palvelussa on 21 vuoden ikäraja ja tarvitset puhtaat luottotiedot sekä verkkopankkitunnukset.

Tutustu Viikinkilainaan tästä >>

Viikinkilainasta on tältä vuodeltakin kokemuksia ja ne ovat hyviä, tosin joku ketju kyllä ampuu tämänkin firman alimpaan kaivoon. Yleensä nämä vastapuolen herrat tai hameväki ovat itse mokanneet ja ottaneet sokkona lainan tai muuta vastaavaa.

Kyseinen firma on toiminut markkinoilla pitkään, mutta se ei ole nostanut brändiään kovin suureen näkyvyyteen huolimatta sen valtavasta potentiaalista. Takana toimii vaikutusvaltainen ja vanha yritys Top Finance Oy, jolla on kapasiteetttia ja osaamista alalta vaikka millä mitalla sekä se painaa pöytään vakuuttavia numeroita joka vuosi kasvamalla.

Nyt vasta Viikinkilaina alkaa pikku hiljaa näyttämään mistä todelliset viikingit on tehty (meidän silmissä). Laina on joustava ja käyttökohde on vapaa, lainaa haetaan usein esim. lemmikin hoitoon, harrastuksiin, sairastapahtuksiin (nopeat yksityislekurikeikat) ja myös lainaa takuuvuokraan haetaan suhteellisen usein.

Mitkä ovat Viikinkilainan parhaat ominaisuudet?

Pidämme monista uusista ominaisuuksista, mitä palvelu antaa kuluttajalleen. Se on parantunut huomattavasti kuluvan voden aikana. Tässä vain viisi syytä, miksi Viikinkilaina on parempi kuin ennen:

  • Ehdottomasti nopeudesta voi antaa lisäpisteitä
  • Vakuudettomuus helpottaa myönteisen päätöksen saamista
  • Se on kuin luottokortti – mutta parempi
  • Ja se pärjää tililuottoskabassa, mitä tulee korkoon
  • Pitkä ja joustava maksuaika (+44 vrk:n koroton maksuaika ensinostolle)

… Ja kourallinen muita syitä, ota itse selvää sen omilta kotisivuilta tästä.


Huomatkaa, että Viikinkilaina on uusinut ulkoasun ja systeeminsä totaalisesti ja lopputulos on vanhaan verrattuna kuin eri planeetalta.


Tosin nyt se kaipaa taas uutta muutosta, joka sopii Suomen uuteen lakiasetukseen.


Millainen Viikinkilainan korko on?

Viikinkilaina käy kaikille vähintään yli 21 vuotta täyttäneille henkilöille, joilta löytyy puhtaat luottotiedotKorko ei ole edullisimmista päästä, mutta se ei ole mitään ryöstöä niin kuin ihmisillä on tapana sanoa. Jos avaat 2000 euron jatkuvan lainan, lainassa on korkeintaan 20 % nimellisvuosikorko.

Nimellinen vuosikorko voi olla uuden lain mukaan korkeintaan 20%. Lainassa on joustava lyhennys 3-37 kk väliltä, mutta tämä saattaa muuttua pian. Maksuaika määrittyy pitkältä sinun halujen mukaan, jos teet aina minimilyhennyksen, se voi venyä ihan tuonne tappiin asti.


Esimerkkilaina – Viikinkilaina:

2000 euron nosto: kaikki kulut mukaan laskeva todellinen vuosikorko on 190,36% ja luoton kokonaiskulut 3312,48 euroa. Tähän sovelletaan koko 2000 euron luoton kertanostoa ja 12 kk:n lyhennysaikaa. Voit verrata 2000 euron kulutusluottoja täällä.


Viikinkilaina kokemuksia tältä vuodelta

Vahvat otteet, kova mobiilisoveltuvuuden parantaminen ja selkeä muutos on nostanut Viikinkilainaa. Meidän kokemuksia  on vähän, mutta jos etsit tämän kategoriaan lainaa, voi tässä olla etsimänne palvelu. Suosittelemme rinnalle myös uusittua Vivus tuotetta ja samalla toista tykkilainaajaa, jossa ikäraja on sama kuin ”Viikkarilainalla” eli 21 vuotta, Suomilimiittiä.

Kiteytyksenä siis, palvelusta puhutaan palstoilla pahaa, mutta emme enää tänä vuonna näe mitään syytä siihen, sillä virheet on niin sanotusti korjattu. Asiakastyytyväisen lisääntyminen on taattua ja sen näkee jokainen immeinen, joka on joskus lainatuotteita tutkinut.

Turvallinen ja luotettava ja Top Finance Oy vetää tätä tililuottofirmaa oikeille raiteille rehdilä ja läpinäkyvällä pelillä. Linnankadulla Turussa vaikuttava yritys tekee vahvaa tulosta yhä ja paketti on vahvalla pohjalla ja tehty oikein lakien mukaisesti.

Nyt kun korkokattomuutos on astunut voimaan 1.9.2019, odotamme Viikinkilainan seuraavaa ”peliliikettä”.

Lainaaminen on paitsi nopeampaa, niin myös huomattavasti helpompaa

Nyt kun tekstarilainaaminen on ollut rutiinia jo vuosikaudet, niin alkaa olemaan myös mobiililainaamisen laita ja tämän puolen Viikinkilaina on hoitanut esimerkillisesti. Voit hakea lainaa puhelimella helposti ja nopeasti.

Tämä nettipankkitunnuslaina on edelläkävijä – taas ja ainakin toistaiseksi tänä vuonna. Kilpailu on kuitenkin kovaa ja kukaan ei tiedä, mitä huomenna tapahtuu ja kuka avaa paremman firman. Osaaminen on digialalla kasvanut vankasti, Viikinkilaina pitää kuitenkin pintansa!

Saat Viikinkilainalta lainaa myös puhelimella ja todella nopeasti tekstarilla

Lainan ottaminen käy todella helposti vaikka tekstiviestillä, eikä se tietenkään maksa mitään, sillä tästä on tullut laki jo aikoja sitten. Ohjeet näet kuvasta, mutta lyhyesti sanottuna lähetät vain yhden ilmaisen tekstarin numeroon 16350 ja rahat kilahtavat tilille nopeasti.

Onko jotain syitä, miksi Viikinkilaina ei kannattaisi? Jaa omat kokemukset

Kommentointi on vapaata, mutta mainoslinkkejä emme sallia ja pornografia on hyvä pitää minimissään. Pelkästään aidot asiakaskokemukset tai kysymykset siis sallitaan.

Haukkuminenkin on tervetullutta! Negatiivisesta palautteesta yleensä oppii, jos se on puettu asialliseksi ja sillä on pointtinsa.