Viilaa vippikulut kuriin helpommin kuin uskotkaan

Zmarta on fiksuin tapa hoitaa talousasioita ja sen avulla säästät satasia joka kuukausi

Anna Zmartan kilpailuttaa sinulle edullisempi luotto ja voit säästää helposti useita satasia joka kuukausi.

Tuntuuko sinusta siltä, että vippi– ja muut lainanlyhennykset vievät suurimman osan palkasta joka kuukausi?

Onko sinulla sellainen fiilis, että velat ei pienene ollenkaan huolimatta siitä, että maksat hävyttömän suuren summan lainalaskuja?

Tämä on hyvin yleinen ilmiö ja valitettavan harva tekee asialle yhtään mitään. Mitä sille sitten pystyy tekemään, kuuluu kysymys?

Lainojen yhdistäminen on paras polku paisuvien pikavippivelkojen pysäyttämiseen!

1) Jos haluat säästää tuntuvasti rahaa, ota yhdistelylaina, jolla maksat kaikki aikaisemmat ylihintaiset pikalainat, tililuotot ja osamaksut pois.

2) Lyhennä ottamaasi uutta ja edullisempaa kulutusluottoa tasaisissa pienemmissä kk-erissä ja huomaat konkreettisesti kuinka velka pienenee!

Tätä ilmiötä on vaikea havaita, jos olet velkaa vähän joka suuntaan: älä kuitenkaan jää enää ihmettelemään, vaan kilpailuta itsellesi halvempi yhdistelylaina ja aloita säästäminen heti.

Se nyt vaan on tyhmää maksaa liikaa – Fiksu kilpailuttaa kaikki lainat yhdeksi lainakokonaisuudeksi.

Tiedäthän, että se ei maksa sinulle mitään ja voit jopa alle puolittaa nykyisen velan maksuun menevät kulut – ilman mitään kustannuksia, äläkä huolehdi ajasta: sitä ei tule menemään kymmentä minuuttia kauempaa.

Kriteeritkin ovat hyvin helposti läpäistävissä: olethan täysi-ikäinen, asut Suomessa, omistat sähköpostiosoitteen/matkapuhelimen ja et ole mennyt ja hankkinut itsellesi maksuhäiriömerkintää.

Näillä kriteereillä Zmarta ja Freedom Rahoitus molemmat kilpailuttavat kulutusluottoja, joten pistähän töpinäksi, jos et ole pistänyt jo!

Pyydä tarjous, katso kuinka paljon tulet säästämään ja allekirjoita luottosopimus nettipankkitunnuksillasi, siinä kaikki! Ei kestä kiittää, kiitoskortteja otetaan kuitenkin vastaan.

5 Vinkkiä ja mietettä, Kuinka, milloin ja miksi: Katkaiset jo mahdollisesti käynnissä olevan pikavippikierteen ja hoidat talousasiat kuntoon!

Pikavippikierre iskee salakavalasti, eikä se paljoa varoittele. Vippikierteen syntyyn voi kuitenkin vaikuttaa reagoimalla nopeasti:

Jos huomaat, että tarvitset aina vaan uutta lainaa edellisen pois maksamiseen, olet ajautunut tähän ei-toivottuun pikalainakierteeseen.

  1. Luottotietojen menetys on tosi asia, johon velkakierre usein johtaa: tässä siis yksi syy lisää hoitaa velka-asiat kuntoon, ennen kuin on liian myöhäistä.
Lendolla voit vaihtaa kalliit pienlainat puolta halvempaan

Lendo on kuin tehty sinua varten, jos vippikulut ajavat sinua par’aikaa ahdinkoon. Tästä ahdingosta on helppo nousta Lendolla!

Et varmasti halua menettää luottotietojasi, ethän? Taas yksi syy lisää, miksi suosittelemme ottamaan yhden luoton useiden sijasta, jolla pystyt kuittaamaan kaikki aikaisemmat vipinlyhennyserät pois.

Jos olet jo hankkinut itsellesi maksuhäiriömerkinnän, niin tämä on kaikki on liian myöhäistä ja et saa uutta lainaa enää mistään, sillä lainanmyöntäjillä on ehdottoman tiukka nollatoleranssi maksuhäiriömerkintäisten suhteen.

Tästä syystä kannattaa toimia nopeasti ja hakea esimerkiksi Lendon yhdistelylainaa ilmaisella hakemuksella tästä.

Lendolla voit säästää rahaa hakemalla lainaa 500-50.000€, jolla kuittaat kaikki nykyiset pienlainat pois ja saat tilalle yhden lyhennettävän lainan, jonka kk-lyhennys on alhaisempi ja kokonaiskustannukset pienemmät.

Ja vielä tämän lisäksi säästyt siltä kaikkein pahimmalta eli luottotietojen menetykseltä!

2. Milloin laina tai lainat kannattaa järjestellä uudelleen, missä menee se raja?

Käytännössä voit järjestellä lainan uudelleen milloin tahansa, jopa silloin, kun sinulla on vain yksi luotto maksettavanasi.

Luoton uudelleen kilpailutus on monesti järkevää, mutta erityisen kannattavaksi se muuttuu, jos olet ottanut itsellesi kestämättömän kalliita pienlainoja, tililuottoja tai osamaksuja, joiden kustannukset sen kun vain jatkavat kasvamistaan lyhennyserien hoitamisesta huolimatta.

Jos koet, että voisit maksaa vähemmän lainanlyhennyksiä kuukaudessa, tässä vaiheessa suosittelemme uudelleen järjestelyä viimeistään!

3. Välikysymys, jotta ymmärrät tilanteen varmasti: Miksi et vaihtaisi 70-200%+ todellista vuosikorkoa esim. jopa vain 4,99% vuosikoron lainaan?

On suorastaan hämmästyttävää, että ihmiset ovat niin huonosti kartalla tämän asian suhteen.

Todellista on kuitenkin se, että jos makselet vippi-/tililuottovelkoja, niin kymmenien ja jopa satojen prosenttien korot ovat arkipäivää ja kun lyhennykset hoidetaan osamaksulla, paisuu kokonaislyhennysmäärä armottoman suureksi. Ei ole siis mitenkään epätavallista, että maksat lainasta tuplasti sen verran korkoa, mitä lainasit!

Tässä artikkelissa ehdotamme sinulle kuitenkin huomattavasti halvempaa keinoa selvitä veloista: Mitä jos vaihtaisit kalliit pienlainat yhteen jopa 4,99% netistä haettavaan pankkilainaan?

Kyllä, Bank Norwegian Suomi on vastaus tähän, tämä uusi digitaalinen nettipankki myöntää verkosta jopa 50.000€ lainaa ilman vakuuksia ja takaajia ja se sopii kuin nakutettu vanhojen velkojen kuittaamiseen.

Norjalaiset suorastaan haluavat, että maksat kallit pienluotot pois ja otat heidän kulutusluoton tilalle paljon pienemmällä korolla ja pidemmällä maksuajalla, sekä tietenkin kaikkein tärkeintä: lainan kokonaiskulut tulevat olevat väistämättä paljon pienemmät.

4. Ei ole yhtäkään syytä, miksi lyhentäisit kalliita pikavippejä!

Harva tulee ajatelleeksi asiaa ja tuskailee tämän asian kanssa, mutta kun asian hoksaa, niin jälkikäteen herää kysymys, että miksi ihmeessä olen maksanut näin kallista lainaa pois? Onko tuttua?

Jos luet vieläkin artikkelia ja olet velkaa pienlainoista, nyt tässä vaiheessa viimeistään suosittelemme ottamaan maksuttoman ja sitomattoman lainatarjouksen jostain artikkelista mainitusta lainanvälittäjistä tai nettipankista.

Tai vielä parempaa, jos sinulla on hyvät säännölliset tulot, voit hakea lainaa luultavasti vieläkin edullisemmin omasta kivijalkapankistasi.

Paperityöt ja pankkiasiointi eivät tunnu lähellekään niin pahalta, jos verrataan niitä siihen, että voit selvitä lainoista kertaheitolla ja säästää satasia tai jopa tuhansia euroja riippuen tilanteestasi.

Ja saat vielä kaiken lisäksi pidemmän maksuajan lainalle jousto-ominaisuuksilla ilman, että maksat automaattisesti monta satasta enemmän, jos olet yhden kuukauden maksamatta lainaa!

 

5. Onko väliä, minkä palvelun oikeastaan valitsen, vai ovatko kaikki samaa kauraa?

halvemmaksi et enää nettilainojen saralle pääse sanoo bank norwegian

Norjalainen nettipankki on yllättänyt suomalaiset verkkolainatoimijat tarjoamalla 4,99% koron kulutusluottoa.

Olit sitten valitsemassa mitä tahansa tuotetta, ja tässä tapauksessa lainaa, luoton valitsemisella on aina merkitystä.

Netissä on paljon vaihtoehtoja ja vaikka hakisit Norwegian pankin yhdistelyluottoa, ei se automaattisesti tarkoita, että korkoprosentti on matalin.

Kilpailutuksen tärkeyttä ei voi koskaan korostaa tarpeeksi ja sinnikäs kilpailuttaja tulee säästämään lainan kokonaiskustannuksissa huomattavasti.

Kilpailutus ja vertailu ovat aina avainelementtejä, kun vertailet tuotteita, oli kyseessä sitten kulutusluotto, nettiliittymä tai mikä tahansa tuote!

Mitä enää odotat? Pyydä itsellesi parempi tarjous lainoillesi jo tänään

Säästäminen on helppoa ja se kannattaa aloittaa heti! Mitä nopeammin teet päätöksen, sen enemmän säästät ja voit nähdä konkreettisesti, kuinka taloutesi elpyy kuukausi kuukaudelta.

Veloissa uiminen tuntuu pahalta, vie yöunet ja aiheuttaa negatiivisia tuntemuksia, varsinkin silloin, kun velka tuntuu tuntuu junnaavan samoissa numeroissa kuukausi toisensa perään. Jos kuitenkin maksat edullista ja vain yhtä luottoa pois, huomaat nopeasti kuinka velka vähenee ja taloutesi muuttuu tasapainoisemmaksi.

Älä aikaile päätöksen kanssa, vaan nyt on aika toimia, koska aika on rahaa ja paljon aikaa on vastaavasti paljon rahaa.

Onko sinulla kysyttävää tai kommentoitavaa? Olkaa hyvä.

Kommentoi