Lainaa 5000 € vertailussa.

Oletko kulutusluoton tai muun rahoituksen tarpeessa ja etsit lainaa heti netistä?

Onko lainan tarpeesi juuri 5000 euroa ja haluaisit edullisen kulutusluoton ilman puuduttavia paperitöitä?

Haluaisitko vertailla lainat nopeasti netissä ja saada hyvän kokonaiskuvan, mistä löydät edullisimman 5000 € kulutusluoton?

Tämä onnistuu helposti meiltä, sillä näet alapuolella taulukon, jossa on listattuna kaikki parhaat suomalaiset lainapalvelut, joista voit saada kilpailukykyisesti hinnoiteltua 5000 euron lainaa ilman vakuuksia ja takaajia.

Lainahakemuksen jättäminen on jokaiseen paikkaan hyvin yksinkertaista ja nopeaa – päätöksen saat useimmista paikoista saman päivän aikana ja muutamasta paikasta jopa alle tunnin kuluessa.

 

Lainapalvelu Ikäraja Laina heti tilille?* Lainasummat Todellinen vuosikorko Laina-aika
Bank Norwegian lainahakemukseen pääset tästä 23 v.
Lisätiedot
ei 1.000-50.000 €
8.99 – 22.49% 1-15 v
lendo hakemus 20 v.
Lisätiedot
ei 500-50.000 €
10.47% – 1-15 v
ostosraha hakemukseen 20 v.
Lisätiedot
kyllä 400-10.000 €
29,5 – 50,36% 12-72 kk
fixura hakemus 21 v.
Lisätiedot
kyllä 1.000-10.000 €
6 – 27% 24-60 kk
Freedom Rahoitus lainaa 5000 euroa pankista heti tilille! 20 v.
Lisätiedot
ei 500-50.000 €
4.19 – 50.5% 1-15 v
zmarta hakemus 20 v.
Lisätiedot
ei 500-50.000 €
4.19 – 50.5% 1-15 v
Lue lisää Rahalaitoksesta tästä ja siirry heti hakemukseen. 20 v.
Lisätiedot
ei 500-50.000 €
4.5 – 50.5% 2-15 v
Etua.fi on lainavertailun ehdoton valinta ja sieltä löytää kulutusluottoa joka lähtöön - lue lisää. 20 v.
Lisätiedot
ei 2.000-50.000 €
8.9 – 49% 1-15 v
Laina.fi lisätiedot ja lainan hakeminen onnistuu napsauttamalla tästä. 20 v.
Lisätiedot
kyllä 100-5000 €
– 77.02% 3-52 kk
* Laina heti tilille tarkoittaa, että luotto tullaan maksamaan samana päivänä tilillesi, kun hakemus on jätetty sisään.

 

Tarvitsen rahaa mahdollisimman nopeasti – Mistä voin saada lainaa 5000 euroa heti tilille?

Jos olet akuutin viiden tuhannen euron kultusluoton tarpeessa, on kaikista nopein vaihtoehto valita Ostosraha, joka käsittelee lainahakemuksia joka päivä klo 22 asti ja toimittaa samalla rahat välittömästi asiakkaan tilille.

Ostosrahalta voit saada 5000 euron kulutusluoton heti tilille jopa 15 minuutissa!

Toinen nopea palvelu on Laina.fi, joka käsittelee hakemuksesi välittömästi, jos annat palvelun tarkistaa maksukykysi automaattisella ja turvallisellta Instantor tuloanalyysityökalulla.

Lainahakemuksen käsittelyssä kestää pidempään, mikäli haluat toimittaa maksukyvyn tukevat dokumentit, kuten palkkakuitin tai eläkepäätöksen manuaalisesti, mutta tässäkin tapauksessa saat rahat jo samana päivänä tilille Laina.fi:ltä.

 

 

Tarvitsenko lainalle takauksen tai vakuuksia?

Lainaa 5000 euroa ilman vakuuksia ja takaajia.

Et tarvitse nykyään 5000 euron kulutusluoton saamiseen muuta kuin vähintään 850 euron bruttotulot, puhtaat luottotiedot ja vakituisen osoitteen Suomesta. Myöskään vakuuksia eikä takaajia ei tarvita myönteiseen päätöksen.

Et tarvitse, kaikki sivun vertailuista löytyvät lainapalvelut, niin pankit ja rahoituslaitoksetkin, myöntävät aina lainaa ilman vakuuksia ja takaajia, joten voit saada myös 5000 euron ilman näitä.

Lainan myöntämispäätökseen vaikuttavat aina hakijan taloudelliset tiedot eli tuloilla on merkitystä suoraan siihen, millaisia lainatarjouksia tai saatko niitä yleensäkään.

Voit aina parantaa mahdollisuuksia saada parempia tarjouksia / myönteisen lainapäätöksen hakemalla lainaa rinnakkaishakijan kanssa, joka voi olla esim. oma puoliso tai sukulainen.

 

 

Olen pienituloinen – voinko silti saada lainaa?

Kyllä voit, esimerkiksi Rahalaitos edellyttää hakijalta vain 7.200 euron vuosituloja ja palvelusta voit kilpailuttaa lainat aina alkaen 500 eurosta 50.000 euroon asti.

Toinen vaihtoehto on Etua.fi, joka vaatii esim. 5000 euron lainaan vain 850 euron bruttokuukausituloja.

Näin ollen siis pienituloinenkin voi saada itselleen edullisen kulutusluoton netistä ilman vakuusvaatimusta tai takaajaa!

Lainan saamiseen tarvitaan vain siis:

 • Vähintään 18 vuotta ikää.
 • Säännölliset tulot (pienetkin tulot riittävät, kunhan et ole täysin tuloton)
 • Puhtaat luottotiedot – maksuhäiriömerkintä johtaa hakemuksen hylkäämiseen aina.
 • Toimiva sähköpostiosoite, puhelinnumero ja nettipankkitunnukset.
 • Suomalainen henkilökohtainen pankkitili, johon lainarahat maksetaan.
 • Vakituinen asuinosoite Suomessa (tarkistetaan aina väestörekisteristä).

Tässä on pakolliset vaatimukset lainan saamiseen, jos haluat saada lainaa varmemmin, voit hakea lainan hyödyntämällä yhteishakijaa.

Huom! Yhteishakijan kanssa lainaaminen herättää myös pankkien ja välittäjien mielenkiinnon tarjota sinulle lainaa, joten voit myös saada edullisempia lainatarjouksia!

 

 

Lainan kilpailuttaminen on tehokkain tapa saada halvin lainatarjous.

Kilpailuta aina lainat ja säästät rahaa!

Vertailemalla ja kilpailuttamalla mahdollisimman monta eri palvelua, tulet suurella varmuudella saamaan myös päivän parhaan hinnan lainalle!

Lainan hakijan kannattaa lähteä lähestymään edullisimman luoton etsimistä ja hakemista aina kilpailuttamalla mahdollisimman monta palvelua.

Voit jättää kaikille lainanvälittäjille maksuttoman lainankilpailutuspyynnön ja saat seuraavan vuorokauden aikana monta tarjousta sähköpostiin vertailtavaksi.

Näet samalla lainan koron ja maksuaikataulun sekä ehdot, joten sopiva kulutusluotto on helppo valita.

Kilpailuttaminen ei myöskään koskaan kustanna hakijalle mitään, joten voit vapaasti pyytää tarjouksia pöytään lainanvälittäjiltä.

Jos mikään tarjouksista ei kolahda, voit antaa asian olla ja olla vastaamatta tarjouksiin, ne kun eivät ole missään nimessä sitovia.

Parhaat suomalaiset lainanvälittäjät ovat Etua.fi, Freedom Rahoitus, Zmarta, Rahalaitos ja Lendo, joista voit saada kaikista jopa yli 10 pankkilainatarjousta yhdellä hakemuksella.

 

 

Haluaisin koittaa onneani myös yksityisen kautta.

Haluaisitko ottaa vertailuun mukaan myös vertaislainat?

Olet varmasti tässä tapauksessa kuullut, että myös yksityiseltä voi saada melko edullistakin lainaa aika ajoin riippuen tarjonnasta.

Tämä on totta ja vertaislainojen suosio on päässyt hyvään kasvuun ja tietoisuus vertaislainojen olemassaolosta kasvaa jatkuvasti.

Vertaislainalla tarkoitetaan lainaamista tavalliselta yksityishenkilöltä, kuten sinä ja minä olemme – tähän on olemassa tiettyjä palveluita, jotka hoitavat itse lainan siirtämisen, sopimuksen tekemisen ja lakiasiat.

Voit pyytää tarjouksia siis myös Fixuralta, Lainaaja.fi palvelusta tai Fellow Financelta, jotka ovat kaikki nimenomaan vertaislainantarjoajia, josta lainatut rahat tulevat muilta yksityishenkilöiltä.

Katso, millaisia tarjouksia saat näistä paikoista, esimerkiksi Fixuran lainoissa on kiinteä korko ja sieltä voit saada lainaa 5000 euroa hyvinkin edullisesti alkaen vain 6 % todellisella vuosikorolla!

5 Kommentit
 1. Vastaa blank keijo 8.3.2017 at 15:06

  mainostatte lainoja ilman vakuuksia mutta pyydätte aina jonkun dokumentin tuloista esim. eläkepäätöksen

  • Vastaa blank Palauteboxi-Mikko 11.3.2017 at 12:33

   Hei,

   Vakuudettomuus tarkoittaa sitä, että lainaan ei tarvita erillistä omaisuutta todistukseksi, kuten esimerkiksi omistusasuntoa.

   Tuloja sen sijaan vaaditaan jokaisen lainan kohdalla ja tähän vaaditaan konkreettista todistusta palkka- tai eläketuloista, joiden pitää olla selkeästi osoitettavissa.

   Muuten lainan saaminen ei ole mahdollista tiukentuneiden ehtojen ja Suomen lakien takia.

   Terveisin Mikko

 2. Vastaa blank Stevia 18.4.2018 at 02:26

  Vertailusta löytyi monta tarjousta 5000 e lainalle, mutta ei yhtäkään sopivaa. Oletteko ajatelleet laajentaa näyttämään ihan normaalien pankkien lainoja? Näillä monella on edullinen korko…vaikka vaikea saatavuus, tiedoksenne

 3. Vastaa blank Harri Larsson 10.8.2018 at 09:17

  Mahtaisiko jostain saada oikeasti jollain 2-3% korolla tuota lainaa koska en pirullakaan maksa yli tuon koron. Tällä hetkellä luottoa piikissä tarpeeksi kalliilla pankista ja asuntolaina päälle, jossa korko pieni vaikkei puhutakaan ihan 5000 euron lainoista. Minulla on myös laittaa vakuuksia asunnosta jos korkoa saa hinattua sillä sitten alas. Yhteishakijuus mahkut löytyvät sillä puolisoni voi tulla ihan hyvin kimppaan. Me jaamme lainat, näin on yleensä pieni korko järjestynyt, miten on??

 4. Vastaa blank Esko Huttu-Hiltunen 18.4.2019 at 18:57

  Terve,

  kuinka nopeasti von saada rahat tililleni?

Kommentoi

Olethan ihminen? *