Lainaa 5000 euroa (vertailu) ilman vakuuksia heti tilille

Oletko kulutusluoton tai muun rahoituksen tarpeessa ja etsit nopeaa lainaa heti ilman liitteitä?

Onko lainan tarpeesi juuri 5000 euroa – tai jotain sen suuntaista – ja haluaisit edullisen kulutusluoton ilman puuduttavia paperitöitä?

Haluaisitko vertailla lainat nopeasti netissä ja saada hyvän kokonaiskuvan, mistä löydät edullisimman 5000 € kulutusluoton?

Tämä onnistuu helposti meiltä, sillä näet alapuolella taulukon, jossa on listattuna kaikki parhaat suomalaiset lainapalvelut, joista voit saada kilpailukykyisesti hinnoiteltua 5000 euron lainaa ilman vakuuksia ja takaajia.

Lainahakemuksen jättäminen on jokaiseen paikkaan hyvin yksinkertaista ja nopeaa – päätöksen saat useimmista paikoista saman päivän aikana ja muutamasta paikasta maksun vielä jopa alle tunnin kuluessa.

sortter
Lainasumma

1000-60.000 €

Korko

3,9-20 %

Laina-aika

1-20 v.

Arvostelu

Lue lisää

Hae
 • Laina usein pienellä korolla
 • Vuoden suosituin lainanvälittäjä
 • Edullinen yhdistelylaina
Arkadiarahoitus
Lainasumma

2000-60.000€

Korko

4,99-20%

Laina-aika

1-15 v.

Arvostelu

Lue lisää

Hae
 • 70% saa palvelusta tarjouksen
 • Edulliset korot ja nopea palvelu
omalaina
Lainasumma

500-60.000 €

Korko

4,19-20 %

Laina-aika

1-20 v.

Arvostelu

Lue lisää

Hae
 • Kilpailuttaa 26 pankkia yhdellä hakemuksella
 • Ensimmäiset lainatarjoukset heti näkyviin
Zmarta
Lainasumma

1000-60.000 €

Korko

4,41-20%

Laina-aika

1-15 v.

Arvostelu

Lue lisää

Hae
 • Hae kulutusluottoa - nopea päätös arkisin
 • Etsi käsiin edullisin lainatarjous
Bank Norwegian
Lainasumma

1000-60.000 €

Korko

8,29-18,90%

Laina-aika

1-15 v.

Arvostelu

Lue lisää

Hae
 • Vakuudetonta pankkilainaa
 • Sähköinen nopea lainapäätös joka päivä
Rahalaitos
Lainasumma

500-60.000€

Korko

4,5-20%

Laina-aika

1-15 v.

Arvostelu

Lue lisää

Hae
 • Vakuudeton laina pankeilta kilpailutettuna
 • Hoitaa lainojen yhdistelyn tehokkaasti
Ferratum
Lainasumma

1-4000 €

Korko

15 %

Laina-aika

3-54 kk

Arvostelu

Lue lisää

Hae
 • Joustoluotto pienemmällä korolla
 • Tarjolla myös 2000-30.000€ kulutusluottoa
Bank Norwegian luottokortti
Lainasumma

500-15.000 €

Korko

0% -

Laina-aika

Joustava

Arvostelu

Lue lisää

Hae
 • Suosituin Visa-luottokortti 2023
 • Aina 45 vrk koroton maksuaika
Freedom Rahoitus
Lainasumma

1000-60.000 €

Korko

4,40-20%

Laina-aika

1-15 v.

Arvostelu

Lue lisää

Hae
 • Kilpailuttaa kulutusluotot pankeilta
 • Hae vanhalle tai uudelle lainalle paras korko
axolaina
Lainasumma

2000-60.000 €

Korko

4-20 %

Laina-aika

1 - 15 v.

Arvostelu

Lue lisää

Hae
 • Lainapäätös todella nopeasti
 • Jopa yli 50% valitsee palvelun
Loput tulokset

Tarvitsen rahaa mahdollisimman nopeasti – Mistä voin saada lainaa 5000 euroa heti tilille?

Jos olet akuutin viiden tuhannen euron kultusluoton tarpeessa, on kaikista nopein vaihtoehto valita Ferratum, joka käsittelee lainahakemuksia joka päivä klo 23 asti ja toimittaa samalla rahat välittömästi asiakkaan tilille.

Olettaen, että siis käsittely ja tilitys tapahtuu ennen klo 23:00:a ja ehdottomasti arkipäivänä.

Sieltä siis voit saada 5000 euron kulutusluoton heti tilille jopa 15 minuutissa, mutta ehkä realistin tuote heiltä joustoluotto, joka on 4000 euroa.

Toinen nopea palvelu on Norwegian Bank -lainapalvelu, joka käsittelee hakemuksesi välittömästi, jos annat palvelun tarkistaa maksukykysi automaattisella ja turvallisellta Instantor tuloanalyysityökalulla.

Lainahakemuksen käsittelyssä kestää pidempään, mikäli haluat toimittaa maksukyvyn tukevat dokumentit, kuten palkkakuitin tai eläkepäätöksen manuaalisesti, mutta tässäkin tapauksessa saat rahat jo samana päivänä tilille (arkisin ja keskimäärin – takeita emme enää uskalla antaa).

 

Tarvitsenko lainalle takauksen tai vakuuksia?

Lainaa 5000 euroa ilman vakuuksia ja takaajia.

Et tarvitse nykyään 5000 euron kulutusluoton saamiseen muuta kuin vähintään 850 euron bruttotulot, puhtaat luottotiedot ja vakituisen osoitteen Suomesta. Myöskään vakuuksia eikä takaajia ei tarvita myönteiseen päätöksen.

Et tarvitse, kaikki lainavertailusta löytyvät palvelut, niin pankit ja rahoituslaitoksetkin, myöntävät aina lainaa ilman vakuuksia ja takaajia, joten voit saada myös 5000 euron ilman näitä.

Lainan myöntämispäätökseen vaikuttavat aina hakijan taloudelliset tiedot eli tuloilla on merkitystä suoraan siihen, millaisia lainatarjouksia tai saatko niitä yleensäkään.

Voit aina parantaa mahdollisuuksia saada parempia tarjouksia / myönteisen lainapäätöksen hakemalla lainaa rinnakkaishakijan kanssa, joka voi olla esim. oma puoliso tai sukulainen.

 

Olen pienituloinen – voinko silti saada lainaa?

Kyllä voit, esimerkiksi Rahalaitos edellyttää hakijalta vain 7200 euron vuosituloja ja palvelusta voit kilpailuttaa lainat aina alkaen 500 eurosta 70.000 euroon asti.

Toinen vaihtoehto on, Etua.fi (lue kokemuksia ensin), joka vaatii esim. 5000 euron lainaan vain 850 euron bruttokuukausituloja.

Näin ollen siis pienituloinenkin voi saada itselleen edullisen kulutusluoton netistä ilman vakuusvaatimusta tai takaajaa!

Lainan saamiseen tarvitaan vain siis:

 • Vähintään 18 vuotta ikää
 • Säännölliset tulot (pienetkin tulot riittävät, kunhan et ole täysin tuloton)
 • Puhtaat luottotiedot – maksuhäiriömerkintä johtaa hakemuksen hylkäämiseen aina
 • Toimiva sähköpostiosoite, puhelinnumero ja nettipankkitunnukset
 • Suomalainen henkilökohtainen pankkitili, johon lainarahat maksetaan
 • Vakituinen asuinosoite Suomessa (tarkistetaan aina väestörekisteristä)

Tässä on pakolliset vaatimukset lainan saamiseen, jos haluat saada lainaa varmemmin, voit hakea lainan hyödyntämällä yhteishakijaa.

Huom! Yhteishakijan kanssa lainaaminen herättää myös pankkien ja välittäjien mielenkiinnon tarjota sinulle lainaa, joten voit myös saada edullisempia lainatarjouksia!

 

5000 euron lainan kilpailuttaminen on tehokkain tapa saada edullisin lainatarjous

Kilpailuta aina lainat ja säästät rahaa!

Vertailemalla ja kilpailuttamalla mahdollisimman monta eri palvelua, tulet suurella varmuudella saamaan myös päivän parhaan hinnan lainalle!

Lainan hakijan kannattaa lähteä lähestymään edullisimman lainan etsimistä ja hakemista aina kilpailuttamalla mahdollisimman monta palvelua.

Voit jättää kaikille lainanvälittäjille maksuttoman lainankilpailutuspyynnön ja saat seuraavan vuorokauden aikana monta tarjousta sähköpostiin vertailtavaksi.

Näet samalla lainan koron ja maksuaikataulun sekä ehdot, joten sopiva kulutusluotto on helppo valita.

Kilpailuttaminen ei myöskään koskaan kustanna hakijalle mitään, joten voit vapaasti pyytää tarjouksia pöytään lainanvälittäjiltä.

Jos mikään tarjouksista ei kolahda, voit antaa asian olla ja olla vastaamatta tarjouksiin, ne kun eivät ole missään nimessä sitovia.

Parhaat suomalaiset lainanvälittäjät ovat mm. Etua, Rahoitu, Rahalaitos ja OmaLaina, (lista jatkuu) joista voit saada kaikista ainakin sen 20 pankkilainatarjousta yhdellä hakemuksella.

 

Haluaisin koittaa onneani myös yksityisen kautta

Haluaisitko ottaa vertailuun mukaan myös vertaislainan – tai sen yhden ainoan Suomessa nyt kirjoitushetkelllä 12/2022?

Olet varmasti tässä tapauksessa kuullut, että myös yksityiseltä voi saada melko edullistakin lainaa aika ajoin riippuen tarjonnasta.

Tämä on totta ja vertaislainojen suosio on päässyt hyvään kasvuun ja tietoisuus vertaislainojen olemassaolosta kasvaa jatkuvasti.

Vertaislainalla tarkoitetaan lainaamista tavalliselta yksityishenkilöltä, kuten sinä ja minä olemme – tähän on olemassa tiettyjä palveluita, jotka hoitavat itse lainan siirtämisen, sopimuksen tekemisen ja lakiasiat.

Voit pyytää tarjouksia siis myös Fixuralta tai Fellow pankilta, jotka ovat kaikki vertaislainantarjoajia, josta lainatut rahat tulevat muilta yksityishenkilöiltä.

Katso, millaisia tarjouksia saat näistä paikoista, esimerkiksi Fixuran lainoissa on (tai ainakin oli) kiinteä korko ja sieltä voit saada lainaa 5000 euroa hyvinkin edullisesti alkaen vain n. 8 % todellisella vuosikorolla.

 1. keijo 8.3.2017 at 15:06

  mainostatte lainoja ilman vakuuksia mutta pyydätte aina jonkun dokumentin tuloista esim. eläkepäätöksen

  • Palauteboxi-Mikko 11.3.2017 at 12:33

   Hei,

   Vakuudettomuus tarkoittaa sitä, että lainaan ei tarvita erillistä omaisuutta todistukseksi, kuten esimerkiksi omistusasuntoa.

   Tuloja sen sijaan vaaditaan jokaisen lainan kohdalla ja tähän vaaditaan konkreettista todistusta palkka- tai eläketuloista, joiden pitää olla selkeästi osoitettavissa.

   Muuten lainan saaminen ei ole mahdollista tiukentuneiden ehtojen ja Suomen lakien takia.

   Terveisin Mikko

 2. Stevia 18.4.2018 at 02:26

  Vertailusta löytyi monta tarjousta 5000 e lainalle, mutta ei yhtäkään sopivaa. Oletteko ajatelleet laajentaa näyttämään ihan normaalien pankkien lainoja? Näillä monella on edullinen korko…vaikka vaikea saatavuus, tiedoksenne

 3. Harri Larsson 10.8.2018 at 09:17

  Mahtaisiko jostain saada oikeasti jollain 2-3% korolla tuota lainaa koska en pirullakaan maksa yli tuon koron. Tällä hetkellä luottoa piikissä tarpeeksi kalliilla pankista ja asuntolaina päälle, jossa korko pieni vaikkei puhutakaan ihan 5000 euron lainoista. Minulla on myös laittaa vakuuksia asunnosta jos korkoa saa hinattua sillä sitten alas. Yhteishakijuus mahkut löytyvät sillä puolisoni voi tulla ihan hyvin kimppaan. Me jaamme lainat, näin on yleensä pieni korko järjestynyt, miten on??

 4. Esko Huttu-Hiltunen 18.4.2019 at 18:57

  Terve,

  kuinka nopeasti von saada rahat tililleni?