Lainaa 50000 euroa ilman vakuuksia

Oletko etsimässä 50000 euron lainaa tai kulutusluottoa ja haluaisit hoitaa hakemisen netissä?

Voit löytää netistä halvempaa 50000 euron lainaa kuin pankista, joten olet todellakin oikeassa paikassaTarvitsetko mielellään vakuudettoman lainavaihtoehdon ja korkopuolenkin olisi syytä olla maltillinen?

Olet oikeassa paikassa ja vertailimme sinulle kaikki 50000 euron kulutusluottoa myöntävät tai välittävät pankit/palvelut.


Lähde tutkimaan valikoimaa taulukosta alapuolelta. Kaikki lainapalvelut ovat todettu hyviksi, luotettaviksi ja edullisiksi vaihtoehdoiksi.

Lainapalvelu Ikäraja Lainatarjous heti?* Lainasummat Todellinen vuosikorko Laina-aika
Bank Norwegian lainahakemukseen pääset tästä 23 v.
Lisätiedot
kyllä 1000-60.000 €
8,99% –
1-15 v
Komplett Bankin luottohakemukseen 23 v.
Lisätiedot
kyllä 1000-50.000 €
Alkaen 4,9% Ei määritetty
lendo hakemus 20 v.
Lisätiedot
kyllä 500-50.000 €
5,21 % – 1-15 v
Rahoitu on uusu lainavertailun suosikki rahoitusvalinta ja sieltä löytää kulutusluottoa joka lähtöön (myös 40000e ei ole ongelma eikä mikään) - lue lisää. 18 v.
Lisätiedot
kylla 2000-60.000 €
4.50 % –
1-15 v
Freedom Rahoitus lainaa teille joustavasti 50000 euroa pankista tai pankeilta heti. 20 v.
Lisätiedot
kyllä 500-60.000 €
4.19 – 50.5% 1-15 v
Lue lisää Rahalaitoksesta tästä ja siirry heti hakemukseen. 20 v.
Lisätiedot
kyllä 500-70.000 €
3,44 % –
1-15 v
zmarta hakemus 20 v.
Lisätiedot
kyllä 500-60.000 €
4.19 – 50.5% 1-15 v

*Lainatarjousten etsintä alkaa heti, kun hakemus on sisässä. Saat taloustilanteestasi riippuen määrän X tarjouksia, joka voi vaihdella muutaman tai 25 välillä. Yksi hyvä tarjous kuitenkin riittää, joten montaa ei edes tarvita. Tarjoukset pyritään toimittamaan mahdollisimman nopeasti. Voit tutustua lisää niiden välittämiseen lainanvälitys -osiosta.

Lainaa 50000 € – mahdollista myös virolaisesta pankista

Tästä on liikkunut myös kysymyksiä palstoilla eli mitä, jos pankkilaina haettaisiinkin suomalaisen pankin sijaan Virosta. No tämähän on teoriassa mahdollista, mutta aikamoisen kikkailun takana ja emme lähde suosittelemaan sitä kenellekään.

BigBank on virolainen Suomessa toimiva pankki, joka kyllä tarjoaa verkon välityksellä suurtakin lainaa heti netistä suomalaiskuluttajille turvallisesti ja luotettavasti (luvat kunnossa), joka lienee ainoa varteenotettava vaihtoehto. Tämä siis sillä oletuksella, että et halua lähteä sompailemaan itse virolaisiin pankkeihin (esim. SEB-pankissa asiointi natsaa myös englanniksi) ja neuvottelemaan lainoista. Tämä ei ole kuitenkaan vaivansa väärti kuuna päivänäkään, kun rehellisesti asia ilmaistaan.

Koko perheelle: 50000 euron kulutusluotto sopii koko perheelle ja sillä voitte hoitaa esimerkiksi suuremmatkin remontit helposti tai autolainaan se käy myös erinomaisesti. Te päätette, teidän perhe yhdessä päättää!

Mistä edullisin 50000 euron kulutusluotto?

Emme voi antaa näihin ”edullisuuskysymyksiin” sinänsä suoraa vastausta, koska emme ole pankki tai lainanmyöntäjä. Ohjaamme kuluttajat vain oikeaan suuntaan ja suurin osa löytääkin edullisen vaihtoehdon.

Älkää myöskään antaako vakuudettomuuden hämätä liikaa, sillä se ei nosta lainan korkoa/hintaa senttiäkään. Vielä ennen verkkolainoja, lähes kaikki pankit vaativat pieneenkin vain 2000 euron lainaan vakuudet, siinä missä nyt netistä saa jopa tuplasti 50000 euroa lainaan ilman vakuuksia ja takaajia. Halpa ratkaisu löytyy siis meidän kautta ja lopulta kilpailuttamalla, joka on sinun tehtäväsi!

Mitä vertailussa kannattaa huomioida?

  • Lainan avausmaksut ja tilinhoitopalkkiot
  • Kokonaiskorko, joka tunnetaan paremmin nimellä todellinen vuosikorko
  • Ajan käyttö – käytä siihen mielummin pari tuntia kuin vartti
  • Huomioi myös rinnakkaislainaajan mahdollisuus

Ainakin nämä asiat kannattaa käydä läpi ja perheen kanssa on syytä neuvotella, jos kyseessä on tämän mittakaavan laina, sillä nyt ei puhuta enää pikkunumeroista. Positiivista netin lainavertailussa on, että kun haet lainaa netistä, saat kulutusluottoon tai lainaan päätöksen heti – tai vähintään nopeasti – niin näette välittömästi missä mennään korkojen ym. kanssa.

Kuinka nopeasti prosessi etenee?

Nopeimmillaan vuorokaudessa, tosin keskimäärin kaikkeen tähän menee 2 arkipäivää. Jos kuitenkin haet lainaa aamulla Lainaaminen käy verkossa todella tehokkaasti ja se on nopeampaa kuin pankeissa ja isoissakaan summissa tässä ei juuri poikkeuksia ole. Mitä nyt sen verran, että neljänkymmenen tuhannen euron luotossa maksu ei ehkä näy tilillä ennen maanantaina tai tiistaitaja saat jo aamutuimaan tai päivällä tarjouksen, joka sopii sinulle, voit ottaa sen vastaan.

Loppu hoituukin nopeasti ja allekirjoitus sekä sopimus ovat sähköisessä muodossa. Myös tarvittavat liitteet voi toimittaa sähköisesti. Viikonloppuisin tämä suuruiset lainat eivät valitettavasti liiku, vaan silloin pystytään toteuttamaan vain ”pikavippitransaktioita”. Harvalla kuitenkin on 50000 euron lainan suhteen niin kova hoppu, että se tarvittaisiin heti lauantaina tai sunnuntaina tilille.

Harkitse myös lainaturvaa, varsinkin jos tulevaisuus tuntuu epävarmalta

Kun haet 50.000 euron lainaa, joka on tämän mittaluokan potti rahaa, kannattaa miettiä oman talouden pohjaa ja sen vankkuutta. Jos koet, että talous on epästabiililla pohjalla, mutta laina on välttämätön, suosittelemme tutustumaan lainaturvaan (lainavakuutus) – huolimatta siitä, että se on lisämaksullinen. Pieni hinta alentaa ainakin stressikuormaa valtavasti.


Jos haet 50000 euron kulutusluottoa, on niissä yleensä pitkät maksuajat ja matkan varrella saattaa sattua sitä sun tätä, enimmäkseen sitä. Tästä syystä lainaturva onkin ehkä hyvä olla turvaamassa takaisinmaksua esim. lomautuksen, työtapaturman tai sairauden takia, jolloin sinun ei tarvitse stressata korkeista lainanlyhennyseristäNäitä on saatavilla ihan yksityisiltä vakuutusyhtiöiltä, mutta myös pankit kuten uusi Norjan ”timanttipankki”, Instabank, tarjoavat niitä edulliseen hintaan ja ne saa samaan pakettiin esim. juuri 50000 € lainan kanssa. Muista kuitenkin myös laskea vakuutuksen hinta todelliseen vuosikorkoon mukaan, niin näet todelliset kokonaiskulut, sillä ilman vakuutusmaksuja se ei käy ilmi.

Tällöin todellinen vuosikorkolukema on virheellinen, vaikka toki matala korko miellyttää silmää aina. Totuus on kuitenkin tärkeämpi, itseään ei kannata huijata! Myös toinen suosittelemamme huippupankki tarjoaa myös edullisen turvan lainaan.


Tututustu korkoihin, lainaturvaan (ja sen tarpeellisuuteen, harva edes harkitsee sitä) ja muihin ehtoihin sekä itse sopimukseen sekä tee omat johtopäätökset. Näin sinä löydät itsellesi sopivan 50000 euron lainan. Oikotietä ”onneen” ei ole, eikä myöskään edulliseen luottoon.

Onko sinulla kysyttävää tai kommentoitavaa? Olkaa hyvä.

Kommentoi

Olethan ihminen? *